pondelok 30. decembra 2013

Dárečky a Šťastný Nový Rok 2014!

Viem, že ukazovať "new in" je veľmi in a hoci sú mi podobné príspevky trošku proti srsti, premohla som sa. Tu je malý výber z toho, čo som si našla pod stromčekom. Okrem vecí na fotkách som dostala aj nejaké spodné prádlo, to ale ukazovať nebudem, z môjho pohľadu je to už trošku cez čiaru. V tomto som konzerva :) Ďalej čisto praktické veci typu nová varná kanvica (retro keramická!), to mi zasa do koncepcie kozmetického blogu príliš nezapadá. Tak nech sa páči:

Zbožňujem saténové pyžamá pánskeho strihu. Telový olej od L´Occitane z radu Fleur d´Or & Acacia je neskutočná krása! Konečne pekná, čistá medová parfumácia. Mat od Masaki Matsushima je veľmi príjemná vôňa na denné nosenie. 80 ml flakón je poriadny "mrakodrap" :)
Nikdy som netrvala na vianočných prekvapeniach, už od detstva som väčšinu darčekov v predstihu vykutrala a o to viac sa tešila, kedy ich konečne budem držať v rukách. Takže nemám problém sa obdarovať aj sama. Na fotke košeľa Reserved a paletka od Bare Minerals. Výnimkou je náhrdelník s riečnymi perlami z Tchibo (ha ha ha, tam predsa predávajú iba kávu), to bolo naozaj prekvapko.
Šaty Next z ebay, nové s visačkou za asi 5 libier a cardigan z Camaieu. Kvôli tej správnej modrej som si v obchodnom centre uchodila nohy :)

Zajtra mám v tej záplave voľna jednu pracovnú prestávku, takže Vám takto v predstihu želám ten najlepší rok 2014, aký si viete predstaviť. Hlavne nech nie je nudný, ale zdravý a poučný! Ďakujem za čitateľskú priazeň a teším sa na ďalšie roky s Vami :)

Lučiak
foto:ja

7 komentárov:

  1. ooo ten zlty olej poznam! :) mala som vzorku a voni uzasne, myslim, ze k nim maju aj rozne telove vone a pod.
    na vonavke ma zaujal jej tvar :) velmi zaujimavy v policke urcite vynikne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasne darceky.. ja by som asi satenove pyzamko zniesla len v lete... aj ked verim, ze posobis v nom velmi luxusne :)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekné darčeky :) ja som si darovala náhrdelník a krém hydreane legere, po ktorom som poškuľovala dlho predlho, ale vždy som si radšej iba uchmatla vzorku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi. oriflame matujúci krém na mastnú pleť je na môj vkus už príliš "suchý", nevýživný, sensibio light od biodermy pod makeupom mi robí šarapatu v podobe strašného mastenia, toto je taká zlatá stredná cesta. výživný, ale ľahký

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)