nedeľa 2. februára 2014

Projekt High End 7: magnetická paletka ARTDECO na mieru


Ak ste boli zvedavé, čo sa skrýva za mystery produktom z minulého článku, dnes sa to dozviete: zostavila som si paletku očných tieňov od Artdeco. Chvíľu som váhala, či túto značku zaradiť do môjho Hugh End Projektu, ale v rámci toho, že Artdeco sa u nás predáva v kamenných parfumériách a hlavne kvalitatívne táto značka pokojne obstojí v porovnaní so zvučnými a ešte o niečo drahšími značkami, povedala som si, že si to zaslúži. Jednu podobnú paletku som už mala, pred rokmi, keď ešte tento blog neexistoval a bola som veľmi spokojná. Vlastne si ani neviem spomenúť, či som niekedy mala nejaký produkt Artdeco, s ktorým by som spokojná nebola. Pritom mám pocit, že značka je u nás tak trochu neprávom opomíňaná. Ktovie prečo. 

Magnetické paletky od Artdeco sú dostupné v niekoľkých verziách a aj v špeciálnych edíciách s krásne dekorovanými obalmi. Ja mám jednoduchú, čiernu, do ktorej sa zmestia 4 základné náplne (alebo aj iná kombinácia, ako je vidieť na fotke v závere článku). Možnosť nakombinovať si vlastnú zostavu očných tieňov je podľa mňa úplne perfektná - priznajte sa, z ktorej štandardnej paletky s 4 a viac tieňmi využijete úplne všetky? Tiene som vyberala v mojich obľúbených, zemitých a neutrálnych farbách. V sortimente značky ich nájdete desiatky, takže si vyberie naozaj každý. Dostupné sú v matnom aj metalickom prevedení. Všetky odtiene, ktoré som si vybrala sú jemne metalické.


Vybrala som si odtiene 16 Light Brown, 17 Misty Wood, 29 Light Beige a 38 Golden Peach:

zľava: 29, 38, 16,17

Samotnú paletku veľmi chválim za praktickú "handy" veľkosť - meria 8,5x5,5 centimetrov, takže sa zmestí aj do kabelkovej kozmetickej taštičky. Rovnako chválim aj materiál, z ktorého je vyrobená, nezapatlá sa a ľahko sa udržuje. Tiene majú vynikajúcu výdrž, veľmi príjemne sa nanášajú a neprášia. Ja som si k nim dokúpila aj obojstranný penový aplikátor, samozrejme môžete použiť akékoľvek štetce (alebo si kúpiť malý aplikátor so štetcom, je v ponuke).


Čo sa týka ceny, jedným z dôvodov pre nákup bolo aj to, že bola výhodná - nakupovala som v e shope Fann so zľavou a tak ma paletka so štyrmi tieňmi a aplikátorom vyšla na necelých 20 Eur. Vzhľadom k tomu, že po spotrebovaní tieňov ich stačí už len dopĺňať podľa potreby, je to podľa mňa ekonomické riešenie :) Plná cena za jeden tieň sa inak pohybuje okolo 4,60 - 4,80 Eur, čo tiež nie je astronomická suma. 


 Okrem kombinácie 4 tieňov je možné použiť aj kombináciu iných náplní - lícenky, korektorov, rozjasňovačov, podľa individuálnych predstáv. Uvidíme, aké kombinácie tieňov časom ešte vyskúšam :)

Skúsili ste si už zostaviť podobnú paletku? 

Lučiak
foto:ja

12 komentárov:

  1. Také jsem se na tento systém dívala, ale zatím pořízení neplánuju. Je to rozhodně velká výhoda - člověk si vybere jen to, co doopravdy použije

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Luci, vybrala si krasne odtiene, je to vlastne taka mala Naked basics. A urcite vyuzijes kazdy jeden tien, co v beznych paletkach je skor rarita.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je môj sen :D
    ale ja by som brala tú najväčšiu, doplnila aj lícenkou a napr. spravila takéto "naked" ako máš ty, ale verzie matné, metalické a tak.
    doobre, idem snívať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja prave nemam rada, ked sa kombinuju tiene s licenkou a uz vobec nie s kremovymi texturami typu lesky na pery a podobne - pri pouzivani tie praskove prasia na kremove a potom je z toho taky maly humus :D Resp. aby nebol, treba sa tomu dokladne venovat a denne "upratovat".

      Odstrániť
  4. Mne aj napadlo ci to nebude ta paletka, ale na predoslej fotke mala ako keby vzorovany povrch a to bol asi len odraz svetla, tak ma to poplietlo :D
    Ja ju mam a pre mna je idealna na cestovanie - tienov mam viac a ked idem na par dni domov tak si vezmem len tu kombinaciu, ktoru budem potrebovat :D Blbe je akurat to, ze sa nakupuju velmi dobre (5 eur sem, 5 eur tam...) a malokedy odolam, tak sa mi zbytocne hromadia..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ved to...tych tienov existuje tolko a v tak krasnych farbach, ze je naozaj problem nevybrat si okrem takych tych "must have" aj dalsie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiene Artdeco sú jedny z mojich najobľúbenejších, majú výborný pomer kvalita/cena a mám ich celkom dosť, hlavne v neutrálnych farbách. Určite si tam každý nájde tie svoje farby. Artdeco bola jediná značka, u ktorej som pred xxx rokmi našla napr. bordový tieň, ktorý som vtedy nikde nevedela zohnať :) Paletku nemám, nikdy ma nelákala, pretože je veľmi malá, aj keď je pravda, že tiene v nej sa dajú obmieňať. Podobný magnetkový systém má aj Inglot a palety má väčšie, ale zatiaľ ma neláka kupovať ďalšie nové tiene - teda aj by lákalo, ale trénujem sebadisciplínu :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, aj Inglot ma takyto magneticky system, neviem, ako to vychadza v cenovom porovnani. Ten bordovy tien presne viem, ktory myslis, pretoze mam nan zalusk :) Je to skvely odtien.

      Odstrániť
  7. tiež ju mám doma. Osobne si myslím, že Artdeco je veľmi zabúdaná značka (teda až na ich bázu) a ako značka je skvelá, strašne mám od nich rada laky na nechty, korektory, ceruzky na oči, lícenky a tiene aj minerálne aj klasické, veľmi dobrý výber čo sa týka odtieňov. plánujem vyskúšať aj nejaký make up od nich. Inak táto kazetka, ako si písala super na cestovanie a dobre sa do nej kombinujú tiene. Aplikátory mám doma tiež, ale používam ich iba na pigmenty iných značiek:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ano, mam tiez jednu doma. Ale myslim, ze vacsi format, pretoze tam mam 3 tiene a tvarenku. Este som do nej chcela dokupit nejaky rozjasnovac, ale nemozem na ziadny natrafit. Potom by bola uplne idealna!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie rozjasnovace som urcite videla vo Fannku a tusim ich maju aj v ich e shope.

      Odstrániť
  9. to je šikovna paletka taka by sa mi pačila pekne farby ma:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)