nedeľa 14. februára 2016

Testujeme: Gosh Boombastic Swirl Volume XXL Mascara


Líčili ste si už niekedy mihalnice zubnou kefkou? Nie? A chcete vedieť, aké to je? Tak čítajte dnešnú recenziu.


K tejto maskare som neprišla z vlastnej vôle. Bola v balíčku v rámci jedného predvianočného kozmetického swapu. Neexistuje, že by som si ju v triezvom stave kúpila sama :D Jasné, že kvôli tej kefke. Niekedy mám pocit, že výrobcovia už v zúfalej snahe prinášať na trh neustále novinky a zvyšovať predaj vymýšľajú fakt pekelné veci. A kefka tejto maskary je podľa mňa jednou z nich. 


Po prvé, je extra hrubá. OK, to je maskarový trend posledných rokov. Ale to súdruhom z GOSH-u nestačilo. Pridali ešte aj prapodivný, špirálovitý tvar. Dobre, ešte aj to by sa dalo zniesť. Ale čo do pekla mysleli tou totálne nepraktickou bombulou na konci??? Na fotkách to bohužiaľ nie je až tak dobre vidieť, ale táto kefka je zakončená rozšírenou špičkou vypuklého tvaru, na ktorej sa jednak usádza zbytočne veľa farby, ktorú musíte pred nanášaním obtierať a naviac, líčenie rias v kútikoch očí a špeciálne spodných mihalníc je vskutku mučenie. Psychický teror ťažkého kalibru, neustále máte pocit, že si určite vypichnete oko a v snahe nevypichnúť si ho si aspoň otlačíte farbu z tej megakefky na viečko a kade-tade. 


Používam ju už druhý mesiac (s prestávkami, denne by som to psychicky nezvládla) a trpezlivo trpím. Prečo? Lebo odhliadnuc od toho, čo som vymenovala vyššie, táto maskara naozaj pekne zvýrazňuje a počas dňa na riasach kvalitne drží. Ideálnu konzistenciu mala počas prvého mesiaca, teraz badám, že už pomaličky hustne a začína riasy aj zlepovať. Ale keď si dá človek vopred tabletku na ukľudnenie a trochu sa s tým pohrá, nie je to také strašné. 

Gosh Boombastic Swirl Volume Mascara XXL, jedna vrstva.

Inak, maskara obsahuje arganový olej, ten už musí byť pomaly vo všetkom, za chvíľu ním budú zalievať aj ryby v konzerve. Nič proti nemu, ale zasa jedna módna vlna, no. Odličuje sa v podstate bezproblémovo, skúšala som to rôznymi micelárkami a ani jednej nerobila zásadné problémy. 

Takže, tešilo ma, ale ďalšie balenie už nikdy. Cena od 7,50 do 10 eur, podľa toho, kde. 

Lučiak

foto:ja 

4 komentáre:

  1. Na poslednej fotke riasy super !
    Ale po Tvojej recenzii nezvažujem kúpu ani náhodou :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Haha... pri tejto recenzii som sa celkom nasmiala (: páči sa mi tvoj štýl písania. Inak, túto špirálu nemám a ani neplánujem, ale ak človek opomenie spomínané, na očiach vyzerá dobre.
    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zábavná recenzia :-) .. ale aspoň viem, čo nemám kupovať. Tiež nemám rada veľké kefky. Škoda, že tých je dnes tuším väčšina. A keď si človek konečne nájde dobrú riasenku, tak ju onedlho prestanú vyrábať..

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. perfektne napísané :D :D ja by som ju nechcela kvôli umelej kefke, tie mi nikdy nerobia dobré mihy, ale tvoje sú veľmi pekné :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)