štvrtok 28. augusta 2014

Spotrebované 08/2014


Tradá, je tu pravidelný koncomesačný prehľad spotrebovaných kúskov, tento krát v počte kusov 15. Ku všetkým, ktoré som recenzovala samostatne, pridávam linky. Zmenili sa nejako moje dojmy po ich dopoužívaní? 

Pleťová voda s výťažkom z hrozna od Garnier je fajn drogériový priemer. V rámci ranného čistenia pleti ušla.

Klasika, gél na holenie Gillette.

Klasika č. 2, Sensibio od Biodermy.

Ochranný sprej na vlasy Rene Furterer. Tento "slnečný" vlasový rad patrí k tomu lepšiemu, čo som z tohoto vlasového šuflíka vyskúšala, ale ako sa ukázalo už počas dovolenky, čo je skvelé v našich podmienkach, nemusí až tak dobre fungovať v tých naozaj náročných. 

Na gel-krém proti celulitíde od Balea som najprv chcela robiť samostatnú recenziu, ale nakoniec z toho zišlo. Nie je príliš o čo stáť - toto má byť nejaká nová, vylepšená verzia (nechcem si radšej predstaviť, aká bola tá pôvodná, lebo táto stojí v celku za...). Aby bolo jasné - od prípravkov proti celulitíde neočakávam, že ma celulitídy zbavia (šokujúce, viem), úplne mi postačí, ak pekne vypnú vrchnú vrstvu pokožky a nelepia, čo úplne spĺňa väčšina proticelulitídových krémov Avon (viaceré som tu už recenzovala). Gel/krém od Balea síce nelepí a príjemne vonia, no žiadne, ani minimálne vypínacie účinky nemá a čo je horšie, dosť pokožku vysušuje. Po pár hodinách po nanesení bola suchá a šupinkatá. Cena v DM je okolo 5 Eur a rozhodne ho nikomu nedoporučujem. 

Ďalšia (už neviem koľká v poradí) spotrebovaná maskara od Miss Sporty Volumythic. Veľa som ju chválila ako fajn vec za tri eurá, s ktorou si viete vyčarovať veľmi slušné riasy a mám doma ďalšie rozpoužívané balenie, ale tuším, že bude na dlhý čas posledné. Tak nejako ma prestala baviť. 

Vynikajúci pleťový peeling od Tropic mi vystačil na viac, než rok. Je naozaj výborný, nemať doma kefku od Tchibo, ktorá mi peeling momentálne vynahradzuje, kúpim ho znova. 

Affinimat  od Maybelline je ťažký oriešok. Tento make up mám naozaj rada kvôli jeho konzistencii a efektu, ktorý vytvára, ale žiaľ, jeho zmatňujúce účinky sú fakt biedne, špeciálne v období, ktoré som Vám nedávno opisovala (pleť sa mi teraz veľmi leskne). 

Revitalizér z damašských ruží od Annemarie Borlind som dostatočne pochválila už v recenzii a môj pozitívny názor sa nezmenil doteraz. 

Naopak, čiastočne som zmenila názor po spotrebovaní pleťového oleja z radu Polyphenol C 15 od Caudalie. Nie je to zlý produkt, ale musím povedať, že posledný mesiac som ho používala vyslovene so zatnutými zubami a poslednú štvrtinu som už natierala všelikde inde, len nie na tvár :/ Začala mi prekážať jeho vôňa a ak mám posúdiť jeho celkové účinky na pleť, ako fajn, ale za tie peniaze, čo stojí, teda nie. X pleťových olejov napr. od Nobilisu zvládne to isté a lacnejšie. 

Potom tu máme taký malý rakytníkový sprchový krém od Welledy. Výborný produkt, špeciálne pre šúpolienky. Pokožku nie len že nevysušuje, on ju dokonca super vyživuje. A príjemne vonia. 

Zmatňujúce papieriky od Clinique som spomínala v kabelkovom poste a stále platí to, čo som napísala vtedy: ako pohotovostná záchrana poslúžia, no ak už chcete do podobných papierikov investovať viac peňazí, určite doporučujem napríklad tie od Shiseido, je to vyššia liga na dotyk a aj efektom. Cenovo pritom vychádzaju plus minus rovnako. 

Minula som aj najsvetlejší tieň z magnetickej paletky Artdeco a už som si aj dokúpila nový - táto paletka bola výborný kauf, používam ju veľmi často a tiene od Artdeco mi vyhovujú. Čoskoro budem na blogu recenzovať nové paletky v nude odtieňoch, takže ak ste na tento "segment" také fanatičky, ako ja, prídete si na svoje. 

A ako posledné tu máme mini balenia produktov značky Manuka Doctor, k nim nič nové nepoviem, platí to, čo bolo napísané v recenzii. 

Takže tak. Ešte v polovici augusta som si myslela, že v septembri snáď nebudem mať poriadne o čom písať, ale tak sa mi toho zasa doma nakopilo, že o príspevky núdza určite nebude. Bude veľa dekoratívky a aj starostlivosti o pleť. A aj o vlasy. A vlastne všetkého :) 

Majte pekný koniec leta, ja si idem užiť posledných pár dní prázdnin.

Lučiak

foto:ja

9 komentárov:

  1. Tvoje články ma nesmierne bavia a každý hltám na jeden dych. Inak to nebolo ani teraz takže sa veľmi teším na budúce recenzie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobre, že viem - tú Baleu som chcela skúsiť, ale vykašlem sa na to. A tú špirálu musím už konečne aj ja skúsiť, lebo som čítala a počula nejedno dobré slovo na jej účet.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dlhsie som pouzivala micelarnu vodu od Biodermy, ale momentalne som ju odlozila do policky, lebo ma omrzela. Nahradila som ju pletovou vodou od Himalaya. Ostatne vyrobky nepouzivam.

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiez sem tam musim takto prestriedat, inak by som sa unudila k smrti :)

      Odstrániť
  4. Teším sa na nude paletky.. Na tento "segment", ako píšeš, som ja osobne takmer "ujetá"..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekna zbierecka sa nakopila :). Ten mejkapik je od maybelline nie od rimmelu tusim, chybicka sa vloudila, ale mam ho v blahej pamati este, na ksichte mi urobil taku sarapatu, ze sa spamatavala 2 mesiace.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)