piatok 4. októbra 2013

Projekt High End 3: Shiseido Natural Finish Cream Concealer


Začnem zostra a rovno na úvod na Vás vybafnem podstatu celého dnešného postu: toto je asi najlepší korektor, aký som kedy vyskúšala a keď budem ku koncu roka rozdávať kozmetické Oskary, krvavo sa pobije s ostatnými kandidátmi. A možno aj vyhrá, uvidíme. 

Tak, dostala som to zo seba, môžem sa upokojiť a vyrozprávať Vám, ako to celé bolo. Na začiatku sa mi podarilo vyhrať jednu milú giveaway. Súčasťou môjho balíčka bolo malé, testovacie balenie tohoto korektoru. No, malé... malé ono síce je (5 ml), lenže už ho mám vyše dvoch mesiacov, používam ho prakticky denne a stále je tam dosť ešte tak na mesiac používania, povedala by som. Milujem takéto opulentné vzorky, ktoré na nás nešetria. Smrť malým 0,7 ml vrecúškam! 
OK, späť k podstate. Spočiatku som na tú malú tubičku hľadela podozrievavo. Dostala som totiž odtieň 03 - medium. A hoci nie som bledula bledulovitá, predsa len sa mi zdalo, že ak má niečo označenie 03, bude to pre mňa pritmavé. Ale potom som si povedala, že Shiseido je ázijská značka, ktorá má škálu odtieňov prispôsobenú aj kriedovým spoluobčiankam, takže to možno nebude až také zlé. A mala som pravdu. 03 medium v podaní Shiseido je svetlejšia, žlto-béžová! Za ten žltý nádych od mňa dostávajú veľkú pusu. Presne to potrebujem. Skrátka, tento odtieň mi sadol ako to, veď viete čo, na šerbeľ. A ešte lepšie je, že odtieň mi ideálne vyhovuje jednak na kruhy pod očami a tiež na celú pleť. Čo nebýva vždy pravidlom. 


A tu sa dostávame k výhode číslo 1: je to korektor univerzálny, vhodný na všetky časti tváre. Výhod č.2: vynikajúco kryje! Výhoda č. 3: perfektne splynie s pleťou! Výhoda č.4: nezalieza do vrások a pórov! Výhoda č. 5: má super výdrž! Výhoda č. 6: stačí ho strašne málo a míňa sa pomaly! Výhoda č. 7: cena začína od 16 Eur! Aha, to posledné zasa až také terno nie je, no. Ale uznajte, 6 takýchto výhod! Asi tak po treťom použití mi bolo jasné, že si ho proste musím kúpiť aj vo full size balení. Povedala som si no a čo, aj tak tu mám rozbehnutý projekt High End, takže mám ďalší skvelý argument, prečo si ho bez výčitiek môžem zaobstarať. 


Takže som si ho kúpila a mám ho zatiaľ tak povediac do zásoby, lebo ešte stále míňam to malé balenie. Klasické balenie má inak 10 ml a trochu iný typ aplikátora (vzorka má dlhý a tenký, full size zasa hrubší a kratší... stále hovoríme o korektore dámy...). A teraz to, na čo asi všetky čakáte teda názorná ukážka. Vopred sa ospravedlňujem za nie práve ideálnu fotodokumentáciu, ale ja sa líčim pomerne skoro ráno a to je v tejto ročnej dobe ešte celkom slušná tma. Ale na hrubú ilustráciu to hádam postačí:


A tu je fotka po pár hodinách, už pri normálnjšom svetle v práci:



Odtiene sú v našich e shopoch dostupné celkovo tri a cena sa pohybuje od tých spomínaných 16tich Eur vyššie. Suma sumárum, po dlhej dobe dávam niečomu 10 hviezd z 10. Tie, čo ma čítate pravidelne asi viete, že mojim doteraz najobľúbenejším produktom na korekciu kruhov pod očami bol Luminys Touch. Ešte stále ho používam, hlavne v dni, kedy moje oči pôsobia mimoriadne unavene, pretože Luminys na rozdiel od Shiseida obsahuje rozjasňujúce čiastočky. Ale čo sa týka samotného prekrytia kruhov, Shiseido je jednoznačný víťaz. Vyhráva tiež vďaka svojej univerzálnosti a možnosti využitia na korekcie všetkých častí tváre - prekrývať červené miesta Luminysom nie je najlepší nápad, zato Shiseido to zvláda dokonale.


tak čo, nahlodala som Vás? :)

Lučiak
foto: ja

22 komentárov:

  1. Korektory ja potrebujem ako sol! Teeeeda, tak si ho vychvalila, ze sa asi necham zlakat a este ked ma taketo skvele vlastnosti, pre zenu po 30ke priam ziadane! A ja posledne dni pozeram, ake divne fotky mi ti ukazuje v kazdom prispevku, no pripisovala som to tomu, ze je stale zamracene a neviem to dobre zachytit. Vobec som nezachytila v blogosfere, ze to blogger nam kasle do toho vzhladu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skus pogooglit nieco na temu "blogger kazi fotky" a tak...ja som si to vsimla uz davnejsie, ze mi to robi, nie pri vsetkych fotkach, zacalo to mozno rped dvoma mesiacmi. Udajne tam treba upravit nieco v nastaveniach, este som sa tomu nevenovala.

