nedeľa 2. októbra 2016

Catrice Liquid Camouflage: Môj názor



Tak čo, aj vy ste podľahli mánii a máte ho doma? Liquid Camouflage Concealer od Catrice. Pred pár mesiacmi sa blogosférou prehnala mánia. Že vraj je to ten najlepší drogériový korektor a že vraj do vrecka strčí aj niektoré high end kúsky. V DM bol náhle vypredaný. A potom aj na nete. Hlavne svetlejší odtieň. No povedzte, odolali by ste takej legende?
Ja nie a vďaka tomu, že mi vyhovuje viac práve ten druhý odtieň (je mierne nažltlý), som si konečne doniesla jeden domov. Bolo to ešte pred letom. A situácia bola nasledovná: už dávno predtým som usilovne hľadala niečo, čo plnohodnotne nahradí môj milovaný Shiseido, ktorý definitívne skončil (idioti!!!). Márne. Reči o tom, aký je tento korektor od Catrice skvelý, ma dostali. Mala som očakávania, a súčasne nedôveru - predsa len, stojí to 4 eurá a je to typ,  ktorý v zásade nepoužívam (tekutejšia konzistencia v balení s aplikátorom a hubkou).


Ale u mňa sa žiaden zázrak nekonal. OK, nehovorím, že je to úplný nepodarok, ale tie superlatívy, ktoré som dookola čítala v blogerských recenziách, sú prehnané. Tak napríklad: vraj vôbec nezalieza do vrások okolo očí - no asi iba tomu, kto žiadne nemá, heh. Ďalej - nechápem celkom, prečo má tento korektor na obale uvedené, že je vodeodolný. To teda nie je ani omylom. A hlavne, nie je odolný voči oteru a počas dňa nedrží na mieste. V praxi to vyzerá asi takto: ráno sa nalíčite, všetko vyzerá ako tak ok (musíte ale otrieť tú usadenú vrstvičku v jemných vráskach). Počas dňa začne vaša tvár produkovať kožný maz, lesknúť sa a milý Liquid Camouflage odchádza do teplých krajín. Doslova. 


Povedala by som, že najväčším plusom je skrátka jeho nízka cena. Krytie inak nie je zlé, vrstviť sa dá (ale čím viac ho vrstvíte na kruhoch pod očami, tým viac sa usádza v jemných vrásočkách). Dobre, dohodnime sa tak, že v rámci drogériového sortimentu ide o to podarenejšie, čo sa tam dá kúpiť. Ale trvám na tom, že robiť z neho wow produkt, ktorý sa vyrovná aj tým najkvalitnejším korektorom, je pekne mimo. Natural Finish Cream Concealer od Shiseido, ktorý za najkvalitnejší považujem, nedoháňa ani omylom. 
vľavo po nanesení, vpravo po rozotretí

Takže tak. Ak so mnou nesúhlasíte, pokojne dajte vedieť v komentároch ;)

Lučiak

foto:ja

13 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uz som skusila davno, je tu aj recenzia ;) Nevyhovoval.

      Odstrániť
  2. mne sa tiež už veľakrát stalo, že to, čo ostatok sveta vychvaľoval do nebies, som ja videla ako priemer až podpriemer... pekná recenzia ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som nepodlahla, mne stacila informacia, ze je dost parfumovany, take si neprosim :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no vidis to, a pritom toto mi vo vysledku vasi najmenej. Povedala by som, ze parfumovany je tak normalne.

      Odstrániť
  4. Ahoj Lucka sucitim s tebou shiseido bol definitivne najlepší korektor na svete a nevyrovná sa mu ani lancome ktory mi jediny vyhovuje teoreticky...a ja vobec nechapem preco najlepšie vyrobky stahuju

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Konecne!!! Konecne mi niekto dal za pravdu!!! :D
      Dakujem. A veru je to tak. Ja som zatial zakotvila pri jednej alternative, ktora ho aspon trochu dohana, bude coskoro na blogu.

      Odstrániť
  5. Ahoj. Viem,že je veľmi drahý,ale vyskúšaj Giorgio Armani High Precision Retouch. Je fakt perfektný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za tip, vyskusam. Kvalitny korektor je jedna z veci, do ktorych som kludne ochotna investovat

      Odstrániť
  6. Moja oblubena fr. blogerka, ktora milovala a miluje Shiseido korektor rovnako ako ty v nedavnom videu hovorila, ze zatial najviac sa mu podoba korektor Shape Tape od Tarte. Tak keby si mala ty alebo niekto z tvojich blizkych cestu do USA alebo Kanady... (sice posielaju aj k nam, ale postovne je nehorazne a vyberat si farbu korektora online je asi o drzku...)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aj ja som podlahla.. par krat vyskusala a vyhodila.. ach jaj.. ten Tarte laka aj mna, snad bude v dohladnej dobe dostupny aj za menej krkolomnych podmienok. momentalne pouzivam Naked skin od UD a Estée Lauder double weare brush-on glow BB highligter v kombinacii a tiez sa to da.. no ale shiseido bol dokonaly.. :(

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)