nedeľa 2. júna 2013

Nové lippies :)


Kolobeh rúžov v našej domácnosti: raz začas ich vytriedim, nejaké vyhodím, iné posuniem ďalej a mám miesto na nové. Zaujímavé na týchto najnovších prírastkoch je to, že každý jeden sa ku mne dostal naslepo, bez predchádzajúceho vyskúšania naživo - buď som to riskla podľa vzorkovníka alebo dostala do daru.


Guerlain Intense&Mat, odtieň 422 - pekná tmavočervená. Neskutočne silná pigmentácia a neskutočná výdrž! Mám testerové balenie. Priznám sa, plnú sumu by som za rúž tohto typu nedala.


Maybelline, odtieň 420 z radu, ktorý sa už nevyrába ( a patrí doň aj moja veľmi obľúbená 610tka). Tu pôsobí ako terracota, na perách je to pekná, živá koralová.


Avon, odtieň Carnation - toto je inak pekná podpásovka. Na prvý pohľad (a vo vzorkovníku) pôsobí ako prirodzená staroružová, na perách sa mení na trochu krikľavú, výraznú, takmer neónovú koralovú. Nechápem... okrem toho je aj dosť suchý, takže ho používam jedine v kombinácii s nejakým leskom.


UMA, odtieň 45 Pam & Her Son :) Že značku nepoznáte? Čoskoro budete mať možnosť sa s ňou zoznámiť bližšie... toto je naozaj pekná, svetlá koralová, ktorá vyzerá výborne hlavne k opálenej pleti (pribalím na dovolenku). Okrem toho je veľmi príjemný aj pocitovo.


a na záver "takmerúž" od Clinique, Butter Shine Lipstick , odtieň 37 Pink-a-Boo. Môj aktuálny obľúbenec číslo jeden. Krémový, jemne tónovaný, v podstate skôr balzam. Keď dokončím toto cestovné balenie, asi sa vrhnem na plné.

A keďže ste určite zvedavé na swatche, tu sú:

zľava: Guerlain, Maybelline, UMA, Avon, Clinique

Páči sa Vám niektorý? 

Lučiak
foto:ja

10 komentárov:

  1. Najradsej mam "takmeruze", takze clinique ma silno zaujal. Uma? Som zvedava, co z toho bude :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Guerlain a Clinique :)
    Teď jsme objednala jednu rtěnku z Avonu, dřív jsme měla její vzorek, tak snad ji nějak nezměnili. Docela mě tvůj popis vyděsil :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pokial si mala vzorku, nebala by som sa, ale obrazky v katalogu su niekedy pekne zavadzajuce

      Odstrániť
  3. ...tak ten swatch Avon rúžu je dosť zvláštna farba, ten rúž by som tipovala na takú jemnejšiu farbu, než akú v skutočnosti "dáva" ...inak som zvedavá na tú UMA značku...ja mám zo Senzaboxu MUFE rúž, ten toľko pretriasaný krikľavo červený a som z neho nadšená, za mesiac sa mi žení brat a presne taký rúž som na svadbu k šatám zháňala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky bych se nechala Avonem převést, v balení a na ruce vypadá hodně příjemně a nositelně. Na Umu se těším:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. fuha, guerlain na mňa pôsobí tak "staro", ako keď moja mamka mala pred 15 rokmi jeden rúž, extrémne pigmentovaný v bordovom balení a podobnom odtieni :)
    ten avon sa mi na ruke páči, ale neónový by som ho nechcela. najviac ma zaujal ten UMA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mas pravdu, je taky trosku babkovsky :) Mne ale tmavocervena slusi, so ziarivou cervenou si pripadam ako klaun

      Odstrániť
  6. Nosila by som asi ten Cliniqie a Maybelline a Guerlain na špeci príležitosti, alebo k veľmi tmavému outfitu

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)