pondelok 25. júla 2011

Testujeme: Bonacure Oil Miracle + video

Zdravím Vás :)
Pred nejakým časom ma zo slovenskej divízie firmy Henkel oslovili s ponukou otestovať niekoľko výrobkov vlasovej kozmetiky Schwarzkopf. Ako prvá sa mi dostala do rúk táto novinka - Oil Miracle. Podobné novinky má teraz na trhu niekoľko ďalších značiek - určite ste už počuli o Orofluido, Elixir Ultime od Kérastase a najnovšie už aj L´Oréal predstavil prípravok Mythic Oil (čoskoro aj tu na blogu). Všetky sú založené na spojení rastlinných olejov, tradične cenených pre ich vynikajúce vyživujúce a uhladzujúce vlastnosti a silikónov, ktoré sú vo vlasovej kozmetike známe ako krotielia nepoddajných vlasov. 


Aký je Oil Miracle? Kombinuje účinky silikónov a arganového oleja. Aplikuje sa na umyté, uterákom presušené vlasy. Dôležité upozornenie: skutočne len pár kvapiek! Jemne ho votrite do vlasov od polovice dĺžok po končeky a vlásky upravte obvyklým spôsobom. Po otestovaní môžem povedať, že čo sa týka skrotenia a uhladenia vlasov, prípravok skutočne funguje. Doporučila by som ho špeciálne na veľmi presušené, narušené a nepoddajné vlasy. Normálne a ľahko mastiace sa vlasy by mohol príliš zaťažiť. Slabinou Oil Miracle (ale aj väčšiny silikónových prípravkov všeobecne) je určité zmatnenie vlasu, takže ak Vám záleží na extra lesku, budete asi prekvapené. Určitým riešením je použiť prípravok nie na vlhké, ale na úplne vysušené vlasy, ako posledné stylingovú bodku. Tento spôsob lepšie vyhovoval aj mne, vlasy sa mi zdali vzdušnejšie. Celkovo by som Oil Miracle hodnotila 7 hviezdami z 10. Viac na videu, ktoré je mimochodom mojim premiérovým :) Pri jeho výrobe som dospela k nasledujúcemu poznaniu a preto chcem urobiť toto prehlásenie:
1. konečne rozumiem tomu, keď herci tvrdia, že sa na seba na plátne zásadne nepozerajú
2. môžete si všetko pripraviť aj stokrát, aj tak nakoniec poviete len polovicu z toho, čo ste pôvodne chceli povedať.
3. áno, račkujem :P

(ak ste nestihli: video bolo odstránené - mnou)



Lučiak
photo and video: me

6 komentárov:

  1. No tak ty si cica! Perfektne video. Ake rackovanie, mozes ist rovno do telky! Dufam, ze takych videi bude viac :) Oil miracle vyskusam, mam presusene vlasy, neviem, co s nimi:(

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej aj ty rackujes no tak to som rada,niezeby som bola ale zdalo sa mi ze vsetky baby co maju blogy su dokonale len ja mam vsetky nedostatky...kazdopadne dobre odprezentovane:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vazne? Ja som este ziadnu dokonalu blogerku nezaznamenala :P Asi som hyperkriticka :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. astá, aké iné ťa je počuť a nie čítať :o))) aká vážna si, super! dávaj videá častejšie :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dobry pouzivam original arganovy olej inej znacky je to firma ktora sa zaobera len neskodnymi vecami ,olej sa pouziva na mokre vlasy takze idu lepsie rozcesat je jemny nemasti vlasy a ma aj ochranu UV a aj na tepo !fenu ,zehlicky) pouzivaju sa k nemu aj sampony aj kondicioner a balzam , krasne vonia len tolko ale verim ze aj vas olej bude mat uspech :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)