pondelok 14. marca 2016

Nechtový arzenál Sally Hansen

produkty venoval e shop parfemy-elnino.sk


Asi ste si všimli, že sa tu na blogu téme nechtov v podstate nevenujem. Absencia nechtových príspevkov presne odráža môj postoj k tejto "problematike" :) Čo sa týka rúk, nechty mám najradšej úplne krátke, hlavne čisté a buď nenalakované alebo pretreté transparentným, prípadne nude lakom. Počas uplynulej zimy som si ale možno až 4 krát nalakovala nechty na rukách na červeno! :D Sama neviem, čo to do mňa vošlo. Naopak, hlavne v lete si veľmi rada lakujem nechty na nohách. Pomaly sa blíži moja sezóna - letné sandálky a pekne upravené, nalakované nechty u mňa patria nerozlučne k sebe.

Kým sa ale k tým sandálkam dostanem, pár týždňov ešte prejde. Dovtedy sa venujem nechtom na rukách a ako som spomínala, uprednostňujem minimalistický vzhľad. A aby aj krátke a "nefarebné" nechty vyzerali dobre, potrebujem zabezpečiť dve veci - kultúrny vzhľad nechtovej kožičky a aspoň jemný lesk nechtov pomocou transparentného top coatu. Preto som si v rámci spolupráce s internetovou parfumériou el nino vybrala dva kúsky od Sally Hansen, s ktorou som zatiaľ mala prevažne super skúsenosti. Zvolila som Cuticle Eraser, šikovnú vecičku na úpravu nechtovej kožičky a rýchloschnúci  topcoat Diamond Flash.


Cuticle Eraser  alebo ak chcete odstraňovač nechtovej kožičky (príšerné slovo, ja viem) ma prekvapil šikovným balením. Uzáver slúži na zatláčanie kožičky po ošetrení emulziou, ktorá sa ukrýva vo vnútri "pera". Dostanete ju von jemným stláčaním, pomocou šikovného silikónového aplikátora, ktorým emulziu vmasírujete do okolia nechtového lôžka. Potom použijete uzáver na zatláčanie a na záver opláchnete. Musím povedať, že moja nechtová kožička je vážne rezistentná, obzvlášť na niektorých prstoch, takže výsledok tomu aj zodpovedá - niekde to šlo super, inde trochu horšie. S "perom" sa mi každopádne pracovalo veľmi dobre a oceňujem, že je k pokožke okolo nechtov šetrný. 


Pokiaľ sa úprave nechtov venujete pravidelne, asi mi dáte za pravdu, že dobrý top coat, to je vážna vec :) Naposledy som kúpila top coat od Gabriella Salvete a po prvom použití letel do koša - bol príliš hustý, neskutočne dlho zasychal (a to mal v názve niečo ako expresné schnutie), no proste nepodarok. Tento nadlak vyzeral spočiatku veľmi sľubne, na nechtoch skutočne expresne zaschol, bola som veľmi potešená. Bohužiaľ, expresne rýchlo sa začal aj odlupovať :/ Stačil trochu intenzívnejší kontakt s vodou v ten deň a večer som si všimla, že polovica laku z nechtov je preč :( To ma dosť zaskočilo, lebo posledný top coat, ktorý som od značky Sally Hansen mala (Mega Shine Top Coat) bol naozaj skvelý. 


Máte nejaké obľúbené produkty od Sally Hansen, ktoré môžete doporučiť? 

Lučiak

foto:ja 

2 komentáre:

  1. Super recenzia. Od Sally mám rada ich skvelý topcoat, Insta Dri v červenej fľaštičke, bez neho si lakovanie neviem predstaviť, nechty sú v sekunde suché aj výdrž nechtov predĺži a vyhladí drobné chybičky pri lakovaní. Lepší som doteraz nemala ;)
    k lakovaniu mám podobný prístup ako ty, ale začínam si viac lakovať, najmä tmavšími bordovými, červenými lakmi, pretože tak sú moje nechty pevnejšie aj vyzerajú opticky krajšie (nemám ideálny tvar).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten "zatlačovač" mě zaujal. Jsem rada i za recenzi na lak, ikdyž zápornou ;)

    http://andrejkabblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)