pondelok 29. septembra 2014

Spotrebované 09/14


Leto je definitívne za nami. A ja som si definitívne prestala lakovať nechty na nohách. Už sa neoplatí, najbližšie až budúci rok, niekedy v máji.
Septembrobé empties sú do počtu celkom skromné - 10 spotrebovaných kúskov. Ak radi čítate tieto - ako ich ja volám - smetiarske posty, nech sa páči:

- kondicionér Pantene Nature Fusion je taký lepší dorgériový priemer, aspoň pre moje vlasy. Nezaťažuje ich a urobí im službu, ktorú potrebujú. 

Exquisite Oil od Matrix zaraďujem medzi vlasový nadpriemer - mojim vlasom vyhovuje lepšie, než podstatne drahší Elixir Ultime od Kérastase. Vydržal mi strašne dlho a v podstate by som si pokojne kúpila ďalšie balenie, ale potrebujem zmenu a tak som si v priebehu posledného mesiaca zaobstarala kopec nových vlasových prípravkov. O tom, aké sú sa dozviete v októbri :)

- šampón a kondicionér v cestovnom balení od Alterra (vlastná značka Rossmanu) som si kúpila ako z núdze cnosť - zabudla som si tie svoje doma a nechcela som kupovať plné balenia. Okrem týchto mali v Krakowe z malých už len kadejaké nie príliš dôveryhodné a potom podstatne drahšie od Aussie, tak som to riskla. Sú určené na farbené vlasy a obsahujú nejaký výťažok z granátového jablka. A sú bez silikónov. Prekvapivo, fungovali dosť dobre, hlavne kondicionér. Ak by na Slovensku Rossman fungoval, možno by som si aj kúpila klasické balenia. 

- telový krém od Elizabeth Arden bol suvenírom z duty-free na ceste domov z letnej dovolenky. Spotrebovanie bolo dobre načasované, jeho svieža citrusová vôňa mi už k jeseni nesedí, ale na leto bol veľmi fajn. 

- už som tu nedávno spomínala, že z drogériových micelárok mi práve Mixa vyhovuje najviac. Hoci aj tak uprednostňujem Biodermu, keď som videla túto v akcii, zobrala som ju, lebo som s ňou bola už predtým spokojná. 

- spotrebovala som aj ďalšie, už ani neviem koľké balenie 4 farebného bronzeru od Pupa. Je to môj stabilný pomocník na kontúrovanie a hoci by som už aj rada zmenu, napokon som zasa kúpila len nové balenie tohto. Za jeho drahšiu verziu od Guerlain sa mi toľko peňazí dávať nechce, keďže aj tento fuguje k mojej veľkej spokojnosti a za 13 Eur. 

- krém v cestovnom balení z bio sortimentu Yves Rocher sa ku mne dostal viac menej náhodou a zadarmo. Je pôvodne pleťový, ale celý som ho spotrebovala ako kabelkový krém na ruky - na tvár by som si ho dávať nemohla, je naozaj mastný. 

- antiperspirant od LadySpeed Stick som mala snáď už v treťom balení a momentálne používam štvrté, no asi stačilo a musím ho vymeniť za iný. Začala mi prekážať jeho vôňa.

- a napokon maskara Volum´Express Lift Up, ktorá bola fajn, ale ako som prorokovala už po pár dňoch používania, veľmi rýchlo vyschla.

a to je vše, přátelé.

dočítania v októbri!

Lučiak

foto:ja

11 komentárov:

  1. Ako to, že ja som ten bronzér od Pupy neskúšala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Luci,ten bronzer od Pupy sa dá minúť? :D podla mna je na večné časy haha :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nuz veru da, ked ho pouzivas denne ako ja :) Teraz som kupovala tusim uz 4 balenie

      Odstrániť
  3. mňa tiež udivilo, že 4. balenie bronzeru :D neverím. to je na 4 životy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kokso, 4 balenia bronzeru? :D Plus taký obor, veď to sa nedá :D :D :D
    P.S. - Shiseido je eňo-ňuňo, máš u mňa kávu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada. A to este nevies, ake eno nuno od Shiseido budem recenzovat coskoro ;)

      Odstrániť
    2. Ježíííííííš, zase budem nakupovať? :D :D

      Odstrániť
  5. Baby co vas tak sokuje na tych 4 baleniach, vsak to som spotrebovala mozno za dva roky, nie za mesiac a pouzivam to denne na konturovanie:D A nie je to ten uplne najvacsi, co maju, ale ten mensi, 4 farebny. Citajte poriadne! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som tiez tento rok uz jeden tento bronzer spotrebovala. Ked sa pouziva denne, nie je to take umenie. :-)
    A pojdem si po dalsi. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bronzer som zatiaľ nemala, síce som po ňom už dlhšie pokukovalaDD...a nechty na nohách lakujem aj keď je už leto definitívne preč:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)