nedeľa 9. októbra 2016

Testujeme: farbenie s CC Collistar a tip na skvelý šampón

produkty venoval e shop parfemy-elnino.sk


CC masku na vlasy od Collistar som túžila vyskúšať, odkedy sa objavil ako novinka na trhu. A konečne sa mi to podarilo. Je to prvý produkt vlasovej kozmetiky tejto značky, ktorý som skúsila. Spolu s ním aj jeden výborný šampón. Ak vás zaujímajú detaily, nech sa páči. 


Magica CC Hair je vlastne tónovacia vlasová maska. Ja som sa pred dlhými mesiacmi vzdala chemického farbenia a používam opäť hennu, ale kvôli tomuto kúsku som bola ochotná spraviť výnimku. Pár podobných vlasových produktov, určených na tónovanie, sa už na blogu objavilo. Mne veľmi vyhovujú. Použitie je rýchle, je to fajn pomoc medzi jednotlivými farbeniami a sú bez amoniaku. Samozrejme, je to niečo iné, než prírodné tónovanie, ale predsa len o niečo šetrnejšie než klasická farba. 

Masku zoženiete v 6 odtieňoch, ja som zvolila čokoládovohnedý. V balení nájdete mimoriadne podrobný návod, tubu s maskou a jeden pár rukavíc (mimochodom, veľmi kvalitných, na opakované použitie). Pred použitím je vlasy potrebné umyť, nechať preschnúť v uteráku, nasadiť si rukavice a môžete ísť na to. Rukavice naozaj nie sú zbytočné, maska naozaj výrazne farbí a bez nich by ste si pekne zafarbili ruky. Práve výrazné tónovanie ma príjemne prekvapilo. Iné tónovacie kondicionéry a masky, ktoré som zatiaľ vyskúšala, nefarbili tak výrazne. Pri prvom nanášaní som masku nechala pôsobiť až 30 minút. Po opláchnutí z toho bola dosť intenzívna hnedá, hlavne pri korienkoch, ktoré som mala už chemicky nefarbené. Potešilo ma, že farba prekryla konce vlasov, ktoré už po lete chytali dosť do oranžova (tie boli ešte chemicky zosvetlené). Maska dokonca prekryla šediny, čo hodnotím ako ďalšie plus. 


Na fotkách vidíte, ako vyzerali vlasy pred použitím masky: 


A takto po použití. Myslím, že zmena je viditeľná. 


Super je, že okrem tónovacieho efektu maska pôsobí aj vyživujúco. Vlasy boli po nej pekne leské, dobre sa upravovali. Nehrozí ani žiaden nepríjemný chemický smrad. Úplne sa vymyla po cca 4-5 umytí. Tuba s obsahom 150 ml na moje husté vlasy, dlhé po lopatky, vystačila na 3 aplikácie. Pokiaľ by som chcela len dofarbovať odrasty, odhadujem počet použití na 5-6. 


Spolu s CC maskou som dostala aj nový šampón a to bol tiež zásah do čierneho. Sublime Oil Shampoo 5 in 1 je určený pre všetky typy vlasov. Či vyhovuje všetkým, posúdiť neviem, ale tým mojim, hustým, hrubým a nepoddajným, vyhovuje veľmi. Zvláštne je, že je pomerne riedky. Nečakajte žiaden hustý krémový šampón. Možno aj preto mám intuitívne potrebu dávať na vlasy väčšie množstvo, než pri bežnom šampóne. Vlasy sú po použité krásne lesklé, pružné, vyzerajú zdravo. Zasa sa mi potvrdilo, že pre moje vlasy sú číre šampóny oveľa lepšie, než tie krémové, nedajbože s perleťou. 

Premiéra vlasovej kozmetiky od Collistar teda u mňa dopadla na výbornú. Z rovnakého radu, ako šampón, je k dispozícii aj maska, na tú sa najbližšie chystám tiež. 

Lučiak

foto:ja 

4 komentáre:

  1. Cena? Collistar je podľa mňa výborná kozmetika,aj jej dekoratívna časť ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, z dekorativky mam natestovane najviac, ale maju aj super telovu kozmetiku. Cenovo to prave na elnino vychadza velmi prijatelne.

      Odstrániť
  2. Collistar zvycajne prehliadam (asi za to mozu tie "retro" obaly), ale ta maska ma vazne zaujala, ani som nevedela ze nieco take existuje, pritom napad je to genialny a vyzera, ze to naozaj funguje :) uz len najst svoj odtien.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skoda ze v e shope momentalne nie su v ponuke vsetky.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)