sobota 22. januára 2011

Cheap Tricks alias testujeme: Miss Sporty Lash Millionaire Mascara

U nás doma sa hovorí: lacné mäso psy žerú. Inak povedané, podozrivo lacné veci väčšinou stoja akurát tak za jednu jedinú vec... Pripúšťam, neplatí to úplne stopercentne (áno, ja viem, všetky tie geniálne kúsky zo sekáča za pár šupov...) a dokonca ani v kozmetike. 
Nedávno sa mi stala taká nemilá vec, že som si na dôležitú cestu 400 km od domova zabudla pribaliť kozmetickú taštičku. Ešte večer pred spaním som bola veľká hrdinka, ááááááále, však ja to nejako zvládnem aj bez toho... Nezvládla. A tak som navštívila drogériu v malom okresnom meste s cieľom kúpiť nejaké dočasné riešenie, skrátka, prvú pomoc pre môj beznádejne prázdny nenamaľovaný pohľad. Na výber toho veľa nebolo a tak som kúpila toto: 


Kefka vyzerala celkom nádejne a že lash millionaire, hm, výborne!  Normálne zn. Miss Sporty veľmi nepoužívam. Nie zo snobizmu, ale predsa len je to produkcia orientovaná na trošku inú vekovú skupinu a tých pár vecí, čo som testla, ma nepresvedčilo. Taký obyčajný priemer, žiadne zázraky na počkanie. 
Keď som sa dychtivo pustila do nanášania, rovnako dychtivo som začala nadávať. Hrdlo maskary je široké a tak po vytiahnutí kefky nezadrží prebytočnú vrstvu farby. To znamená, že sa čo? Zababrete. Navyše, farba neuveriteľne dlho zasychá. Stačí jeden žmurk a zasa sa čo? Zababrete! Kurnik! 

Na druhej strane musím priznať, že zvýrazňovací efekt tejto maskary nie je úplne márny. Riasy aj predĺži, aj natočí, aj oddelí. Nemá veľmi prirodzený efekt, ale za 3 Eurá vážené... Zostala mi v kozmetickej taštičke a dnes som ju pre zmenu po druhýkrát použila. Dala som si extra záležať, aby mi niekde nevyletela ruka a tak som robila doslova mikropohyby...a trvalo to celé poriadne dlho.
Tu je výsledok:


V skratke - ďalšiu takú si už nekúpim a z pomyselných 10 hviezd by som dala po zvážení všetkých pre a proti asi 5.

Máte nejaké super vychytávky tejto značky, o ktorých neviem? :)
Lučiak



3 komentáre:

  1. No ahoj... :) Tak to musela byť zúfalá situácia :D Výber musel byť v drogérke teda neskutočný :D
    No, ja ak Ti mám odporúčať, tak Masterpiece Max a 2000 calorie od Max Factoru najlepšie dokopy robia doslova bábikovské riasy :) A teraz som dostala Lancome Hypnose ako daček a je úplne úžasná- 4x prejdeš po riasach a ostatných odveje na ulici, keď zaklipkáš očami :)
    Ale zase nie som odporca lacných značiek, naozaj som už skúšala napríklad veľa tekutých liniek a najlepšie mi vyhovuje tá od S-He v DMku :)

    http://dolcezuzka.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzka, dobre vravis, pretoze standardne presne tie co si vymenovala pouzivam :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam dobru skusenost s Maybelline ci jak sa to pise... podla mna najlepsia ta obycajna v ruzovo-kiwi ci akom obale...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)