nedeľa 13. januára 2013

Tak toto už nikdy viac!


Nie je každý deň nedeľa (aj keď dnes výnimočne áno :) a niekedy sa mi do rúk dostanú aj kúsky, ktoré ma v lepšom prípade nenadchnú, v tom horšom slušne naštvú. Dnes si dáme jednu takú trojicu. 

Pistáciové telové mlieko od Alverde som si kúpila spolu so sprcháčom rovnakej vône vo výpredaji, pretože pistáciovú arómu mám rada. Ten sprcháč sa ešte celkom dal, aj keď vôňa ma trochu sklamala. Ale telové mlieko je dobrý vtip. V zložení má na prvom mieste vodu a pri aplikácii je to aj vidieť a cítiť - je úplne riedke, nekonečne dlho vsakuje a hlavne, absolútne nehydratuje. Po hodine od natretia som bola ako šúpolienka. 

BBčko od Dermacolu vo vzorke bolo v nejakom časopise, vyskúšala som ho už dávnejšie. Spočiatku som ho ani recenzovať nechcela, úplne ma totiž prešla chuť...toto je  paródia na BB krém ako vyšitá. Odtieň "natural" je na pleti podivne oranžový, krytie je skutočne minimálne, zanecháva nepríjemne lepivý pocit a po chvíli som sa leskla ako mastný bôčik. Dermacol prichádza teraz s ďalším BBkrémom, tak uvidíme, či si napravia reputáciu. 

Ale posledný kúsok je naozaj chuťovka! Omladzujúca maska od Lirene. Kúpila som ju na výlete v Polsku, kam sme si odskočili z Tatier. Pleť som mala strašne suchú, tak som chcela nejakú rýchlu prvú pomoc... večer po odlíčení som sa nacapkala a... ešte nikdy som nemala na tvári čistú kyselinu, ale takto nejako si ten pocit predstavujem. Príšerne štípe! Áno, niektoré koncentrované anti age prípravky občas môžu jemne páliť, ale toto je skutočne top :( Vydržala som to asi pol minúty a musela som ju zmyť. Začervenanie našťastie prešlo rýchlo, snáď aj vďaka tomuto pomocníkovi. Prosím Vás, toto si nekupujte a nekupujte to ani Vašej mame. A ani svokre, aj keby ste ju mali akokoľvek "radi". 

Viac sa mi s týmito nepodarkami nechce zdržiavať. Mali ste v poslednej dobe nejakú podobnú negatívnu skúsenosť? 

Lučiak
foto:ja

7 komentárov:

  1. alverde mě zatím celkově nenadchlo, ale musím souhlasit s dermacolem, ten bb je hrozný, měli ho ve slevě v drogerce, naštěstí i s testerem...pořád jsem nějakej ten bb chtěla zkusit, když už makeupy nepoužívám, ale ještě že jsem si ho zkusila! oranžovou jsem sice nezpozorovala, ale krytí žádné, jenom se to nějak divně třpytilo...a možná plet vypadala ještě hůř než bez něj:D

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja mma v sortimente Alverde aj svojich favoritov, s ktoymi som dlhodobo spokojna, ale tato pistaciova nadhera k nim patrit nebude.

      Odstrániť
  2. ha mna celkom teraz dojali gelové linky od Avonu, chystám aj recenziu, len musím trošku vychladnúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No, tú pistáciovú sadu som mala minulú zimu...brrr...ten krem išiel nakoniec myslím do koša, ani som ho nedopoužívala a to sa vačšinou snažím všetko nejako upotrebiť...a tá umelá aróma...eeeek...no nechápem, ako môže jedna a tá istá značka vypľuť zároveň niečo takéto a zároveň ten makadamiový telový krém, ktorý je skvelý...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S tím krémem Alverde souhlasím taky mi nevyhovoval:/ Máš hezký blog:) S pozdravem ZábavnáKosmetika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ufff to telové mlieko ma dostala mohla si na seba vyliať rajec alebo čo rovno :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Měla jsem jen ten BB a taky mi moc nevyhovoval.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)