nedeľa 18. septembra 2016

Nová lacná micelárka v drogériách: Astrid


Možno ste už na blogoch (hlavne českých) zaznamenali, že tradičná značka Astrid nedávno inovovala svoj sortiment, zmenila obaly a do portfólia pribudlo aj niečo nové - micelárna voda. Dnes už takmer neexistuje značka, ktorá by micelárku neponúkala. No a keďže ja som micelárny maniak, nemohla som ju v drogérii obísť bez povšimnutia. Tu sú moje dojmy v naozaj krátkej recenzii.
Micelárna voda je určená na suchú a citlivú pleť, takže som do nej vkladala určité nádeje. Navyše je naozaj smiešne lacná, jedno balenie stojí necelé 4 eurá. Pozrime sa najprv na jej odličovaciu efektivitu, čo sa týka maskary - veľmi záleží, akú maskaru používate. Tie ľahko odlíčiteľné dá dolu bez problémov. Ale napríklad s mojou obľúbenou Masterpiece Max už problém má. Tam je potrebné pritlačiť a práve to pritláčanie mojim citlivým očiam nerobí dobre. Inak, samotná voda oči nedráždi a neštípe. Zbytok make upu odlíči z tváre úplne v pohode. Zloženie vyzerá takto:


Vidíte, že je tam toho naozaj dosť.

Zhrnula by som to asi tak, že pokiaľ nemáte extra citlivé oči a nemáte ani extra nároky na micelárne vody, smelo do nej choďte, ušetríte. Ja si už nové balenie kupovať nebudem, z drogériových micelárok mi predsa len lepšie sedí napr. Garnier alebo L´Oréal. 

Ešte stále mám pre vás prichystané recenzie na dve ďalšie micelárne vody :) Micelárny maniak, áno :)

Lučiak

foto:ja 

1 komentár:

  1. keďže hovoríš, že oči z nej neštípu, asi by som do nej pokojne šla, lákavá je hlavne tá cena :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)