piatok 4. januára 2013

Oslavujem :)

Moje milé, 



včera to boli dva roky, čo som si založila tento blog. Nechcem to nijako podrobne obkecávať, ale sama sebe prajem, aby mi blogovanie aj naďalej robilo takú radosť, ako doteraz. A ďakujem Vám, mojim čitateľom, za všetky komentáre aj maily, s ktorými sa na mňa obraciate! Dúfam, že mi zachováte priazeň aj naďalej a úprimne si to vážim. Oslavovala som tak, že som si kúpila čokoládový muffin, ktorý mi hneď po nafotení zjedol syn. Skoro aj s tým rúžom :)

Dnes Vás chcem požiadať o jednu vec: o trošku času a názor, čo sa Vám tu páči alebo nie (pokojne buďte aj kritické, ja budem len rada), čoho by malo byť viac... skrátka, čo by sa dalo vylepšiť a tak. Ja sama som tak premýšľala, čo by som mohla robiť lepšie...

- mohla by som prispievať častejšie, ideálne denne...
ehm, už takto mám niekedy čo robiť, aby som stíhala :( Ťažký to údel pracujúcej matky :)

- mohla by som robiť krajšie fotky...
...ak by som mala lepší foťák... ktorý chudáčik musí počkať, lebo vždy je čosi prioritnejšie. Poviem Vám, že keby ste videli tú polofunkčnú rachotinu, s ktorou fungujem, asi by ste sa dobre pobavili...

- mohla by som sa konečne pustiť do videí...
...len čo prekonám svoje zábrany a hrôzu z toho, keď sa vidím a počujem na obrazovke...

- mohla by to tu byť viac osobnejšie...
...ale  ja mám tak rada svoje súkromie...

...takže, po realistickom zvážení horeuvedených možností si radšej nechám poradiť od Vás! Vopred ďakujem za inšpiráciu.

P.S. Jednu vec, ktorú v dohľadnej dobe asi urobím, aj keď nerada, bude blokovanie anonymných komentárov. Veľa blogov takto bežne funguje a ja som sa tomu dlho bránila, ale v poslednej dobe mi chodí do komentárov tak neuveriteľné množstvo spamu, že už strácam trpezlivosť :( Nejde mi o zamedzenie kritiky, s tou nemám problém a v pohode aj negatívne komentáre uverejním ( a zároveň mám v tomto svojim spôsobom šťastie - negatívnych anonymov mi chodí minimum, za celú existenciu blogu by som ich spočítala na prstoch dvoch rúk a hlavne keď čítam niektoré komenty na iných blogoch si uvedomujem, akých mám inteligentných čitateľov :), ale to manuálne vymazávanie a moderovanie spamov mi skutočne žerie nervy. 

A večer si dám šampáňo! 

Lučiak
foto:ja

22 komentárov:

  1. Tak gratulujem a k tomu šampanskému teda: NAZDRAVIE!:)

    P.S.Tvojou čitateľkou som len krátko, tak rady nechám na iné slečny.

    http://alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. och tak to teda gratulujem ku dvojročnému výročiu...a nech ťa to tu s nami stále baví a nech ti to stále tak dobre píše...a ja mám rada tvoj blog taký aký je...akurát by som niekedy možno uvítala celé líčenie, celú fotku tváre...lebo oči máš krásne...a recenzie sa mi páčia tak ako sú :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo jo, to by som mohla... o tom som uz pisala davnejsie, ze nie som ziadny make up master, ja sa v podstate licim furt tak isto, t.j. jednoduche licenie v zemitych tonoch...tak to by bola asi dost nuda :(

      Odstrániť
  3. Tak všetko najlepšie! :-) a nech sa Ti darí v blogerskom svete aj naďalej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. gratulujem z celého srdca! Aby blogovanie islo, mala stale takých inteligentných citatelov, nachadzala stale vela inspiracie a nie je to nahodou ruz od Pupy v tom muffine ?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jaká super fotka s tou rtěnkou. a gratuluji k výročí.

    jinak radu asi žádnou nemám, jen... taky mi poslední asi měsíc prudí jeden spam, basically short term loans... a začíná mě to dost vysírat!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dik! Mna to vytaca neskutocne, hlavne ten styl, akoze radoby zaujata reakcia na nejaky moj post...a tie frazy...vrrr.

