utorok 25. apríla 2017

Jarný detox s Juvenou

produkt venoval eshop parfemy-elnino.sk



Detoxikujete? Ja nie, ale túto jar mi robí pri odličovaní spoločnosť čistiaci olej Detoxifying Cleansing Oil od Juveny. Ich nový rad Phyto De-Tox som mala dlho na waiting liste. 


Už dlhšie používam micelárky len na odlíčenie očí a zbytok make upu odličujem krémovými prípravkami. Tie som tentokrát vymenila za olej. Mojej pleti to vyhovuje viac. Čistiaci olej sa používa jednoducho, nanesie sa na navlhčenú pleť a jemnou masážou sa rozotrie, aby sa make up a nečistoty uvolnili. Kým olej dorazil, najviac som sa obávala zloženia - dúfala som, že olej nebude len v názve a zloženie nebude skrývať samé parabény a minerálne oleje (čo zďaleka nie je výsadou len lacných značiek)


Našťastie, pohľad na krabičku ma príjemne prekvapil - produkt obsahuje skutočné rastlinné oleje. Parfumácia je príjemná, make up odstraňuje efektívne a pleť pôsobí po odlíčení jemne a sviežo. Ani citlivú pokožku nedráždi. Balenie má 100 ml a na jedno použitie ho stačí maličko, takže vydrží pomerne dlho. 


Ostatné produkty z radu Phyto De-Tox nájdete za super ceny tu.

Lučiak

foto:ja

2 komentáre:

  1. Pokud se podívám okem člověka, který by za tento olej dal svoje peníze, tak
    1) Balení je divné. Odličovací olej má být s pumpou. Netuším, proč žádný z evropských olejů nemá pořádné balení.
    2) Složení je celkem dobré, ale nic, z čeho bych se posadila na zadek. Korejské a japonské (a na ně je třeba se orientovat, oni to vymysleli) má často jiné, bez olejů.
    3)Olej se nikdy nedává na vlhkou pleť, pak to postrádá smysl. Olej by se měl dát na suchou pleť a chvilku vetřít, aby se rozpustily nečistoty. V tomto případě snadno se vstřebávající výživný olej je minus, možná by ten minerální byl lepší. Já nechci, aby se mi cokoli do pleti vstřebávalo. Chci, aby se olej emulgoval a smyl, s nečistotami a beze zbytku. Občas problém s evropskými oleji, proto tam asi píšou nesmysly o míchaní s vodou apod. To ale dostanete pleťové mléko, voila.
    4)Odličovací olej se původně předpokládal jako první stupeň čištění, po kterém ještě následuje pěna. Bez toho je možné, že bude ucpávat póry.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za komentar, s niecim suhlasim, s niecim nie:
      1. osobne tiez preferujem balenia s pumpickou
      2. tiez som sa zo zlozenia neposadila na zadok :D ale v porovnani so zlozenim beznych odlicovacich pripravkov si myslim, ze je na tom tento olej lepsie
      3. Ano, aj v navode na pouzitie vyrobca doporucuje davat olej na suchu plet. Mne sa ale omnoho viac osvedcilo plet pred pouzitim jemne navlhcit (pouzivam na to termalnu vodu v spreji). Skusala som aj prvy sposob bez navlhcenia a s mierne navlhcenou pletou ide make up dolu efektivnejsie.
      4.ja peny nepouzivam, po odliceni olejom este plet docistim pletovou vodou

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)