štvrtok 2. augusta 2012

Tak takto by to nešlo: Testujeme Oriflame 3IN1 Cleanser

Dnes to bude krátky proces. Prednedávnom, keď som po dlhých rokoch spokojnosti musela zmeniť svoje skalné odličovadlo No.1, nastúpila som na tŕnistú cestu testovania rôznych odličovačov (aj takých, o ktoré by som kedysi zrejme ani nezakopla). A tak som na tejto ceste jedného dňa stretla  prípravok 3in1 Cleanser z radu Essentials od Oriflame. Podelím sa s Vami o dojmy:



Odličovač je to krémový (lepšie povedané, emulzný) a má v sebe spájať čistiacu, tónovaciu a hydratačnú funkciu. Naviac ide o prípravok multifunkčný, čiže by mal zvládnuť make up, maskaru aj všetko ostatné naraz. V podstate to bol hlavný dôvod, prečo som po ňom vôbec siahla - multifunkčné odličovadlá mám najradšej. Aplikácia je prostá - naniesť na vatový tampón a odlíčiť. Tak som aj učinila. Začala som očami. A naozaj, maskaru odličuje veľmi účinne. Všetko to vyzeralo nádejne, až kým... sa mi nedostal priamo do očí. Tento chlapík totiž fakt poriadne štípe! Skončila som s očami ako angorák a v tomto momente sa u mňa diskvalifikoval. V podstate by sme túto recenziu mohli aj ukončiť. Je jasné, že kupovať si ho nebudem ani náhodou... Mimochodom, k tejto tube som prišla v internetovej aukcii a stála ma cca Euro (a ani netuším, koľko je normálna predajná cena) Ale! Zaťala som zuby, dala si pár očných kvapiek a dokončila s ním odličovanie tváre. A to už bolo v pohode - make up odstránil veľmi dobre. Takže záver je takýto: dopoužívam ho ako odličovač make upu a na oči použijem niečo iné. A znova si ho už nekúpim. Howgh.

Máte ho vyskúšaný? Poradíte mi iný kvalitný multifunkčný odličovač? O micelárkach sa tentokrát nebavme, ide mi skôr o tie krémové...vďaka za prípadné tipy!

Lučiak
foto.ja 

13 komentárov:

  1. mňa štípali už aj špeciálne jemné odličovače očí :D ťažko nájsť niečo také. u mňa je multifunkčná (okrem micelárky) zatiaľ asi iba modrá nivea :D ja viem, ja viem, ale keď je najhoršie, je to dobrá vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mam to tak isto, supercitlive oci a bezne ma stipu aj odlicovace, ktore su hypoalergenne a neviem ake... No, uvidime, na ceste mam dalsi kusok, ktory som zatial neskusala, ked otestujem dam vediet.

      Odstrániť
  2. mne najlepšie robí Balea olejovitá dvojfarbená,, po tej má nič neštípe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skusila som ho a mam rovnake skusenosti

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skús mrknúť tento z Avéne. Tiež sa naň časom chystám: http://www.aveneusa.com/gentle-gel-cleanser/
    Skvelá je tiež Hydrabio Mousse od Biodermy. Mne osobne tá fľaška, ktorá stojí cca 10 eur, vydržala rok.
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dik za tipu, nic gelove neprichadza do uvahy (gelove konzistencie su mi po vacsine proti srsti), ale nad Hydrabio Mousse som uz uvazovala.

      Odstrániť
    2. rok? to si to pouzivala raz mesacne?

      Odstrániť
  5. tak toto je zaujimave.. mna sice z neho oci nestipu, ale strasne zle sa mi s nim odlicuje a uz sa tesim, ked ho dominam a kupim si konecne nieco ine :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ono ten od Avéne nie je gélový v pravom slova zmysle. Práve včera som narazila v lekárni na malé cestovné balenie od Avéne za 3,90 eur. Majú rôzne zloženie, súčasťou toho, ktorý som si kúpila ja, je presne tento gentle gel cleanser. Okrem neho je tam ešte vzorka upokojujúceho krému a kabelkové balenie termálnej vody v spreji. Vyskúšaj.
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Momentalne pouzivam 2-fazovy od Ryoru - Ryorherba, dvojfazova odlicovacia emulzia a oci nestipu, vcelku dobre funguje a cena je viac ako priazniva :) Inak pouzivam odlicovacie mlieka od Lirene, kedze mi zrusili AB kozmetiku :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja mám teraz Garnier Essential Sensitive, oči odlíči rýchlo a mňa neštípe - tiež mám citlivé oči, ešte som aj šošovkárka ...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)