pondelok 1. júla 2013

Spotrebované 06/2013

Tak ako? Ráno som s malou dušičkou otvárala zoznam sledovaných blogov s tým, že na mňa nevyskočia žiadne nové články, keďže Google Reader sa mal s dneškom porúčať (a ja som kvôli tomu prešla na Feedly) - a nič. Respektíve, všetko. V pôvodnom stave... No nič, poďme sa venovať téme dnešného postu: čo som stihla za minulý mesiac vyžmýkať do dna. 


Máte tu 13 ks prázdnych obalov (podotýkam, že do týchto prehľadov nedávam prkotinky ako sprcháče, zubné pasty a podobne, to by toho oveľa viac). Keď sa tak pozerám na tú kôpku, väčšinu vecí som už recenzovala, čo mi opäť uľahčí prácu. Tak poďme na to:

- multifunkčný šampón od Oléanat. Super vec, ideálny na dovolenku. 
krém na chodidlá Planet Spa s minerálmi z mŕtveho mora od Avon. Jeden z najslabších, aké som kedy mala.
- fixačný gél na obočie od Alverde...hm, taká malá blbosť. Fixovať veľmi nefixuje (možno tak prvú hodinu), kúpila som ho svojho času len zo zvedavosti a po pár vyskúšaniach som mala veľký problém ho dopoužívať.
- Butter Shine Lipstick od Clinique, odtieň Pink-a-Boo. Ukazovala som Vám ho tu. Perfektný tónovaný balzam, určite si ho kúpim znova. 
- Perfect Kiss od Avon, odtieň Chic Nude, mohli ste vidieť tu. Veľmi vydarený odtieň, rúž ako taký skôr priemerný, ale určite neurazil, teoreticky by som si ho kľudne kúpila znova. 
- ten nešťastný peeling od Balea. Znova v žiadnom prípade. 
- telové mlieko s betakaroténom zvýrazňujúce opálenie Maxi Tan od Avon. Spomínala som ho tu, už mám na ceste ďalšie dve balenia. Na leto ideálny, pekne zvýrazňuje opálenie, mám pocit, že aj predlžuje jeho trvácnosť a príjemne vonia. 
- prípravok proti celulitíde Cellu+Defy od Avon (no do kelu, stáva sa zo mňa Avon lady! :). Čo sa týka vyhladenia pokožky, určite funguje a predčí aj podstatne drahšie prípravky.
- masážny olej Radosť zo života od NT. Veľmi príjemná vecička.
- opalovák, ktorý som mala so sebou na dovolenke, Photoderm Bronz SPF 30. Viac o ňom tu.
- obľúbený gél na holenie od Balea. Koľké z Vás ho majú v kúpelni? :) 
- pamätáte si na tento ťuťu-muťu  brozner Pupa? Definitívne som ho dorazila až teraz. 
- a posledným je kondicionér z radu Recette de Provence Ultra Doux. Tento konkrétne mi celkom sadol, ale tá riedka konzistencia ma niekedy fakt štvala, takže znova by som si ho nekúpila. 

Toľko úmrtná rubrika z mojej kúpelne...lúčime sa, spomíname, hromadný pohreb prázdnych obalov sa konal včera vo večerných hodinách. 

Tiež máte pocit, že toho v lete spotrebujete viac, než obvykle alebo naopak? 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. super spotřeba, někdy mám pocit, že jsem vším zavalená a najednou si nemám čím umýt vlasy:-)

    Značku NT mám moc ráda, ale tento gel neznám...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super! Recenzie bez zbytocnych omacok mam najradsej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi mě zaujala ta rtěnka od Avonu :) a na tu řadu od Garnier Ultra Doux už se musím také zaměřit, pěnu od Baley mám doma také akorát jinou takovou tu s vůní broskví :) ! Také spotřebovávám ale pořád přemýšlím jestli to udělám tentokrát formou videa nebo článkem , zatím mám v krabici 8-9 věcí, to je menší spotřeba jak u tebe, ale čas od času toho spotřebovávám stále víc :)..asi na mě má vliv ten blogerský svět :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento Balea gél na holenie priam milujem, žiadny iný nekupujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no, pre mna je to jedna z mala veci od Baley, ktore kupujem pravidelne.

      Odstrániť
  5. Mily Luciak, co sa tyka google readera, uz som si nasla nahradu - skus si hodit do googlu "the old reader", podla mna je to velmi velmi velmi podobne tomu GR. Aj ked tiez stale dufam, ze zajtra to otvorim este normalne, ale pisu ze PO 1. juli, takze uz zajtra asi sa nedockame...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dik za tip :) Tak zatial je vsetko po starom, aj dnes rano.

      Odstrániť
  6. Mne tá konzistencia na tom kondicioneri ani moc nevadí,skorej tá ,,babkovská´´ vôňa.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)