      Odstrániť
  6. gratulujem k druhým narodeninkám! a nech ťa to s nami ešte dlho baví, aby sme mali čo čítať. mne sa tvoj blog páči taký, aký je, nic nemen, pokial nemusis :)

    a tych spamovych anonymov mam tiez plne zuby, ja neviem ako, ale mne tie ich komentare chodia do spam-u. mozno to je tym, ze musim kazdy komentar najskor schvalit, az potom sa objavi na blogu, neviem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne chodia tiez do spamu, ale iba niektore a ine si chodia veselo do normalnych komentarov :)

      Odstrániť
  7. krásna sviečka :D prajem len to najlepšie v blogovej sfére a ukáž sa svetu, veď ja som skoro odpadla, keď som videla tvoju fotku na stránkach biodermy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. najlepšia "torta" :DD gratulujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pripajam sa ku gratulaciam a kedze som tvoj blog objavila len nedavno, tak mi ani neprinalezi nieco kritizovat, resp. popravde ani nemam co. kazda bloggerka ma iny styl pisania, tvoj intelektualny humor je, ako som uz raz uviedla, mne najviac vyhovujuci, takze ta mam na lište zobrazenu spolu s dalsimi 5-timi blogmi, kam denne nakuknem. ine blogy v podstate ani necitam, kto by to stihal? a kedze som aj ja matka, tak uplne chapem nedostatok času a vobec sa mi nezda, zeby si písala s velkymi časovými odstupmi. a zdielam tvoj umysel nepripustat ku komentarov anonymnych citatelov bez ohladu na to, ci kritizuju alebo chvalia. ved to trva chvilu prihlasit sa, tolko casu hadam obetuju:-)) momentalne ma nic nenapadne, co by si mohla noveho zaradit do svojho blogu, tak az ma kopne muza (vidim to blede:-)), ozvem sa. prajem krasny narodeninovy dník. paaa

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Velká gratulace a ať tě blogování stále baví:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Gratulujem ku krasnemu vyrociu, paci sa mi tvoj styl pisania aj prispevky, jedine co by som uvitala je zmena dizajnu, ale to je vlastne len taky detail ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dakujem vsetkym za mile komentare! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Gratulujem aj ja k milemu vyrociu, nech ta to aj nadalej bavi a mas z toho radost. Lebo ja mam velku, aj ked moc nekomentujem, poctivo citam kazdy jeden prispevok. Mam ta medzi najoblubenejsimi. A.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Je to skvele, tak ako to je...normalne nemam velku trpezlivost na taketo blogy, ale tu sa vyslovene tesim na kazdy jeden clanok. Mile, pohodove, neprepiate, vkusne, na nic sa to nehra, proste radost a relax si precitat.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. jéj, prepáč, že až teraz, ale zahltilo ma skúškové!
    gratulujem!!! síce máš kozmetický blog, do čoho sa ja veľmi nerozumiem, ale aj tak som tu veľmi často, lebo píšeš pútavo a dobre! želám veľa úspechov! (btw, vieš koľkokrát som tu už bola pred kúpením nejakého kozmetického produktu? VEĽA:)
    ale fakt by si mohla dať niečo viac o sebe (ja viem, ani ja to veľmi osobné nemám rada :)
    a k spamu... ten trápi aj mňa- denne mám asi 15 komentárov úplný spam a už mi to lezie na nervy :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diky Zuzi :)
      Aj ja k tebe rada chodim, i ked nie vzdy komentujem, ale drzim ti velmi palce. Pamatam si, ze sme zacinali v podstate tak nejako naraz :)
      No, moznost anonymnych komentarov som uz zrusila, zatial je klud.

      Odstrániť
  16. A este raz dakujem za mile komenty vsetkym!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)