utorok 11. februára 2014

The Balm po prvý krát... a určite nie naposledy!

produkt venoval e shop beautyday.sk


Keď mi prišla ponuka na testovanie kozmetiky The Balm, úprimne som sa potešila - ako vždy, keď mám možnosť vyskúšať značku, ktorá vyzerá sľubne a ešte som ju nerecenzovala. Priznám sa, voľba kompaktného make upu Time Balm bola tak trochu stávkou na čierneho koňa. Kompaktné make upy štandardne nepoužívam, pár som ich vyskúšala, ale ani jeden mi zatiaľ nesadol tak, aby ma uchvátil. Po prezretí pár swatchov na webe som sa rozhodla pre odtieň light/medium a urobila som veľmi dobre. Už po prvom nanesení som videla, že farebne mi sedí úplne presne (teda v momentálnej fáze, kedy som asi najsvetlejšia v roku).

na tejto fotke sa odtieň javí trochu do oranžova (asi uhol svetla), ale nedajte sa zmiasť a prezrite si ďalšie obrázky, na tých je odtieň úplne presný. 

Súčasťou balenia je aplikačná hubka - zatiaľ som ju nepoužila, ale na nanášanie som zvolila plochý štetec. Voľba to bola dobrá. Dosiahnete ním dokonalé rozotrenie a veľmi pekný finish. Štetec doporučujem pred aplikáciou navlhčiť. Time Balm výborne kryje (výborne v zmysle pleti bez väčších nedokonalostí, ale dovolím si odhadnúť, že aj začervenania a bežné vyrážky by zvládol veľmi dobre) a naviac sa dá veľmi dobre vrstviť. Efekt na pleti je jemne matný, veľmi prirodzený. A čo špeciálne oceňujem, je výdrž produktu, obzvlášť ak použijete podkladovú bázu. Aplikujem ho skoro ráno (ešte pred siedmou) a večer okolo deviatej je na väčšine tváre v tip-top stave. 

na pleti mám len make up, žiaden korektor.

Time Balm neobsahuje parabény, tu je kompletné zloženie:


V e shope beautyday.sk  je dostupný v dvoch odtieňoch a bledulkám dávam do pozornosti odtieň Light - už Light/Medium je pomerne dosť svetlý odtieň a Light je ešte o dosť svetlejší. A pre tie najpriesvitnejšie je na trhu aj Lighter than Light. Celkovo je dostupných odtieňov 8.

Zhrnula by som to ako veľmi príjemné prekvapenie. Z kompaktných make upov, ktoré som zatiaľ vyskúšala, sa Time Balm dostal na prvé miesto a degradoval tak Stilu, ktorá bola v tomto smere pre mňa doposiaľ jednotkou. Určite doporučujem.

Vyskúšali ste už nejaké kúsky značky The Balm? 
Lučiak
foto:ja

12 komentárov:

  1. Vyzerá to na naozaj kvalitný kompakt. Mne zatiaľ tiež žiaden nevyhovoval a preto ďalej používam tekuté. Ten odtieň ti naozaj sadol úplne presne. Ale ktovie, nikdy ma nenapadlo naniesť kompaktný make-up štetcom, len tou priloženou hubkou, ale mnohé sú také hutné, že som sa obávala, čo z toho štetca ostane. No a pokiaľ ide o túto značku, v poslednej dobe o nej čítam stále častejšie a samé chvály.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to s tym stetcom bol taky spontanny napad, s plochacom to ide super. Potom som len tak zo srandy skusila aj stippling brush, ale samozrejme to vobec neslo, uplna katastrofa :)

      Odstrániť
    2. No vidíš a mňa klasický plochý ani nenapadol, už som ich všetky niekam založila, ja automaticky, že stipplingom :-) Nooo, plochým by to aj naozaj mohlo fungovať. že by som ešte dala kompaktným make-upom šancu a skúsila to takouto cestou? Každopádne, na leto sú omnoho lepšie, ako klasické tekuté.

      Odstrániť
  2. taketo mam rada vyzera velmi dobre da sa použiť všeliako aj na zatretie samotnych vyražok na rychlo a je aj dosť bledý také vyhovujú aj mne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The Balm miluju. Mám od nich pudr Sexy Mama a tvářenku Hot Mama a určitě nezůstane jen u nich. I s našimi napálenými cenami se produkty vyrovnají highendovým a jsou pořád levnější. Teď se chystám na jejich slavný rozjasňovač a na další tvářenku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak na pudre a tvarenky su specialisti, maju ich v ponuke naozaj dost.

      Odstrániť
  4. Ja som si dnes bola vyzdvihnúť Mary- Lou Manizer, čiže som v eufórii z tejto značky aktuálne.:) A make-up vyzerá na tvojej pleti perfektne. Ja som kompaktný make-up ešte vôbec nemala, mám z toho akúsi fóbiu..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten „Lighter than light" vypadá slibně. Kdybych tak ale neměla tři rozebrané lahvičky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No vyzera to skvelo, len by som sa bala, aby mi nezvyraznil male chlpky :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jooj to vyzerá parádne... hlavne sa mi páči, že majú aj svetlé odtiene :-) nemôžem však strhnúť oči od tých líceniek... musím šetriť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. normálne si ma naň nalákala, tak keď miniem pár, čo mám doma, popozerám sa po tomto:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)