streda 6. augusta 2014

Max Factor Elixir Lipstick


K prvému kusu tohto rúžu som prišla ako slepé kura k zrnu - posunula mi ho mama, ktorá si zle vybrala odtieň (Sunbronze).  Dovtedy som registrovala, že existujú, ale nemala som v pláne si žiaden kupovať, ani ich bližšie skúmať v obchode. A to by bola naozaj škoda. Musím totiž uznať, že MF to s touto stále ešte relatívnou novinkou celkom vychytal. V ponuke sú veľmi pekné odtiene, mnohé z nich sú naozaj nositeľné. Po prvom, ktorý by som si pravdepodobne nikdy sama nevybrala (Sunbronze má pre mňa trošku viac teplý pigment, ako som zvyknutá, ale je to hraničné, takže stále ho môžem nosiť), som dlho vyberala, ktorý bude ďalší. Nakoniec som si zvolila Burnt Caramel, čo je veľmi príjemná staroružová bez trblietok (Sunbronze ich má). No v pláne mám ešte minimálne jeden, asi aj dva. Bohužiaľ, v SR nie sú v ponuke úplne všetky. 


Colour Elixir Lipstick má príjemnú textúru, po perách doslova kĺže, farba sa na nich dobre zachytáva, už po jednom ťahu. Tak, ako deklarujú v Max Factor, naozaj opticky zväčšuje objem pier. Pôsobia plným a vyhladeným dojmom.  Čo ma tiež pozitívne prekvapilo, je výdrž. Oficiálne nie sú dlhotrvácne, ale na perách vydržali v slušnom stave tak 3 hodiny za plnej prevádzky (jedenie, pitie). Parfumácia je príjemná. 

z ľava Burnt Caramel, Sunbronze

Jediné, na čo si treba dať pozor (špeciálne pokiaľ ich budete objednávať z netu) sú reálne farby jednotlivých odtieňov. Napríklad Sunbronze, ktorý vo vzorkovníku pôsobí ako béžový nude odtieň, je v skutočnosti viac do červena, než by človek čakal. A taký Burnt Caramel je v reáli podstatne ružovejší.  Doporučujem si jednotlivé odtiene najprv pozrieť naživo v obchode. Cena sa pohybuje okolo 8 Eur, sem tam sa dajú zohnať lacnejšie v akcii, hlavne na webe. 


S radosťou ich radím k mojím obľúbeným kúskom. 

Lučiak

foto ja 

10 komentárov:

  1. a tuším že vo fannku sú relatívne najlacnejšie. ešte keď mali 20% zľavu na MF, tak boli po 6+nejaký centík. ja ich mám veľmi rada, aj som o nich písala. nie je čo vytknúť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, Fannko obcas prijemne prekvapi co sa tyka cien tejto strednej kategorie dekorativky, uz vela krat boli niektore veci o par eur lacnejsie, ako v DM.

      Odstrániť
  2. Max Factor má dobré produkty. Rtěnky mám asi tři nebo čtyři a pokukuji po dalších odstínech.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Burnt Caramel vyzerá fakt suprovo. Asi sa pôjdem prejsť do drogérky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mna zaujal odtien Burnt Caramel, tan druhy odtien mne by nepristal.. asi..:-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Burnt caramel ma nadhernu farbu, presne taku aku velmi rada nosim. Skoda ze v tomto odtieni uz mam ale tri ruze :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. na burnt caramel se urcite nekde kouknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tieto rúže používam už roky - ešte keď boli v starom, čiernom balení. preto ma prekvapilo, keď som si na základe recenzií z blogov kúpila rúže Kate Moss od rimmelu, že o čom to všetci točia - rúže MF sú lepšie, v zmysle lepšie držia, a to neporovanateľne a nezanechávajú odtlačk na pohári - to nemám rada, pripadám si ako šmudla, keď ma niekde ponúknu nápojom a ja na pohári nechám hnusný odtlačok rúžu. mám odtiene icy rose, english rose, pomegranate (môj najobľúbenejší), bewiching coral a dusky rose. za seba ich odporúčam, ale nie pre toho, kto má veľmi suché pery. viktoria

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)