sobota 12. januára 2013

Testujeme: Jemný peeling s jojobovými estermi od NT

produkt do recenzie venoval e shop navratkprirode.sk


Prajem peknú sobotu. V rámci plnenia restov ešte z minulého roka Vám prinášam recenziu na tento peeling. Dostala som ho na testovanie ešte v decembri a prišiel celkom vhod, pretože v zime si občas pripadám, akoby vrchná vrstva mojej pokožky nebola pokožkou, ale tenučkým papierom - suchým, mdlým a bez života. Dobrým a rýchlym riešením, ako ju trochu prebrať, je použiť peeling. Ale tu práve musím byť veľmi opatrná, lebo peelingov, ktoré si na svoju suchú a citlivú pleť môžem dovoliť, je minimum


Tento má jemnosť v samotnom názve, tak som to riskla (hoci slovo jemný v názve ešte nič nezaručuje, ako zo skúsenosti vieme). Čo ma na ňom zaujalo ako prvé, je farba: úžasne sýta oranžovo žltá, pripomína mi nejakú ovocnú dužinu :) Vôňa je jemná, cítiť ružu a trošku citrusy. Peeling má zvláštnu, akoby gélovú konzistenciu, ktorá sa po rozotretí na pokožke mení na penovo mliečnu. A teraz hlavné plus: tento peeling skutočne je veľmi jemný. Mikročiastočky sú také drobné, že ich v podstate ani nevidíte, len jemne cítite na tvári. Najlepšie je peeling aplikovať na odlíčenú, čistú pleť, chvíľu masírovať a potom zmyť vlažnou vodou. Ja som nemala potrebu pleť nijako dodatočne dočisťovať tonikom, po odstránení peelingu pôsobila sviežo a čisto. 


A ešte jedno pozitívum: mám pocit, že peeling veľmi dobre uvoľňuje upchaté póry. Ja ich nemám veľa, v podstate iba na nose, ale po použití tohoto peelingu sú viditeľne jemnejšie a čistejšie. A to sa môže hodiť hlavne majiteľkám mastnej a problémovej pleti. 
Trošku menej ma teší, že cca na tretí deň po použití sa hlavne na čele zakaždým dosť šúpem, preto som si zvykla po peelingu vždy aplikovať aj nejakú dobrú masku, ktorá to čiastočne zachráni. 

Cena v e shope je 8,71 Eur za 50 ml balenie, ktoré vydrží slušne dlhý čas. Peeling je samozrejme okrem tváre možné použiť aj na telo.  

vyskúšali ste tento peeling niekto? 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. Nevyzkoušela jsem, ale vypadá dobře! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá to jak oranžové ho**o :D ale aj tak by som to vyskúšala ;DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten si chci pořídit, už jsem o něm četla u Levandule a moc mě zaujal:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě to docela zaujalo. NT mám ráda, je to BIO, že:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem v zimě peelingová, přesně jako ty se potřebuju zbavit šupinek, hlavně na čele.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten musim mat. a ta farba, no úúúzasne... mne to teda h...o ani zdaleka nepripomina :-)))))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)