pondelok 2. septembra 2013

Novinky od Avon Color: pery

Som tu opäť s ukážkami vynovenej dekoratívnej kozmetiky Avon Color. Tentokrát Vám ukážem kúsky z balíčka, ktoré sú určené na líčenie pier. 

Rúže od Avonu pre mňa nie sú novinkou, nikoľko som ich už mala a niekoľko stále mám. Preto viem, že sa občas aj v rámci toho istého produktového radu jednotlivé odtiene líšia konzistenciou alebo hydratačnou schopnosťou. Nie je výnimkou, že z povedzme 20 odtieňov rúžu jedného typu sú niektoré krémovejšie a s trblietkami, iné zas matné a trochu suchšie. Presne tak je to aj v tomto prípade. Dostala som na testovanie tri odtiene: Red 2000, Dream Fuchsia  a Frozen Rose. Red 2000 je žiarivá červená, ktorá na perách ukáže trochu tmavšie, než na prvý pohľad. A matná. Dream Fuchsia je, ako napovedá názov, fuchsiová so studeným metalickým odleskom. Mne jednoznačne najviac sedí Frozen Rose - je to neutrálne ružový odtieň s jemnými trblietkami, ktorý sa veľmi približuje prirodzenému odtieňu pier a je ideálny na nude líčenie. Rúž v tomto odtieni je príjemne krémový. Výdrž je priemerná, vzhľadom k svetlosti odtieňa na z pier mizne najrýchlejšie. 

Dream Fuchsia, Red 2000 a Frozen Rose

Súčasťou balíčka boli aj tri lesky v odtieňoch, podobných rúžom: Fiery Red, Pink Watermelon a najsvetlejší Iced Pink. Pink Watermelon mi farebne sedí najlepšie a dojmy z jeho používania sú: nelepí, na perách je pocitovo príjemný, ale pigmentácia je trochu slabšia, takže na perách sa dlho neudrží. Jednoducho je to osud svetlejších odtieňov :) 

lesky hore, zťava: Fiery Red, Iced Pink a Pink Watermelon

Posledným kúskom na pery bola kontúrovacia ceruzka v odtieni Mystery Mauve, čo je tmavšia staroružová. Toto bola trochu výzva, lebo od používania kontúriek na pery som si už odvykla :) Pôsobilo to trochu neprirodzene a uprednostňujem viac naturálny vzhľad pier. Pravdou ale je, že ak  kontúrkou napríklad vyfarbíte celú plochu pier a až následne nanesiete rúž alebo lesk (samozrejme v adekvítnom odtieni), trvácnosť líčenia sa tým výrazne predĺži. Páči sa mi tiež, že táto ceruzka je príjemne mäkká, dobre kĺže a pery s ňou vykreslíte bez problémov a presne. 


Celkovo by som to zhodnotila tak, že v sortimente Avon rúžov sa dajú nájsť veľmi pekné odtiene a ak Vám sadne aj konzistencia, nie je za tú cenu čo riešiť. V poslednej dobe pri líčení uprednostňujem  práve rúže pred leskami, takže tie ma až tak nezaujali. Naopak chválim vlastnosti kontúrovacej ceruzky. 

používate rúže alebo lesky od Avon? A používate ešte pri líčení pier kontúrku? 
Lučiak
foto:ja

5 komentárov:

  1. zbožňujem červený rúž a stále mám pocit že sa mi nehodí tak ho nenosím :/
    a z avonu mám ruže len také bežné odtiene hnedej a svetlej ružovej :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. najst spravny odtien cervenej je niekedy celozivotny proces :)

      Odstrániť
  2. Já mám hrozně ráda rtěnky .Vlastním jich i pár od Avon a jsem s nimi spokojená :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá kontúrka prekvapila aj mňa, aj odtieňom aj výdržou, rúže som ešte neskúšala, tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)