      Odstrániť
    2. EDIT: takze som sa troska pohrabkala v nastaveniach uctu Googlu+, odstranila automaticke vylepsovanie fotiek a je to lepsie.

      Odstrániť
    3. Luci, som naozaj rada, že si z neho taká nadšená, takže môj darčečok splnil svoj účel, jeej :)

      Juli, ak chceš, pošlem ti vzorku, mám ešte jednu poslednú, asi 2 x som ju použila :)) Najradšej by som ti ju teda dala osobne, ale neviem, kedy sa dostanem do KE.

      Odstrániť
  2. Domnívám se, že kruhy pod očima máš skoro neviditelné a schopně by si s nimi poradilo skoro cokoli. Ale líbí se mi, pravda, ten efekt, který to dělá. Ani na jemné pleti pod očima to nevypadá nijak nepřirozeně, hezky splývá, do vrásek neleze.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviditelne? Pani :) Asi to robi len ta fotka v milosrdnom sere, ale kruhy mam naozaj poriadne. Hlavne teda niektore dni je to rano des a bes.

      Odstrániť
    2. Neviděla jsi ty moje. ;-) Mám temně hnědé kruhy pod očima stále. (Dost piju, dost spím, stravuju se zdravě, patrně genetika, se kterou už nehnu.) Takovéhle "kruhy" mě vždycky trošku pobaví, ty kdybych měla, tak korektor s gustem hodím do koše, protože ho nebudu potřebovat. :-)

      Odstrániť
  3. Hmm tak tohle mě zaujalo, jen je to krapet dražší :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Poslední dobou trpím hodně na kruhy po očima a tohle by mi asi usnadnilo život:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a nevies porovnat s magic concealer od heleny rubinstein? lebo ten pouzivam a je fajn, ale skusila by som tento. tiez mam kruhym ze mozem na nich cvicit.
    PS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mě si nahlodala slusne ;)) zrovna mi korektor došel a měla jsem v pacu kanebo, ale tenhle je o dost levnější ... Jdu googlit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Pokial viem, u vas ho maju za slusnu cenu na el nino, mozno v inom e shope este aj za menej.

      Odstrániť
  7. Tak si ma nazhavila, ze som hned googlila! Dobry korektor potrebujem ako sol tiez mam problemy s kruhmi pod ocami.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Idem si objednat ten korektor a tusim mame podobny odtien pleti, tak ma zaujima, ci by si si radsej kupila svetlejsi, alebo s tou 3 si bola uplne spokojna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne ta 3ka sedi idealne, ale vyberaj podla seba, resp., popozeraj si swatche na nete a podla toho sa rozhodni.

      Odstrániť
    2. Tak uz ho mam par dni doma. Najprv som sa zlakla farby, je to taky teply zlty odtien, az takmer do zelena, ale zistila som, ze na kruhy pod ocami zazracny, pretoze ta cudna farba vyborne zneutralizuje studeny modrasty odtien, takze vysledok je super. Dakujem za tip :-)

      Odstrániť
  9. a to som si myslela, že najlepší korektor je ten od NARS :) vzhľadom na to, že tento je lacnejší, tak ho asi vyskúšam, ešte k tomu mám aj vo Fann vždy nejakú zľavu :) vďaka za tip!
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite doporucujem, ale u nas ho zozenies v Marionnaud. Fann Shiseido dekorativku nepredava.

      Odstrániť
    2. máš pravdu, to som sa sekla, myslela som, že Fannko ho má :)

      Odstrániť
    3. Ja ho zhanam tiez lebo uz potrebujem nejaky fajny korektor, ale na ziadnej stranke neviem zohnat bledy odtien, nevypredavaju tento produkt nahodou? Zeby sa opat potvrdilo pravidlo, ze co je dobre, tak ten vyrobok ako na just zrusia baby? :-(

      Odstrániť
    4. no, ja uz som to spominala viackrat, ze sa objavilo info o zruseni.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)