pondelok 11. februára 2013

Testujeme: sprchový a vlasový šampón Oléanat

produkt do recenzie venoval e shop bionatural.sk


Ahojte! Dnes sa pozrieme na ďalšieho fešáka, ktorého som na zrecenzovanie dostala od bionatural.sk Ide o univerzálny sprchový a telový šampón s medom a kokosom značky Oleanat K podobným univerzálnym prípravkom, ktoré je možné použiť na telo aj vlasy som na jednej strane trošku skeptická (predsa len, hlavne moje vlasy majú určité špecifiká), na druhej strane je ale  takéto "2v1" neuveriteľne praktické a v kúpelni šetrí čas aj miesto na poličke. No a do tretice, nechala som sa zlákať tou medovo-kokosovou kombináciou. Kým zima trvá, trvá ak moja záľuba v sladších vôňach. 


Takže: tento produkt poteší predovšetkým zložením, neobsahuje žiadne parabény, silikóny, PEG-y ani syntetickú parfumáciu. Vôňa je jemnučká, skôr medová, než kokosová, to mi ale vôbec neprekáža. Ako sprchový šampón sa mi osvedčil výborne, aj pri samotnom použití je poznať, že obsahuje olejové zložky a pokožku absolútne nevysušuje


Otestovať ho na vlasy, toho som sa trochu obávala a chvíľu to odkladala, ale nakoniec som to riskla (zatiaľ dokopy trikrát) a výsledky sú zaujímavé: predovšetkým, tento šampón si naozaj neskutočne rozumie s mojimi vlasmi! Sú krásne hydratované a vyživené aj bez použitia akéhokoľvek kondicionéra či masky. Po vysušení majú veľmi pekný lesk a ani sa predčasne nemastia. Po treťom použití sa ale na pokožke hlavy objavili lupiny :( - čo ale môže mať aj inú príčinu, než tento šampón, keďže momentálne bojujem s nepríjemnym vírusom. Nuž, počkáme a uvidíme. Každopádne, ak by sa to opakovalo, bola by to škoda, lebo samotné vlasy sú po ňom super. 

250 ml balenie kúpite za cenu necelých 6 Eur, čo je podľa mňa prijateľné. Ja si ho určite pribalím napríklad na dovolenku, keď treba kvôli váhe a miestu v batožine racionalizovať kozmetiku tak, ako sa len dá. 

Máte nejaký osvedčený produkt, ktorý je vhodný zároveň na telo aj na vlasy? 

Lučiak
foto:ja

3 komentáre:

  1. med a kokos hmmm :)
    ja som pred týždňom v tatrách skúšala 2v1 ružový Fa-čko sport, ktorý som dostala od schwarzkopf a nehovorím, že tie vlasy boli nejaké úžasné, ale narozdiel od sprchových gélov sa s ním tie vlasy proste v pohode umyli, vyzerali dobre, neurobili sa mi lupiny a neboli do rána mastné. bola som veľmi spokojná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak od Oleanat som este nic nemala, hoci maju tuto znacku na www.jvnatur.sk, kde nakupujem ine prirodne veci raz za cas, ale toto vyzera fakt gustiozne. mnam. asi si to zozeniem na letnu dovolenku, kokos ja mozem. .... a tusim mam niekde v spajizi margotku, .... sliny az po zem, hehe.....:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skus sprchovy gel zn. Manufaktura, verbena a greapfruit :)da sa kupit aj na nete, ale maju aj obchody, je fakt vyborny, zanechava vlasy jemne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)