štvrtok 14. januára 2016

pevnejšie vlasy s Matrix Biolage Fiberstrong


Keďže som počas uplynulého roka na svojich vlasoch systematicky páchala zločiny proti ľudskosti experimentmi s domácim zosvetľovaním plus nechávam si ich momentálne dorastať a nepodstrihávala som sa od začiatku leta, očakávaný efekt sa dostavil a vlasy sa mi začali viac lámať a končeky štiepiť. Nie je to až také tragické, že by som musela uvažovať o parochni a nad mojimi vlasmi ľudia aj naďalej ochkajú, ale ja ich poznám najlepšie a vidím, že nie sú v takom stave, aký by som si predstavovala. Takže okrem toho, že sa už budúci týždeň naozaj chystám do salónu a nejaké centimetre budem musieť obetovať, snažím sa ich stav vylepšiť aj patričnou vlasovou kozmetikou. A v rámci tejto misie som mame ukradla aj túto ampulkovú kúru od Matrix z Radu Biolage Fiberstrong.
Teda, úplne som ju neukradla, ja som jej ju totiž pôvodne kúpila, keď sa sťažovala, že sa jej zhoršila kvalita vlasov (keď počujem slovo Dukanova diéta, otvára sa mi nožík vo vrecku, keďže viem, čo to s ňou porobilo) ale ona ju prestala používať, vraj jej nevyhovuje, že má po nej nejaké "divné vlasy" :) V čom divné, akosi špecifikovať nevedela.

Tak som sa tej chuderky ohrdnutej ujala ja, že teda skúsim, veď som to kupovala preto, lebo to malo priaznivé recenzie, tak hádam to bude dobré aspoň na tie moje vlasy. Celý rad Fiberstrong je určený na spevnenie poškodených, oslabených a krehkých vlasov. Neobsahuje parabény, V každej tubičke (v balení ich je desať)  s obsahom 33 ml sa ukrýva číra, gélovo-olejová emulzia. Vlasy je potrebné umyť šampónom, následne presušiť uterákom a môžete nanášať. Sérum s aplikuje lokálne na najviac poškodené časti vlasov, čo sú u mňa momentálne samozrejme dĺžky zhruba 15 cm od končekov. Po jemnom votrení do vlasov necháte pôsobiť 5 až 10 minút a následne opláchnete. 


Ja som prvé 4 tubičky použila pri každom umytí súvisle po sebe a po opláchnutí som už na vlasy nedávala kondicionér. Následne som vlasy ako vždy vysušila ionizačným fénom. Poviem vám, že rozdiel som videla a hlavne cítila na dotyk už po prvom použití. Vlasy sérum počas pôsobenia "vcucli" do vnútra a po vysušení bol vlas akoby spevnený, mierne tvrdší. Samozrejme, ešte lepší bol efekt po vyžehlení vlasov. Isteže už rozštiepené končeky vám sérum nezacelí, no jednoznačne môžem potvrdiť menšiu lámavosť vlasov pri česaní a uhladenejší vzhľad.  Takto vyzerá kompletné zloženie (prepáčte neostré foto, ale snáď budete vedieť prečítať). Teraz už plánujem použiť sérum len príležitostne, myslím, že bude super aj ako prevencia proti ďalšiemu lámaniu a štiepeniu, keďže plánujem vlasy nechať ďalej rásť. 


Takže, môžem potvrdiť, po použití tohto séra mám "divné vlasy" aj ja :) Pevnejšie a manej lámavé. Pokiaľ máte podobné problémy s krehkými a oslabenými vlasmi aj vy, vyskúšajte. Kúra inak nie je extrémne drahá, balenie na desať použití sa dá na internete kúpiť za necelých 13 eur. Ideálne bude, ak ho doplníte aj šampónom a kondicionérom z rovnakého radu, čo by som rada urobila, ale momentálne mám doma tak veľa rôznej, ešte nenačatej vlasovej kozmetiky, že mi svedomie nedovolí nakupovať ďalšiu :) Snáď neskôr.

Lučiak

foto:ja 

4 komentáre:

  1. Luci, ani sa nečudujem, že ľudia nad tvojimi vlasmi ochkajú :-) Máš ich naozaj úžasné, také husté, silné, ako z reklamy. Ja mám zasa úplne iné problémy s vlasmi. Neštiepia sa v podstate vôbec, ani nelámu. Skôr padajú, ale to sa este stále dávajú dokopy po dojčení a zasa extrémne výživné to u mňa tiež nie je. A aj tá Dukanovka sa objavila :-D Ale nie dlhodobo. Toto vyzerá veľmi dobre a určite si to budem pamatať, pre prípad, že pobadám zasa štiepenie. A pokiaľ viem, v lete sa iste vyskytne. A veeeľmi som zvedavá na tvoje dojmy na budúci týždeň, čakááám na recenziu. Pekný deň, drahá!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Julka dakujem, myslis na dojmy z toho Olaplexu? Nakoniec to bude asi tak, ze to rozdelime, pojdem najprv len na upravu strihu a Olaplex s farbenim bude az potom. Ale uvidim, co povie kadernicka, je mozne ze budeme nieco robit s farbou aj hned.
      Tu Dukanku spominam preto, ze mama to drzala dlhodobo, asi 9 mesiacov, uz su to skoro dva roky, ale vlasy si odvtedy nevie dat do poriadku a ma po tom aj ine zdravotne problemy.

      Odstrániť
  2. No mna by kazdopadne trafilo, drzat Dukana tak dlho. Ja tak maximalne mesiac, ale poctivo. Tiez som sa zamyslala, co ta absencia ovocia, peciva a atd, zanecha na organizme. A tak, ked potrebujem par kg, dam si tyzden dva bielkovin a potom pridam tu zeleninu. Aaano, Olaplex som myslela, ved pockam, co povies a az potom pojdem ja :-D Ake ten na doma je fakt skvely.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takéto "srandy" na vlasy som ešte neskúšala, ale asi si o tom ešte niekde nájdem informácie, keďže som si dala predsavzatie viac sa o moje vlasy starať.. a práve niečo takéto by potrebovali

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)