pondelok 12. septembra 2011

Testujeme: Yves Rocher Cure Solutions


Dnes budem recenzovať jeden krém značky Yves Rocher. A čuduj sa svete, recenzia bude pozitívna! To je pre mňa osobne veľmi prekvapujúce, pretože krémy Yves Rocher a ja sa príliš nekamarátime. Nejde o žiadne predsudky, jednoducho som vyskúšala asi štyri, ale žiaden mi nesadol. A potom som dostala vzorku krému Fatique Fighter. Vzorka vydržala dva dni a tie stačili, aby som videla prvé, veľmi pozitívne výsledky. To ma navnadilo... až tak, že keď som následne mala možnosť kúpiť klasické balenie za veľmi výhodnú cenu, neváhala som. A tu sú moje dojmy po dvoch týždňoch poctivého, každodenného používania:


Krémik je pomerne hutný, ale pleť po ňom v žiadnom prípad neostáva mastná. V zložení je množstvo prírodných látok, no hlavné účinné zložky sú predovšetkým výťažok z vinnej révy a olej z hroznových jadierok. Už po niekoľkých použitiach bola moja pleť viditeľne vyhladená, rozjasnená (pozor, bez použitia trblietavých mikročiastočiek!), farebne zjednotená a celkovo vo veľmi dobrej kondícii. Výrobca ho oficiálne doporučuje pre akýkoľvek typ pleti, ja si súkromne myslím, že jediný typ pleti, na ktorú by nemusel byť vhodný, je vyslovene mastná pleť. Ideálny je podľa mňa pre ženy vekovej kategórie 30+, ak ste ale fajčiarky a máte geneticky sklon k predčasnému starnutiu pleti, kľudne aj skôr. Ja hodnotím 9 hviezdami z 10 a s radosťou dopoužívam do dna!

Zajtra si dáme ďalšiu maskaru!
Lučiak
foto: ja



5 komentárov:

  1. tento mam a je fakt fajn. na mna je sice mastny, takze si ho davam len vecer a ked ma ta mastnota velmi stve, odsajem po 15min papierovou vreckovkou. a strasne pekne mi vonia, taka zvlastna vona :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no ako tak to ma v sebe same mňamky pre kožu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nuž, YR samozrejme nie je cisto prirodna kozmetika, je skor z kategorie tych "kompromisovych" :) Osobne si myslim, ze radsej toto, ako Loreal alebo Garnier.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujimavostou tohoto kremu je, ze obsahuje vytazky zo stromu mirga, ktory je vynimocny tym, ze jeho korene dokazu prefiltrovat vodu tak, ze sa z nej stane pitna. Tak i len predstavte, aku vitalizaciu poskytne vasej pleti :)



    www.kozmetika-recenzie.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)