piatok 21. februára 2014

Novinka od Schwarzkopf: Shauma Fresh it Up!

Schwarzkopf pripravil tento rok na Valentína blogerkám ružové prekvapenie. Balíček s novinkami, šampónom a kondicionérom Fresh it Up! značky Schauma. Aj s osobným venovaním - milé :) Keďže balíček som fakt nečakala, po rozbalení som len klipkala očami, čo za barbínovskú kozmetiku som to dostala a pre koho to vlastne je. Dizajn mi vážne evokuje kozmetiku pre malé dievčatká (možno je to aj cieľom :). Po preštudovaní obalov som sa dozvedela, že prípravky sú určené na vlasy s mastnými korienkami a suchými končekmi, majú ich posilňovať a dodávať im lesk, obsahujú exktrakt z mučenky a majú nulový obsah silikónov. Fíha, tak to je na drogériovú značku odvážny počin :) 


Na úvod musím priznať, že vlasová kozmetika Schauma mi príliš nesedí. Ale to je u mňa problém väčšiny vlasovej kozmetiky z drogérie. Neberte to ako nejaký snobizmus, je to proste skúšaním overený fakt. No vyskúšať som tieto kúsky rozhodne chcela, už len pre tú zábavu, aby som si na chvíľu pripadala ako malé, školopovinné dievčatko. A vôňa prípravkov tomu len napomohla, pretože voňajú naozaj krásne - dievčensky a ovocne, ale pri tom nie lepkavo sladko. Takže za vôňu palec hore. 

Prvé menšie sklamanie prišlo, keď som zistila, že šampón má známu, hustú krémovú konzistenciu s perleťou. Už som spomínala viac krát, že krémové šampóny s perleťou mojim vlasom nerobia dobre :( Musím povedať, že takáto konzistencia ma pri šampóne určenom na mastné korienky vlasov aj dosť prekvapuje, čakala by som skôr číry. Šampón pení naozaj bohato. Veď vzhľadom na zloženie ani niet divu:

zloženie šampónu

Následne som použila "partnerský" kondicionér a ten mi už "na dotyk" nesadol - na vlasoch nedrží - nie je vyslovene riedky v zmysle, že by z nich stekal, ale množstvo, ktoré mi obvykle stačí, som musela zdvojnásobiť a aj tak som nemala pocit, že by vlasy boli dostatočne obalené. Nechala som ho chvíľu pôsobiť a následne opláchla, vlasy zabalila do uteráka a čakala, aký bude výsledný efekt na vlasoch...

zloženie kondicionéru

A ten by som po vysušení zhrnula asi takto: jedna vec, ktorú rozhodne musím spomenúť je, že vlasy mali poriadny objem. Čo pri mojich extra hustých vlasoch nie je celkom žiadúce, ale Vám, ktoré objemový efekt naopak potrebujete, by práve toto mohlo veľmi vyhovovať. Ale! Spomínaný objemový efekt u mňa sprevádzal aj dojem veľmi ťažko upraviteľných, hrubých  a nepoddajných vlasov :( Trošku taký malý výbuch na hlave :) Vlasy tiež neboli extra lesklé... No skrátka, táto novinka proste nie je pre mňa.

Každopádne, ďakujem za prekvapko :)

Vyhovujú Vám šampóny tejto značky? Láka Vás vyskúšať túto novinku? 

Lučiak
foto:ja

13 komentárov:

  1. Ja ho asi vyskúšam.:) Ja mám práve rada, keď vlasy po použití šampónu "zhrubnú", čiže by mne by mohol sedieť,snáď..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak len do toho, ved cena nie je vobec zavratna, skor naopak, teraz ich vidim za rozne uvadzacie akcie.

      Odstrániť
  2. S těmihle šampony nemám vůbec žádné zkušenosti, nikdy mě nějak nelákaly. Ale zrovna tento šampon bych si ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja by som si priala, aby taký šampón fungoval. mám totiž mastné korienky ale inak suché vlasy..
    čo sa schaumy týka, mne vyhovujú ich číre šampóny, napr s kofeínom na posilnenie vlasov, tie perleťové tiež akosi neobľubujem, ale paradoxne fitoval som si obľúbila aj napriek tomu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, ja by som si tiez priala, ak by takyto sampon fungoval. Ale podla mna je to trochu ako s tymi kremami, ktore maju vyvazovat zmiesanu plet, redukovat T zonu ale pritom nevysusovat zbytok - nasla si uz taky, ktory by fungoval k spokojnosti?

      Odstrániť
  4. těším se na něj strašně moc, v rossmannu maj teď na ně slevu a v dm akci šampon a k němu kondicionér zdarma, tak se to hodí. přijde mi super, udělat šampon na mastné kořínky a suché konečky, protože to myslím trápí dost žen. a ten design mi přijde úplně boží, jsem ujetá na takové cute obaly :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja prave na tieto cute obaly ujeta nie som, ani v dekorativke :) Ale bohuzial tentokrat mi nesadol hlavne obsah.

      Odstrániť
  5. Ja tiež Schaumu nepoužívam, akosi po nej v drogérii nesiahnem. Veľmi dávno som vyskúšala nejaké ich kondicionéry a nepresvedčili ma. Ktovie, čím to je, no v drogérii na moje vlasy a vlasovú pokožku skôr nič nenájdem. Prekvapenie ma už asi nečaká.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vola sa to syndrom rozmaznanych vlasov Julka :D

      Odstrániť
    2. To asi ani nie, len mam odjakziva zo vsetkeho lupiny a sampony potom koncia v davkovaci tekuteho mydla. Aj to, co mi vyhovuje, odrazu detto. Viem, ze sa ma striedat, ale keby bolo s cim :-( Tak cely zivot saskujem s Nizoralmi a Dercosmi.

      Odstrániť
    3. no jasne, to bol pokus o vtip :P Presne tento problem ma moja mama, lupiny takmer po kazdom sampone.

      Odstrániť
    4. No ved ja viem, ty moj vtipalek :-))) Hned po ranu takato vesela kopa. Teraz testujem ten Korres na citlivu pokozku hlavy, tak uvidim, dokedy, zatial nerobi sarapatu.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)