utorok 9. februára 2016

Skvelý tip pre citlivky: micelárna voda Payot

produkt venoval e shop parfemy-elnino.sk


Testovať nové micelárky ma neomrzí asi nikdy. S radosťou som využila možnosť vyskúšať túto, naviac od značky, s ktorou mám zatiaľ len dobré skúsenosti. Tak nejako som tušila, že to dopadne dobre. A aj dopadlo. 
Micelárna voda Payot z radu Sensi Expert je určená predovšetkým (ale nielen) citlivej pleti, čiže som ideálna cieľová skupina. Moja kritická oblasť sú oči. Odličovanie maskary je vždy najlepším skúšobným kameňom pre všetky micelárky, ktoré sa u mňa doma objavia. V tomto smere nepripúšťam žiadne kompromisy a napísať o micelárke, že "je super, ale trochu štípe v očiach" u mňa neprichádza do úvahy. Táto micelárna voda neštípe ani trochu. Nikde, na tvári, ani v očiach.


Balenie má 200 ml a dávkovač, vďaka ktorému si na tampón vytlačíte toľko vody, koľko potrebujete. Je neparfumovaná, čo je tiež veľké pozitívum. Čo sa týka efektivity odličovania, make up z tváre a väčšinu bežných maskár odlíči absolútne bez problémov. V prípade trochu odolnejších maskár, ako je napríklad Lash Sensational, tomu budete musieť nechať trochu viac času (a spotrebovať aj trochu viac vody). Napokon však odlíči, čo má. Na vodeodolné maskary som ju netestovala, keďže aktuálne žiadnu nevlastním, ale predpokladám, že to nebude ono, no nič také na obale ani nesľubuje. 


Veľmi sa mi tiež páči zloženie, je jednoduché a bez PEG zložiek. Pri každodennom používaní na tvár aj oči odhadujem výdrž jedného balenia cca na mesiac, mesac a pol. Mne veľmi sadla a dávam ju na druhé miesto za Sensibio od Biodermy. Bola by možno aj na prvom, ale Sensibio predsa len efektívnejšie odlíči aj odolnejšie maskary. 

Micelárnu vodu aj kopec ďalších kúskov zn.Payot (doporučujem vyskúšať hlavne ich krémy) nájdete tu


Lučiak

foto:ja 

5 komentárov:

  1. Túto značku som objavila a počula o nej prvý raz vďaka inej, českej, blogerke. Už vredy ma zaujala. Som rada, že si bola spokojná a najmä, že je kozmetika dostupná aj tu na SK. Objednávať zo zahraničia sa mi nechce, nemám s tým skúsenosti a dávať prednosť nášmu, značne obmedzenému, trhu.
    Skúsila si z tejto značky aj krémy ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano Leni, kremy som skusala uplne ako prve, objednavala som este zo Strawberrynet davno davno :)

      Odstrániť
  2. tak toto vyzara absolutne skvele a inac novy design je uzasny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Momentálne mám micelárku, ale táto stojí za vyskúšanie... keďže moja pleť neznesie čokoľvek (:
    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)