streda 22. augusta 2012

Testujeme: MUA Lip Boom


Ahojte! 
pokračujeme v testovaní kúskov od MUA. Počas prípravy tohoto postu som dospela k zaujímavému poznatku: pri fotení narúžovaných pier sa neviem normálne ksichtiť :) Čítajte ďalej a uvidíte samé...


Čo je Lip Boom? Rúž a lesk na pery v jednom, ktorý má Vašim perám dodať "dramatickú ilúziu objemu". Neviem, či je výsledný efekt úplne dramatický, ale mne sa páči. A hlavne, páči sa mi odtieň OMG, ktorý som si vybrala. Odtieňov je k dispozícii celkovo 8. OMG je sýto koralový.


Lesk má o čosi jemnejšiu farbu, je polotransparentný a obsahuje výrazne veľa trblietok. 



Lip Boom ponúka 4 rôzne spôsoby použitia:
- samostatne ako rúž
- rúž plus trocha lesku doprostred pier pre efekt objemu
- rúž plus lesk pre plné, žiarivé pery
- samostatne ako lesk

Vyskúšala som všetky 4 spôsoby a mne sa najviac páči tretí spôsob, teda kombinácia rúžu a lesku. Myslím, že vtedy to vyzerá najlepšie a pocit na perách je najpríjemnejší. A teraz Vám ich ukážem v akcii...

rúž samostatne

Rúž sám o sebe je matný a pomerne dosť "suchý", preto sa nenanáša práve najľahšie a chvíľu trvá, kým pery pokryjete rovnomerne. Má tiež trochu tendenciu usádzať sa v nerovnostiach na perách. 

rúž + lesk

Po nanesení lesku je pocit o triedu lepší. Farba je krásne žiarivá a pery naozaj pôsobia objemnejšie. Čo sa týka trvácnosti, je priemerná - po nejakej hodinke je potrebné efekt obnoviť. Lesk má veľmi príjemnú chuť, aj vôňu.

lesk samostatne



A na záver iba lesk. Príjemné, ale nič výnimočné. Zaujímavé je, že keď Vám z pier odíde mastná vrstvička, ešte dlho po nej ostanú na perách trblietky. 

Suma sumárum, pre mňa je to ideálny doplnok letného líčenia. Vzhľadom k cene (3 libry/kus) sa určite chystám minimálne na ďalší odtieň!

Čo naňho poviete? Vyskúšate? 

Lučiak
foto:ja

15 komentárov:

  1. ten ruz by som vyskusala, koraly ja rada :-). Lesk asi nie, ja mam pocit, ze mne vobec lesky nejdu... inak, strasne ocakavania mam od MUA, uz robime hromadnu objednavku, tak som zvedava na to, co dojde mne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. celkom sa mi to páčilo na ich stránke, len na tej alexandre vyzerajú tie odtiene úplne inak ako v tom obale a nevedela by som si vybrať.. ale keď nad tým uvažujem, ja vlastne ani nemám rada lesky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jejku, tuhle kosmetiku sice neznám, ale podobnou barvičku sháním. Jen by mohla být o kapku bronzovější:-). Ale na Tobě to vypadá moc dobře. Úsměv Ti sluší:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa tie fotky, kde je v "akcii" pacia, prinajmensom na nich vidim ako "skutocne" vyzera, kedze z ruzu v origos baleni tu farbu moc nerozoznam. Btw. pristane ti a som rada, ze si sa trafila:). Aj ked koraly su moja srdcovka na perach zatial znasam skor neutralnejsie odtiene:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) U mna koralova neodmyslitelne patri k letu.

      Odstrániť
  5. dúfam, že to nevyznie čudne :), máš fakt pekné pery a úsmev, taký sofistikovaný :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dikes :) Pery mam zvlastne, su po plastickej rekonstrukcii, uz som tu o tom pisala, ale nie z dovodu marnivosti ale po pohryzeni psom, takze mam jednu polovicu vrchnej pery vacsiu, ako druhu :)))

      Odstrániť
  6. super, MUA recka ma velmi potesila, poskulovala som uz po tom ich perovom boome a tie staroruzove odtiene chcem vyskusat. MUA trochu poznam, zopar veci od nich som uz importovala (no nekup za tie prachy) a bola som v celku spokojna. V predoslych postoch som registrovala, ze si mala aj nude paletku - bola si spokojna? odporucas? Hoci, obavam sa, ze sa zlakomim anyway (v oktobri ideme na par dni do GB, tak uz si robim shopping list..)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. paletka je vzhladom k cene fajn, ale ako skoro vsetky MUA ocne tiene, su trochu mastnejsie, co nie kazdemu vyhovuje, lebo maju tendenciu sa zbierat v zahybe viecka. Je to lepsie s pouzitim bazy pod ocne tiene.

      Odstrániť
  7. Tenhle odstín se mi nelíbí.. já jsem spíš na tmavší a červenější, tohle je až moc oranžové..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ahoj, máš veľmi pekný blog a si veľmi tvroivé dievča s dobrými nápadmi. chcela by som ti predstaviť svoj blog vrámci jeho predstavovania hlavne na slovenskej scéne. nechcem followerov, ktorý sa na môj blog už nevráti ale takých, ktorých naozaj zaujme- tak by som bola veľmi rada, keby si si ho pozrela. ja sa na ten tvoj určite vrátim

    www.coco-mocco.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mne sa najviac paci len ten ruz (bez lesku) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja používam len rúže a táto farba je veľmi pekná a zvyčajne si vždy dávam pod rúž balzam

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)