piatok 8. mája 2015

Ako som chcela byť sunkissed 2 časť: L´Oréal Wild Ombrés


Pokračujeme v mojom zábavnom seriáli na pokračovanie. V prvej časti našej série sme videli, ako a prečo v Lučiakovi skrsol nápad zosvetliť si vlasy doma v štýle sunkissed a ako to dopadlo. Našu hrdinku sme opustili v momente, keď musela bojovať s frustráciou a šokom z toho, že produkt, ktorý nie je určený na farbené vlasy, na farbené vlasy neúčinkoval. Škandál! Sledujte nás ďalej! 

Takže, po neúspechu so Sunkiss Jelly som si povedala, že to bude chcieť viac chémie. Zvolila som produkt, ktorý bol hitom minulého roka a vďaka ktorému sme mohli vidieť fotky blogeriek s viac, či (väčšinou) menej podareným domácim ombré. Ja som Wild Ombrés nechcela použiť v štýle ombré, teda na zosvetlenie celej spodnej časti vlasov, ale stále som sa držala svojho plánu - zosvetliť iba jednotlivé pramienky. A pustila som sa do toho.



Krabička obsahuje potrebné vyvíjacie činidlá, rukavice (L´Oréal ich robí smiešne malé, asi tak na detské rúčky, a to mám ruky skôr subtílne, ale s dlhými prstami), záverečnú starostlivosť a aplikačnú kefku, ktorú som sa rozhodla nepoužiť, lebo pri sunkissed efekte je žiadúci postupný prechod zosvetlenia a bála som sa, že po aplikácii s kefkou budú prechody príliš ostré. Muehehe. Odfarbovacia emulzia celkom slušne páchne, hneď je cítiť, že tu už máte dočinenia s chémiou iného kalibru. Ale je to znesiteľné. Postupovala som klasicky, na suché vlasy naniesla emulziu po pramienkoch a nechala pôsobiť. Keď doporučený čas (25 až 45 minút, nechala som 40) uplynul, s veľkými očakávaniami a strachom, aby to nebolo príliš žlté, som sa dala do zmývania. Len tak pre istotu si pripomeňme východiskovú farbu mojich vlasov pred aplikáciou: 



A takto to vyzeralo po použití Wild Ombrés:



Ako vidíte, vďaka pozoruhodnej rezistencii mojich vlasov voči bežným spôsobom zosvetľovania som sa opäť stresovala úplne zbytočne. Wild Ombrés mi vlasy nielenže nezosvetlilo príliš, ale takmer vôbec. Niečo tam je, ale efekt bol znova fakt nepatrný. 

V tomto štádiu som sa už fakt na...hnevala a rozhodla sa, že toto bude chcieť ešte ťažši kaliber. Ako to dopadlo, sa dočítate nabudúce. Prezradím len, že do tretice sa Lučiak zosvetlenia konečne dočkala. 

Lučiak

foto: ja 

13 komentárov:

  1. Moje vlasy farbu ešte nezažili,a el veľmi ma to láka, tak sa teším na tvoj článok ako sa t to nakoniec vydarilo :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fuu tak tie tvoje vlasy su riadne tvrdohlave

    OdpovedaťOdstrániť
  3. divoký výsledok :D ja som to teda vyriešila u kaderníčky, stačil mi peroxid 3%, ale ja mám vlasy nefarbené a prirodzene vyťahané od slnka, takže spokojnosť. pôjdem po mesiaci asi ešte raz aby bol efekt ešte o čosi výraznejší, celkom sa mi pozdáva aj svetlejšia farba na mojich vlasoch

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no neskutocne divoke, povedz :) Prave, ja by som tiez chcela casom cele zosvetlit, zacnem ale takto

      Odstrániť
  4. Som zvedavá na ten tretí spôsob :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ked si na ciernu farbu chces napacat bledsi odtien bez zosvetlovaca to nepojde ale smejem sa na tebe dost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale nehovor :) No ved to je super, smiech je zdravy a keby si vedela/vedel citat s porozumenim, doslo by ti ze aj ja sama na sebe som sa zasmiala :)

      Odstrániť
  6. ja by som si na ombre teda netrufla :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lučiak :-D Ty máš vlasy z ocele asi :-D Ponukni ich inštitúcii NASA, ako nejaký prevratný matroš :-D Ja keď som si dala toto ombré na home použitie, mala som vlasy kakačkovo hnedé a zvyšok tmavohnedý,farebný farbou, že horká káva... Každopádne, kašli už na to :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj ja by som chcela Tvoje vlasy! Mojich je nielen ze celkom malo, ale mastnia sa ako dive. Akykolvek produkt dam na ne, tak je zle.
    Zelam pekny den aj tyzden!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)