nedeľa 25. septembra 2011

Testujeme: Diorshow Extase Mascara

Tento mesiac ešte dáme jednu maskaru :) Konkrétne od Diora.



Maskara sľubuje okamžité zvýraznenie a zväčšenie objemu. S tým sa dá súhlasiť. Naozaj extra objem a zvýraznenie docielite hlavne pridaním druhej vrstvy na už zaschnutú prvú. Ak aplikujete iba jednu vrstvu, riasy budú zvýraznené, ale zachovajú si prirodzený vzhľad. Na tejto fotke mám len jednu vrstvu a žiaden iný make up, tiene, ani ceruzku:


...a tu je klasika: tiene, linka, dve vrstvy maskary:


Veľkým plusom pre túto maskaru je, že počas dňa absolútne neopadáva. A keď hovorím počas dňa, znamená to minimálne 12 hodín. ALE! Mám k nej aj niekoľko výhrad. Predovšetkým, hrdlo maskary je príliš široké, a tak zostáva na kefke trochu viac farby. To v kombinácii so samotným tvarom kefky spôsobuje trošku problém. 


Špička kefky je totiž nie veľmi šťastne zaguľatená, čo dosť komplikuje líčenie rias hlavne v kútikoch očí :( Ľahko sa Vám môže stať (ako mne), že sa zababrete a riasy sa budú otláčať o spodné očné okolie. Tým si samozrejme pridáte prácu s odstraňovaním následkov a čas líčenia sa zbytočne predlžuje. Taktiež sa trochu dlhšie odličuje, čo zrejme súvisí s jej mimoriadnou trvanlivosťou. No a v neposlednom rade, istým negatívom je aj cena: v parfumériách sa blíži k 30tim Eurám, čo je skutočne dosť. Zhrnula by som to takto: je to kvalitná maskara, ale nabudúce si vyberiem inú. Dávam 8 hviezd z 10.

Ak s ňou máte skúsenosti, podeľte sa v komentároch.
pekný víkend
Lučiak

fotky: ja sama :)

6 komentárov:

  1. Môžem len súhlasiť, keďže donedávna som bola vernou Diorshow Extase :) Teraz mám doma aj Diorshow Iconic ale tá opadáva :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nie že by to bolo veľmi zlé, ale asi som tu u teba videla aj lešie riasenky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je chcem vyskusat diorshow blackout len keby nebola tak draha (najma v parfumerkach)...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mam neskutocne skvele vysledky odporucam tuto maskaru na 100%je uplne dokonala vydrzi cely celucicky den neopadava dokonca som sa s nou ponorila a vsetko zostalo dokonale, perfektne oci.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to anon: ano, drzi vyborne, to je pravda.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)