pondelok 17. decembra 2012

Best of 2012

Prajem pekný začiatok týždňa. Na rovinu, do tohto postu sa mi tak, ale tááák nechcelo! Nemám rada  opakovanie, spätné návraty k veciam, čo už boli a vyhľadávanie... nemám to rada ani na blogu, ani v živote. Ale zasa viem, že čitatelia takéto zhrnutia radi majú... A keď už nerobím tie pravidelné každomesačné Best of (maximum, na ktoré som sa zmohla, boli dve štvrťročné zhrnutia), tak som zaťala zuby a obetovala sa. Dúfam, že si to vážite a ste dojaté, heh! 

Takže, kto v roku 2012 exceloval a kto prepadol na celej čiare: Nebudem to deliť do nejakých samostatných kategórií (nie, prosím, to odo mňa nechcite), vezmem to tak nejako postupne. Zároveň sa nebudem dopodrobna rozpisovať o jednotlivých produktoch, všetky detaily nájdete po kliknutí na odkazy priamo v recenziách. Najpv teda tie hviezdy roka:


Vlasy sú korunou krásy, začneme od nich. V roku 2012 ma najviac uchvátila vlasová kozmetika od Alterny, konkrétne Ten. Detaily si môžete prečítať v recenzii. V skratke: po tomto šampóne a kondicionéri som mala asi najlepšie vlasy ever a keby neboli tak svinsky drahé, už dávno by kraľovali mojej poličke v sprche. 


Šampón a kondicionér Re.nu od Joico tiež nepatria k najlacnejším, i keď oproti vyššie menovaným je to vlastne taký low-cost :) Kondicionér mám v kúpeľni doteraz, tak trochu si ho šetrím. Opäť skvelé produkty a nádherné, lesklé vlasy. 


Poslednou vlasovou peckou roka 2012 bol pre mňa Nutri Color Creme od Revlonu. Ideálna a rýchla pomoc na oživenie odtieňa vlasov medzi klasickými farbeniami. 


Vo sfére pleťovej kozmetiky ma veľmi potešilo, že som sa mohla bližšie zoznámiť so značkou Kiehl´s. Spokojná som bola takmer so všetkým, čo som vyskúšala a Ultimate Strength Hand Salve je asi ten najlepší prípravok na ruky, ktorý som kedy testovala. Ľutujem len dve veci. že Kiehl´s je v našich končinách tak ťažko dostupný a že nemá o niečo priateľnejšie ceny. 



V roku 2012 som pri odličovaní dala okrem micelárok viac šancí aj iným typom odličovadiel a najviac ma presvedčili dvojfázová odličovacia emulzia od Ryoru (osvedčila sa mi hlavne na odolné  maskary) a odličovacie mlieko od Nobilis Tilia (tu musím poznamenať, že celkovo mám veľkú radosť zo spolupráce s touto značkou, pretože väčšina doposiaľ vyskúšaných produktov je naozaj výborná). 


No a mimoriadne ma potešila aj kozmetika Pranarom, ktorú sa určite chystám dôkladnejšie preskúmať.


Novinkou roka je pre mňa jednoznačne pleťová kúra v ampulkách Matricium. Na mojej pleti zanechala viditeľný a veľmi pozitívny efekt, takže sa asi stane mojim pravidelným spoločníkom :) 

Pozrime sa teraz trošku na dekoratívku. V roku 2012 ma potešili hlavne tri maskary:

- perfektné zvýraznenie rias a dokonalá výdrž


- veľa muziky za dosť málo peňazí :) 


...a Extreme Curl Mascara od MUA
- MUA sa prehnala blogosférou ako taká smršť. Ak stále váhate, čo vyskúšať, túto maskaru Vám rozhodne doporučujem. Platí to, čo v predchádzajúcom prípade - za smiešne málo peňazí dostanete fakt veľmi dobrý výsledok. 



A na záver prepadáky roka. Tam, kde sú víťazi, sú vždy aj porazení. V roku 2012 som bola najmenej spokojná s týmito troma: 


...suverénne prvenstvo si drží odličovač vodeodolného make upu od Avonu. Štípe ako peklo! Toto už nikdy viac. 


Pomyselnú druhú priečku zastáva vynovená vodeodolná verzia riasenky 2000 Callorie od MF. Jednoducho katastrofa. 


A posledným produktom, ktorý ma veľmi sklamal, bol depilačný krém od Bielendy. Ostávam verná svojim osvedčeným holiacim strojčekom. 

Uff, úspešne v cieli... čo na to hovoríte? Súhlasíte alebo nie? 

Lučiak
všetky fotky:ja

10 komentárov:

  1. no tak ja už tú dvojfázovú odličovaciu emulziu od ryoru používam možno tri roky a som veľmi spokojná, stále sa k nej vraciam...no a ten odličovač od avonu som mala, ale fakt sa to nedá vydržať, už nikdy viac :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám skúsenosť iba stým dvojfázovým odličovačom, je to naozaj katastrofa!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to vyzera super :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ryor dopoužívávam (asi nie moc spisovné:-)), ale asi som si viac zvykla na odličovací olej od Saloos a rozhodne raz vyskúšam aj Nobilis. a špirálka Orif zatiaľ vedie aj u mňa, cenovo mi vyhovuje a nechce sa mi dávať za špirálu viac ako 7 EUR, radšej investujem do krémikov a make-upu. btw. otázka pomimo - môžem ťa poprosiť, vedela by si sa mi ozvať na môj mail, chcela by som ti niečo poslať, ale neviem, ako sa na teba ináč nakontaktovať.p.s., neboj nie som uchyl, ide o vzorky:-)) krásny deň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)))
      Inac mail mam zverejneny na blogu vlavo... a ten tvoj mail je teda?

      Odstrániť
    2. joj, vidiš, ako som naslepla, tak ti teda idem napísať ja:-)) pa

      Odstrániť
  5. s viacerými vecami súhlasím, niektoré nemám odskúšané ale aj tak super článok! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. laka ma vyskusat krem od kiehl´s, ale zatial som sa nedokopala, tento rok som nevyskuala ani 2000calories, akosi som na nu nemala chut, ale inak moze byt, pekne, strucne, vystizne:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)