nedeľa 5. apríla 2015

BB na vlasy! A z drogérie? A skvelé? Áno!


Ešte niekedy v zime mi od Schwarzkopf došiel balíček s kozmetikou Gliss Kur, súčasťou ktorého bolo BBčko na vlasy. Zhodou okolností som práve pár dní predtým zaregistrovala, že sa niečo také u nás v drogérii objavilo. Ale poviem pravdu, sama by som si ho s najväčšou pravdepodobnosťou nekúpila - jednak z drogériovej vlasovej kozmetiky mi sedí naozaj máločo a čo sa týka samotného radu Gliss Kur, tam môžem produkty, s ktorými som bola spokojná, spočítať doslova na polovici prstov jednej ruky. 

Pôvodne som plánovala dať BB krém rovno do nejakej súťaže, ale napokon mi nedalo a po jednom umytí som ho vyskúšala. Na obale je v popise 11 (!) v 1 - 1. hodvábna hebkosť 2. očarujúci lesk 3. ochrana proti štiepeniu končekov 4. ochrana proti lámavosti vlasov 5. zmyselná poddajnosť (to znie trochu nekozmeticky :D) 6. ochrana proti krepovitosti vlasov 7. odolnosť a sila 8. žiarivé vlasy 9. prirodzený objem 10. okamžité jednoduchšie rozčesávanie 11. hĺbkové ošetrenie. No, je toho  celkom dosť, čo poviete?  

Ja som ostala po prvom použití krému úprimne prekvapená. V tube sa skrýva ľahší krém bielej farby, s jemnou vôňou. Nanáša sa na umyté, uterákom presušené vlasy, ale môžete ho použiť aj na vlasy už suché. Po rovnomernej aplikácii na dĺžky som vlasy upravila ako obvykle, teda vyfénovala pomocou veľkej okrúhlej kefy. Vlasy boli krásne lesklé, perfektne uhladené, boli pružné, vzdušné a nepôsobili ťažkým dojmom. Navyše, krém urýchľuje schnutie vlasov pri fénovaní, čo je pre mňa osobne kvôli veľkej hustote vlasov dosť podstatná vec a prípravkom, ktoré takýto bonus poskytujú, úprimne blahorečím. 

No jednoducho, toto je pre mňa fakt príjemné prekvapenie. BB používam cca po každom druhom umytí (striedam ho s inými prípravkami) a efekt je zakaždým ten istý, ako som popísala vyššie. Objem prípravku je 50 ml, cena v drogérii pár eurová a vzhľadom k mojim dobrým dojmom Vám ho doporučujem vyskúšať. Zloženie vyzerá takto (klasicky drogériovo):




Alebo ste ho už stihli vyskúšať? Aké máte dojmy? 

Lučiak

foto:ja 

9 komentárov:

  1. Smyslna poddajnost :D
    Jinak ja na nej jednou koukala jako na takovou creepovinu (BB na vlasy??), ale jestli to dokonce funguje, tak je to fakt prekvapko

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jo, to je slogan ako na feromony :D
      Tiez som bola skepticka, ale fakt prekvapil.

      Odstrániť
  2. No dooobreee, tak ja to teda vyskúšam, možno sa moje kučeravé sušienky potešia... Možno... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skúšala som, recenzovala som, je to neskutočne dobrá vec pred fénovaním

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zajímavé ;) Já tedy v drogérku, co se týče vlasové péče nemám vůbec důvěru už hodně let, ale tohle bych možná testnula.
    Měla jsem podobný produkt od Alterny, s tím jsem byla fakt spokojená, takže možná koupím pro srovnání i tento ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nedavno som tu recenzovala stylingovy krem Alterna z radu Bamboo, tiez je to taka alternativa, cenovo neporovnatelna, ale ucinkami ano

      Odstrániť
  5. Presne tento som pred nejakým časom mala, a skutočne to je poklad :) a tá vôňa ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som prijemne prekvapena, ze nie som sama s tymto nazorom

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)