utorok 4. októbra 2011

Testujeme: Syoss Smooth Relax Shampoo

Syoss ma začína seriózne ... štvať :/ Najprv ten neslávny experiment s farbou a teraz šampón, ktorý... no veď pekne čítajte, čo. 


Začalo to takto: 50 ml cestovné balenie bolo súčasťou posledného vydania Madam Evy (mimochodom, na slovenské pomery v celku kvalitný časopis). Kto by odolal, nie? :) Ja teda nie. Smooth, to je presne to, čo moje vlasy potrebujú. Takže pred troma dňami mal šampón premiéru u mňa v kúpelni. Po prvé, je pomerne výrazne parfumovaný. Naniesla som na vlasy, umyla... ako kondicionér som použila zbytok balzamu, ktorý mi zostal z farbenia (vystačil na dve použitia). Ako mám vo zvyku, keď prvý krát testujem nový šampón, na úpravu vlasov už nepoužívam žiadne ďalšie stylingové prípravky, aby som čo najlepšie vedela posúdiť efekt samotného šampónu. A efekt Smooth Relax je nasledovný:

- nezaznamenala som žiadne extra uhladenie ani menej krepovatosti
- spôsobil mi lupiny!
- vlasy rýchlejšie zmastneli (pri korienkoch už na druhý deň)
Vrrr...

Takže, týmto považujem akýkoľvek ďalší potenciálny pomer mojich vlasov s touto vlasovou kozmetikou za totálne nereálny a neprijateľný. Mne Syoss skrátka nesedí. A čo tak čítam v recenziách používateliek na nete, nie som zďaleka sama... Dočítania nabudúce, dúfam, že pri recke na nejaký kvalitnejší šampón! Tento sa mi ani nechce hodnotiť.

Ešte malá otázočka na záver: aké máte skúsenosti s vlasovou kozmetikou Toni & Guy? Zaujímajú ma hlavne šampóny...

pekný deň prajem
Lučiak
foto. syoss.de


12 komentárov:

  1. Tento sampon som tiez RAZ mala a nebola som vobec spokojna, mala som vlasy hrozne tazke a mastne hned na druhy den.. teraz pouzivam od loreal ten 5 repair a je uplne skvely, je mi jedno ci obsahuje dake silikony alebo nie lebo vysledok som videla hned po prvom umyti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no.. neskúšala som a asi už ani nevyskúšam :) vzhľadom na moje vlasy, ktoré sa nesprávnymi produktami rýchlo mastia... s toni & guy skúsenosť nemám, takže neporadím, zatiaľ ma dosť odrádza cena, takže až raz budem veľká a bohatá, možno si od nich niečo kúpim :D zatiaľ používam rôzne schaumy a okrem jedinej (svetlučko žltej) boli všetky perfektné

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ked som pouzila tento sampon + kondiciorner ( vlasy som si umyvala rano ) tak ako som prisla vecer domou moje vlasy uz boli na 90% mastne ..cize na druhy den rano som si ich musela umyvat znova . Od vtedy ho mam polozeny na vani uz asi cca 3mesiace a ani soom sa ho nedotkla :) takze asi niak tak

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dakujem za nazory, teda evidentne nie som sama, komu nesadol.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mam Tony´Guy len zmývateľný kondicionér ale je dobrý, neevidujem úplen wow efekt ale nemám po umytí také slamovité vlasy. Šampón som nemala, momentálne mám čierny gliss kur ale to tiež nie je nejaké terno! Chcela by som skúsiť masku Gestil Wonder, čítala som na ňu len chvály - nevie niekto, či sa dá v BA zohnať?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to anon:
    kozmetiku gestil kupis napriklad tu:
    http://www.probeauty.sk/probeauty/eshop/4-1-Gestil

    OdpovedaťOdstrániť
  7. moja mamina kupila ten casak so samponom, zatial u nas kdesi lezi, lebo nejak sa do toho testovania nehrabem, mala som syoss balzam a kedze je to dost velke balenie, potom uz ma stvalo to, ze ho nie a nie minut, mala som tusim z T&G balzam? nepamatam si presne, mal byt s pumpickou, ci co to bolo, ale akosi to nefungovalo, tak som vzdy musela vrchnacik odsrobovat a dolovat ho tak. Ale za tu cenu ma az tak nenadchol, mozno keby ho pouzijem so samponom tej istej rady, je z toho iny efekt...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Raz dávno mi moja teta posunula syoss šampon aj kondicioner lebo jej ževraj nesadol. Tak som ho teda vyskúšala a viac som ho už nepoužila! Hrozné, vlasy ťažké, rýchlejšie sa mastili... súhlasím s tebou aj keď tento smooth som ešte nemala, nechystám sa ho vyskúšať.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. syoss už nikdy. měla jsem šampon a vlasy jsem po něm měla tak hnusné, že jsem ho skoro celý vyhodila. barvu jsem tak radši ani nezkoušela.

    style-on-the-road.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. teraz som videla na stránkach fann, že majú výpredaj na t&g, veci sú za polovicu, tak asi je to znamenie, že treb vyskúšať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. I mně způsobil syoss lupy! Myslela jsem si, že se mi objevily kvůli stresu, ale nakonec jsem zjistila, že je to šamponem. Kondicionéry ještě ujdou (ty se naštěstí nedotýkají pokožky hlavy), ale nekupuju, nedoporučuju!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)