sobota 21. septembra 2013

Dymovo-žlté

Dnes len maličký make up post s ukážkou líčenia pomocou jednej z nových Avon paletiek. Pracovne som ho nazvala dymovo-žlté :) Malo úspech. 



 Môj syn miluje žltú farbu a ráno mi oznámil: mamka, urob si žlté oči! Tak som mu vyhovela :) Mzslím, že by kľudne znieslo aj umelé mihalnice a efekt by bol ešte dramatickejší, ale žiadne momentálne doma nemám a celkovo mám pred nalepovaním veľký rešpekt. 

čo som použila: krémový korektor od Shiseido (čoskoro recenzia na blogu),  podkladovú bázu Avon, ceruzku na obočie Isadora, pod obočie svetlý tieň z duo paletky od Avonu Healthy Glow, na vrchné viečko a orámovanie oka tiene z paletky Savage Beauty od Avonu, čienu kajalovú ceruzku Maybelline a čiernu linku v pere Dermacol, maskaru Catchy Eyes od Gosh a béžovú kajalovú ceruzku od Essence.

Používate pri líčení žlté tiene? Nevídavam ich na ženách veľmi často...

Lučiak
foto: ja

17 komentárov:

  1. Joj, veľmi pekné to je!!! Presne takéto niečo sa chystám, len ja som chcela s oranžovou. A aké sýte sú tie avonovské paletky, som prekvapená. Tú bázu od Avonu by som už tak chcela vyskúšať, len akosi nemám žiadnu Avon lady momentálne nablízku. Ale toľko recenzií má, už ma to hnevá, musím ju niekde splašiť. Eshop sa bojím, veď vieš, neostane pri báze :-DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiez nekupujem cez ziadnu Avon lady, mimo to, co som dostala v ramci spoluprace, si veci od nich kupujem na MMB :)

      Odstrániť
  2. som sa zaľúbila.. na mne je tá žltá strašne zvláštna, prenechám ti teda túto farbu a hovorím aj za syna- nos to častejšie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. žluté stíny jsem ještě na sobě nikdy neměla ale tenhle make-p se ti moc povedl :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty jo, to vypadá dost dobře! Avon se asi fakt polepšil. Jakou to mělo výdrž?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bezproblemovu, az do vecera. Na ich bazu nedam dopustit, vyrazne predlzuje zivotnost akychkolvek tienov.

      Odstrániť
  5. wau to je absolútne skvele, krasne na privítanie jesene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. úžasné, veľmi sa ti to podarilo :) ja používam aj žlté tiene, len nie veľmi často. Skúr som na nude tiene :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie žlte su krasne pasuju ti ja nepouživam tiene akosi tomoc neviem alebo sa bojim že by som si ich rozmazala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. veľmi ti to sekne... ale nie každému žltá svedčí. Ja som blondína a neviem si to reálne predstaviť - žlté vlasy, žlté tiene a zelené oči, ešte aj pleť má žltý podtón, to by bola asi katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásne ličenie :)
    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pre mna trochu zvlastne, pretoze zlta je pre mna taka neobvykla na ociach, ale velmi to tvojim ociam pristane:)a na toto rocne obdobie ako svorene. od avonu som mala jedine tiene dymove fialove, ale vobec som nebola spokojna. boli velmi zapecene a nedali sa dobre naberat na aplikator.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Velmi pekne licenie! Ja nemam rada Avon ani Oriflame uz z principu, ale normalne zvazujem, ze si tie tiene zozeniem. Ja mam jedny zlto-zlate od Gosh, ale su take vyrazne, ze jedine na prilezitostne licenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To su tie tiene, ktore si dala aj do giveaway, nie? A dala si si k nim tiez taky vyrazny cerveny ruz? Skoda, ze nefotis celu tvar, fakt by ma zaujimalo ako ladis ruz.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, je to ta kombinacia, ale do giveaway som dala nove, nepouzite. Mala som ich dvojmo :) Pery som k tomuto vyraznejsiemu liceniu robila uplne neutralne, nechcela som, aby to vyzeralo ako z cirkusu.

      Odstrániť
  13. Velmi pekne, Este som zltu nepouzila ale na jednej svadbe som sa stretla s podobnym zltym licenim, zaujalo ma to a uz odvtedy sa na to chystam. Ja som s Avonom tiez trochu opatrna, obcas ma to chyti a naobjednavam ale vacsinou som sklamana. Ale ta podkladova baza ma zaujala asi ju vyskusam.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)