streda 25. decembra 2013

Testujeme: Naturesôme Fluid + Eye Wrinkle Cream od Annemarie Borlind

produkty venovalo zastúpenie značky Annemarie Borlind


Prajem pekný povianočný čas! Mám konečne voľno a tak som tu zas! Heh, tento škôlkarsky rým berte ako recesiu ;) Nejdem rýmovať, ale prinášam Vám ďalšiu recenziu na produkty značky Annemarie Borlind, ktorá sa v mojej kúpelni pomaly stáva stálicou. A právom. Nie nadarmo som ich v rekapitulačnom poste nazvala mojim kozmetickým objavom roka 2013.  Dnes si dáme opäť jeden pleťový fluid (dievčatá prosím Vás, nepoužívajte výraz pleťové fluidum, to je niečo trochu iné :) a očný krém. 

Vyzerá to tak, že pleťové fluidy táto značka proste vie. Už predchádzajúci NatuRepair mi sadol a s Naturesôme si moja pleť tiež rozumie. Konzistencia je o niečo menej mastná než pri NatuRepair fluide, do pleti rýchlo vsiakne a zanechá ju jemnú a dobre vyživenú bez zbytočného lesku. Veľmi decentne vonia. Používam ho namiesto denného krému a výborne funguje ako podklad pod make up. Hlavnými účinnými zložkami sú extrakt zo slamienky (obľúbená zložka anti age prípravkov), biely čaj, ceramidy, kyselina hyaluronová a makadamový olej. 50 ml balenie má dávkovač, za čo má u mňa ďalšie plus - takúto aplikáciu mám najradšej. Pre kategóriu 30+ určite doporučujem.


Očný krém na vrásky ma najprv potešil svojím retro balením v kovovej tube - už nie je veľa značiek, ktorá by mala na trhu krémy v tomto balení :) Vo vnútri sa skrýva jemný, hutnejší krém so žltou pigmentáciou. Je absolútne neparfumovaný a vhodný aj pre veľmi citlivé očné okolie. A čo sa týka účinkov, neklame. Už po prvých troch dňoch som si všimla, že jemnučké linky v okolí očí sa vyhladzujú a stávajú menej viditeľnými. Fakt, nekecám :) Krém je naozaj veľmi výživný, takže nejaký čas po aplikácii zanecháva trochu mastnejší film, preto ho doporučujem ideálne na večerné použitie, prípadne po rannom použití nezabudnite pred líčením odsať prebytočný maz papierovým obrúskom. Na jednu aplikáciu postačí naozaj máličko, takže objem 20 ml je naozaj štedrý a na pár mesiacov Vám určite vystačí, keďže sa pomaly míňa. Ak máte suché očné okolie alebo už bojujete s objavujúcimi sa vráskami, určite bude vyhovovať. 


Čo dodať - zasa palec hore. Pleťová kozmetika tejto značky mi naozaj robí radosť. 
Nabudúce zreferujem niečo o tej vlasovej. 

Lučiak
foto:ja

5 komentárov:

  1. Ahoj,kde kupuješ túto kozmetiku?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja ju na recenzovanie dostavam, inak sa da kupit v roznych e shopoch na internete, komplet ponuka je na assay.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ocak mam i ja ;) a uplne suhlasim-ja ho vsak kludne dam aj cez den...vobec mi nevadi -prave naopak.
    A teda nedam tiez dopustit na tuto kozmetiku....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lucia neuvádzaš ceny výrobkov...musím ísť googliť v akej cenovej kategórii sa výrobky pohybujú. ušetrila by si mi čas :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved staci kliknut na link pod nazvom produktu a hned vidis cenu :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)