pondelok 29. februára 2016

Spotrebované 02/2016


Je tu koniec mesiaca a s ním prehľad spotrebovaných produktov. Februárová bilancia je 12 prázdnych obalov, poďme si k nim povedať niečo viac. K už recenzovaným veciam ako vždy pridávam linky.
Začnem systematicky zľava: peny na holenie Balea už v podstate nekupujem, toto malé cestovné balenie je výnimka, na presúvanie sa hodí ideálne.

Konečne sme - s pomocou ostatných členov rodiny - spotrebovali veľké balenie penivého gélu od Biodermy z radu Atoderm.

Ďalším Biodermáckym kúskom je aj malé 100 ml balenie micelárky Sensibio.

Vo februári som inak prevažne používala micelárku Payot a tak ako v recenzii, aj po spotrebovaní ju musím veľmi pochváliť.

Sérum od Origins z radu Plantscription som mala síce len v 15 ml balení, ale ani som ho nedopoužívala celé. Mojej pleti nerobilo príliš dobre, celú zimu, hlavne v januári a februári som mala dosť veľké problémy so suchými časťami tváre a zistila som, že anti-age séra na gélovo-krémovej báze na zimné obdobie pre mňa fakt nie sú ideálne.

Naopak, vrelo doporučujem telový krém s jasmínom a arganovým olejom od Alverde - pokožku krásne vyživí, veľmi príjemne vonia. 

Krém od Kiehl´s som recenzovala tu

Keď Avéne uviedla na trh novinku, rad Physiolift, nevedela som sa dočkať, kedy ho vyskúšam. Zatiaľ som sa dostala len k dennému krému, 5 ml vzorka vystačila na necelý týždeň používania. Krém ma nijako neoslnil a sklamalo ma, že obsahuje rozjasňujúce mikrotrblietky, ktoré podľa mňa v kozmetike pre citlivú pleť nemajú čo hľadať a ich použitie v pleťovej kozmetike považujem za ten najtrápnejší cheat, ako vzbudiť dojem, že pleť je po použití takéhoto krému plná života. Do veľkého balenia by som určite nešla. 

Arganový olej od Diet Esthetics som si kúpila ešte začiatkom zimy. Nalákala ma nadšená recenzia tu. Bohužiaľ, ja zrejme nepatrím k tým šťastným, ktorým by tento olej na pleť účinkoval tak zázračne, jeho efekt by som prirovnala k použitiu akéhokoľvek iného podobného rastlinného oleja. Pozitívom bolo, že tento konkrétny naozaj nemal nijako výraznú vôňu, na druhej strane, je balený v transparentom plastovom obale a keďže arganový olej nepatrí k fotostabilným, po cca mesiaci mi zoxidoval a dopoužívala som ho už len na telo :(

Od Gliss Kur som spotrebovala ďalšie, ako to ja volám, rozčesávadlo, teda kondicionér v spreji, tento bol s nejakým keratínovým komplexom, majú ich už toľko, kto si to má pamätať? Nič špeciálne, proste uľahčuje rozčesávanie vlasov. 

Krém od Biodermy Atoderm Nutritive mi veľmi vyhovoval v zime. 

A posledným kúskom je telový olej od Alverde z radu Mamagluck, mala som ho už viackrát, veľmi sa mi páči jeho vôňa a suchej pokožke urobí v zime dobrú službu. 


Toľko februárové empties, jar je tu, už som urobila zmeny na poličke s parfumami a čoskoro urobím zmeny aj na poličke s pleťovou kozmetikou, konečne nebudem úbohá suchá šúpolienka. 

Dočítania v marci :)

Lučiak

foto:ja 





4 komentáre:

  1. To si toho spotrebovala dosť... Zaujal ma ten telový krém od Alverde. Milujem jazmín a preto sa chcem opýtať, či aj pekne vonia?

    http://www.danielainthelibrary.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vcelku slušná spotreba, treba uvoľniť na jar miesto iným veciam :))).
    Tak pre zaujímavosť by som rada vedela, prečo nepoužívaš z DM ich Baleácke peny na holenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni, v porovnani s penami od Gillette mi pridu velmi riedke, takze su sice aj lacnejsie, no v konecnom dosledku ich spotrebujem na jedno holenie viac, nez drahsej Gillette

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)