pondelok 20. augusta 2012

Keep´n Touch

Pekný povíkendový deň želám, 


dnes taký malý informačný post, klasická recka bude až zajtra. Predovšetkým, rada by som Vás informovala že v e shope Nobilis Tillia máte možnosť do konca augusta získať zľavu 1,99 Eur na každý nákup nad 15 Eur. Zľava 1,99 Eur rovná sa výške poštovného, takže povedané po lopate - pri nákupe nad 15 Eur poštovné neplatíte :) A keď je už reč o tejto značke, momentálne usilovne testujem ďalšiu várku vzoriek + jedno skvelé odličovadlo, ktorým som úprimne nadšená. Recenziu stihnem snáď ešte do konca tohto mesiaca. 


Čaká Vás aj recenzia na niekoľko kúskov od MUA alebo ak chcete Make Up Academy, kde som prednedávnom urobila menší nákup a podelím sa s dojmami. A keďže som niečo z tej objednávky schovala aj pre Vás, môžete sa tešiť na ďalšiu rozdávačku! 

Ja sa teším na výlet do Budapešti, ktorý ma čaká už tento týždeň :) Ou jé! 

P.S. vítam ďalších nových čitateľov xxx

Lučiak




5 komentárov:

  1. Na tu recenziu na MUA veci sa velmi tesim. Nedavno som velmi tuho uvazovala, ze si od nich nieco objednam, ale kamoska je v Anglicku, tak slubula, ze nieco prinesie :) Prijemny vylet do Budapesti prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem pekne, ak ti to vie kamoska doniest z UK bez postovneho, rozhodne do toho :)

      Odstrániť
  2. pekný článok :) na tú recenziu sa teším
    pozývam ťa na moju giweaway tu ešte ;) http://natsnailart.blogspot.sk/2012/08/matrioskova-giweaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fiha, recenzie na MUA? O tej znacke som sice pocula, ale asi nikdy nevidela nic pouzite... velmi sa tesim, nenechaj nas dlho cakat ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)