streda 15. júna 2016

Artdeco Lash Booster


Dnes poteším tie z vás, ktoré príroda neobdarila extra hustými alebo dlhými riasami. Na trhu je spoľahlivý a fakt funkčný produkt značky Artdeco, ktorý dokáže poskytnúť tuning slabým riasam alebo vylepšiť vzhľad rias vtedy, ak práve máte doma nie príliš podarenú maskaru.




Ak si spomínate, jeden kúsok na vylepšenie vzhľadu mihalníc sa tu prednedávnom objavil. Toto je ale niečo iné. Lash Booster neslúži ako kúra na predĺženie rias, ale nanáša sa priamo pod maskaru a mihalnice jednak opticky predĺži a tiež im dodá o niečo väčší objem. Zároveň má pôsobiť aj ako vyživujúca starostlivosť. 

bezprostredne po nanesení

Musím priznať, že naozaj funguje. Mne sa osvedčil hlavne ako pomocník na záchranu situácie pri nie až tak podarených maskarách, ktoré samé o sebe neposkytnú takú dĺžku a objem, ako očakávam. Lash Booster nanesiete veľmi ľahko, ako klasickú maskaru - doporučujem dať si záležať, aby boli riasy pekne pokryté po celej dĺžke. Následne je dôležité nechať ho na riasach zaschnúť, celkový efekt bude lepší. A potom môžete aplikovať maskaru. Z mojej skúsenosti, aj s menej podarenou maskarou bude efekt už po jednej vrstve taký, ako po 3 vrstvách bez Lash Boosteru. Typickým prípadom, kedy ho úspešne používam, je spolu s maskarou Big & Multiplied od Avonu alebo s novou riasenkou Gaby od G.Salvete (recenzia bude čoskoro).

Pri tých naozaj super maskarách príliš nemá význam, iba ak by ste mali naozaj veľmi riedke a krátke riasy. 

Každopádne, fajn pomocník, ktorý sa hodí. Cena je od 8 eur v e shopoch až po cca 14 v kamenných obchodoch. 

Lučiak

foto:ja 

1 komentár:

  1. ja som akurát začala používať drahšiu verziu od Dioru a nechápem, že som niečo také nemala doma už dávno:DDD

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)