streda 14. marca 2012

Testujeme: Oriflame Wonder Lash Intense Mascara

Pekný deň želám!
Natrafila som na ďalší výrobok od Oriflame, ktorý ma príjemne potešil. Maskaru Wonder Lash Intense som vyskúšala na základe Vašich tipov. A neľutujem. Naozaj príjemne prekvapenie! 

fotky tentokrát nevyšli podľa mojich predstáv :)  To je tak, keď sa človek ráno o šiestej ponáhľa...
Maskara má zaujímavú kefku - každá strana je odlišná. Trochu mi pripomína High Definition Lashes Brush Then Comb od Clinique. Je to šikovný nápad, ktorý Vám umožňuje meniť výsledný efekt Vašich rias. 



Riasy pekne oddeľuje, absolútne ich nezlepuje. Výdrž je v poriadku, maskara neopadáva, ale jediná vec, ktorú jej musím vytknúť je, že mierne maže - mne konkrétne na spodných riasach. Nie je to však nič dramatické a bez problémov sa to dá počas dňa upraviť. 

Ak nanesiete jednu vrstvu, na riasach vytvorí pekný, prirodzený efekt:

jedna vrstva, spodné riasy nemám namaľované vôbec

Všetko sa ale zmení pridaním druhej, prípadne tretej vrstvy - získate dramatický efekt zvýraznenia a zhustenia:

dve vrstvy
Bežná MOC je 7,90 Eur, mne sa ale podarilo ju získať za cca 3 Eurá. Tomu sa hovorí výhodná kúpa, ktorá stála za to :) Maskaru môžem doporučiť a hodnotila by som ju 9 hviezdami z 10 (jedno mínusko má za to drobné "špinenie"). 

Vyskúšali ste ju? 
Lučiak
(fotky: ja)

18 komentárov:

  1. noo, to je fakt veľmi pekný výsledok! ja som bola spokojná aj s veryme fat lash. akurát tie ich riasenky pomaly schnú na mihalniciach, to ma vie naštvať, keď sa ráno ponáhľam a potom mám farbu všade :D no aj tak pri najbližšej príležitosti asi vyskúšam túto

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som jedine s touto maskarou spokojna a pouzivam ju uz straaaasne dlho (teda jej predchodkynu bez toho "intense") - a vzdy ju kupujem v zlave, minule som ju vychytala za 2,50 € - uplna parada ;)....mne to spinenie nevadi, vatove tycinky mam aj tak stale poruke, to je len malinke minus na to aka je super....sisa-kuratko ;o)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no sranda, som veľmi prekvapená, že Oriflame maskara môže byť až takáto dobrá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahh I love this mascara on you! YOu are from Slovakia right? My bf always says slowakia has the most beautiful girls and I guess its true ;)

    ♥♥Style-Roulette♥♥

    xoxo,
    Luísa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Luisa, your bf is right! :) Thank you for the lovely comment!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vdaka za pripomenutie tejto znacky. Frcala som na nej celu zakladku :)). Z nostalgie si asi pozriem, aky sortiment maju teraz a nieco si odtial objednam a mascara bude asi horuci favorit. Na tvojich ociach je fakt nadherna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je to jedna z mojich najobľúbenejších, už som ju mala niekoľko krát. Kupujem ju vtedy ked ju majú za 3,90 a myslím že je to pomerne často, takže ani raz som za nu ešte nedala 7,90 eur :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá to skvěle, ale asi nemám tak přirozeně krásný řasy!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som sa na ňu tešila, ale po použití sa ozvala alergia a bolo po líčení. Tak nová špirála putovala k inej užívateľke, ktorej nerobí šarapatu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám krátke rovné nevýrazné riasy a príjemne ma prekvapil efekt tejto maskary: už jedna vrstva mi veľmi zvýraznila mihalnice, výborne drží, má predlžujúci efekt. Keď si prejdem druhú vrstvu iba zvrchu, vôbec sa nedrolí, nerobí hrčky a pekne mi zatočí mihalnice dohora. Keď si farbím mihalnice v kútikoch, výborne sa s ňou manévruje a nemám zababrané celé oko. Aj dolné mihalnice sú krásne zvýraznené, výborne sa narába s časťou s kratšími štetinkami. Pre mňa 10/10 hviezdičiek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mas fakt krasne oci (neboj, som orientovana na mojho manzela:-)) a tiez mihalnice - super, tiez pouzivam Oriflame tu povodnu Wonder lash a zrejme pri nej aj zostanem. je uplne v poriadku, nemam preco skusat dalej (no, mozno ked nahodou v slabej chvili podlahnem nejakemu reklamnemu osialu, hoci som po mnohych skusenostiach veeelmi opatrna a este vacsmi skepticka). a tu je presne vidiet to zname - v jednoduchosti je krasa, naniest - odfotit a nie nakydat 10 vrstiev (vyzeralo to fakt priserne) a potom to zavesit na svoj blog, ako nemenovana (nebudem verejne hanit) autorka jedneho tiezkozmetickeho blogu a este sa popritom cudovat, preco by si na zaklade jej recenzie danu spiralu nekupilo asi 99% čitateliek jej blogu. a este raz podotykam, ze toto je velmi pekna stranka, neprečačkana, inteligentna, humorna a skvelymi informaciami nabita. len ma hrozne stve jedna vec - ze nestiham popri jej citani (kedze som ju objavila len nedavno) nic ine robit :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, dostavas ma do rozpakov (a nie pre tie komplimenty o mojich ociach :) Heh, mam take tusenie, ze viem, na koho narazas...:)))

      Odstrániť
    2. zrejme tusis spravne:-) fakt, nebudem menovat, nie je to moj styl. hups, a mozno cita aj tvoj blog a tieto komentare, oóó. a neboj, prežiješ (myslim tie rozpaky:-) vieš, ja pochválim, keď je čo. a keď nie je, tak taktne pomlčím.... no, idem ďalej prelúskavať ďalšie tvoje príspevky. na leto by sa mi hodila vodeodolná špirála, tak idem pokukať, či sa niekde nezmieňuješ o nejakej vhodnej.

      Odstrániť
  12. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dear spammers!
    Please read this carefoully: none of your "comments" won´t be published. Never.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)