utorok 3. apríla 2012

Spring in Pink (and Coral)

Jar je definitívne tu, to sa nedá poprieť :)
Dnešný post nebude klasickou recenziou, skôr Vám chcem ukázať také drobnosti pre radosť, ktoré som si v rámci jarnej eufórie zadovážila.


Štetec na make up a bronzer PUPA som si kúpila počas Aupark shopping weekendu s Evou. Oboje som už potrebovala. Naozaj!!! :)


Štetec je fajn. Zo syntetických štetín a mohol by byť o niečo málo mäkší, ale na druhej strane sa ľahšie udržuje, takže som spokojná. Stál cca 6 Eur. Líčka Jeans´n Roses Duo sú z aktuálnej jarnej kolekcie líčenia. Na fotke to nie je dobre vidieť, ale obsahujú mikrotrblietky a neuveriteľne voňajú! Po zľave ma stáli necelých 7 Eur.


A ešte dva nové rúže, ktoré teraz rada a často používam: Alverde, odtieň Sunset Coral a Maybelline, odtieň Peach Juice. Oba pár eurová záležitosť. 


Alverde je klasika - skôr matný, ale v mojej obľúbenej letnej farbe. Maybelline je podľa mňa viac krémovým leskom, než klasickým rúžom - farba je veľmi jemná a pery len decentne tónuje. A výborne hydratuje! 

zhora: Maybelline Peach Juice a Alverde Sunset Coral
Čím ste si naposledy spravili radosť Vy? 
Lučiak
foto: ja

13 komentárov:

  1. ta tvarenka/bronzer je opravdu nadherna, uplne se tu nad tim rozplivam :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skoda, ze sa cez obrazovku nemozes nadychnut tej vone :)

      Odstrániť
  2. štetcami, podkladovou bázou, bronzerom od zoevy, dermacolovsky make up cover, dalsim NYC lakom (chyba :D), tienmi od miss sporty, ružom, rozjasnovacom od oriflame a dalej uz to radsej ani nepisem, bo si to nahodou prežíta manžel a skreše mi výdavky :D ale tá lícenka od pupy vyzerá lákavo .... už si ju testovala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pekne :)))
      Ano, testovala, ako je vidiet, chcela som ju odfotit v nedotknutom stave, ale neodolala som a pouzivam ju od prveho dna, co ju mam. Som spokojna, nie je prilis intenzivna a vobec neprasi.

      Odstrániť
  3. ja som si v pondelok kúpila taký krásny tienik od essence, v "taupe" odtieni. som z neho uchvátená. hoci iným by prišiel nenápadný, pre mňa je absolútnou topkou a presne taký som dlho hľadala... navyše, za 0,95€... nie je o čom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nina, ja mam napriklad velmi rada neutralne farby ocnych tienov...pacia sa mi aj vselijake experimenty, ale nakoniec aj tak vacsinou skoncim pri mojich oblubenych nude a zemitych farbach.

      Odstrániť
  4. Já si naposledy koupila dvoje oční stíny a gelové oční linky a radost z nich byla dvojnásobná, protože byly ve slevě :) A včera jsem si konečně objednala asisjký BB cream, tak se na něj těším. Štětec vypadá moc hezky, škoda, že u nás Pupa není :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne dneska dorazila objednavka zo Silk Naturals! :) ten ich firming moisturizer to je zamat vo flasticke!!! presne ten hydratacny krem na moju dehydrovanu mastnu pokozku, takze sa tesim!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ja naposledy stetec na make-up od Gosh, 3 efect powders od Gosh (sklamalo ma, ze ich stahuju z predaja, boli to skvele sypke pigmenty) a klasiku- mascaru Max Factor 2000 callorie. No a Tebou odporucany Rimmel- Wake me up- spokojnost!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pupu od jisté doby vůbec nemusím (zklamaly mě stíny), ale tenhe blog je super. :)) Jsem tu poprvé a místo spaní už si tady hodinu čtu :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mily postik:)). Tvarenka vyzera krasne. Skoda, ze nemas foto, ako vyzera na tvari :). Ja som si naposledy spravila radost v DM, za posledny tyzden mi pribudol Alverde korektor/3 farby v jednom, podobny ako ten z Oriflame/, kompaktny puder - z toho som fakt nadsena, je super! a quattro ocne tiene :). Este sa chystam na tvarenku, dufam, ze ma nesklame :).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)