streda 16. mája 2012

Testujeme: Rimmel Match Perfection Make up

Dnes jedno veľmi príjemné prekvapenie...

Prekvapenie pre mňa, lebo dekoratívku Rimmel vo všeobecnosti veľmi nepoužívam. Vzorka make upu Match Perfection Cream Gel bola pribalená v jednom módnom časopise. OK, vyskúšam, povedala som si. Veľké očakávania som od neho nemala - mala som trošku obavy zo slovíčka "gel" v názve :) Gélové konzistencie totiž úprimne neznášam. V čomkoľvek. 



Prvé prekvapenie sa konalo pri pátraní po tom, o aký odtieň vlastne ide. Neviem, kde "soudruzi od Rimmelu" udělali chybu, ale na tom malom vrecúšku nie je o odtieni ani zmienka. Už som si pripadala ako blázon, preštudovala som ho skrz na skrz, ale žiadne číslo ani názov odtieňa som nenašla. Potom som si pozrela  vzorkovník na nete a vydedukovala, že ide o najsvetlejší odtieň - Ivory.


Je to odtieň, ktorý by sa mi hodil v zime. Teraz som vak už predsa len trochu opálená, takže by pre mňa bol ideálny odtieň True Nude. No ani to ma neodradilo, skúsila som a neľutujem. 

Po prvé, tento make up je ľahučký ako pierko. Konzistencia je klasicky krémová a to, že má niečo spoločné s gélom, zistíte až pri aplikácii - pomerne rýchlo na pleti zasychá, takže s ním treba pracovať naozaj šikovne, aby sa Vám ho podarilo naniesť rovnomerne. Akonáhle sa Vám to podarí, budete mať pocit, že na pleti žiaden make up nemáte! (Aspoň ja som tento pocit mala) Pleť pod ním perfektne "dýcha". Má mierne zmatňujúci efekt, ale pleť vyzerá veľmi prirodzene. A to všetko vôbec nejde na úkor krytia, ktoré je naozaj veľmi slušné. 


Ďalším veľkým plusom je jeho výdrž. Skvelá! Vzhľad zostal bezchybný od rána do večera. Make up sa nerozpíjal, ani nebolo potrebné prepudrovať T zónu. Je pravda, že som ho netestovala v teplom a slnečnom počasí a sama som zvedavá, ako sa v ňom zachová. 

OK, samá chvála... Má aj nejaké mínusy? Pre mňa je rozhodne mínusom jeho balenie - make upy, ktoré sa musia naberať z dózičky (je jedno, či prstami alebo štetcom), mi nevyhovujú. Jednoznačne by som uprednostnila balenie s aplikátorom. Bežná maloobchodná cena je, ak sa nemýlim, okolo 9 Eur, na nete som ho našla aj za 8. Čo je vzhľadom k výkonu celkom prijateľné (a to ani nehovorím o tom, že mnohé podstatne drahšie make upy Vám neposkytnú takýto efekt). Práve som si uvedomila, že v poslednej dobe je to už druhý make up od Rimmel, s ktorým som veľmi spokojná...

Moje celkové hodnotenie je: 9 z 10 hviezd.

Máte ho vyskúšaný? 
Lučiak
fotky: ja a rimmel.sk

11 komentárov:

  1. znie to dobre...aj keď v lete moc makeup nepoužívam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám z něho úplně stejný pocit jako ty- konzistence moc příjemná, krytí taky skvělé. Ten odstín mně perfektně sedl, takže díky, že jsi ho zjistila- též jsem ho nenašla:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ho v plný velikosti už pár dnů a chystám podobně oslavnou recenzi jako ty :) N.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vypadá moc dobře,ráda bych vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som ho tiež mala a dokonca za 5 eur vďaka DM zľavovým poukážkam a rovnako som o nom písala na blogu pozitíve, nebyť toho nešikovného balenia je perfektný! :) Ale na druhej strane- aspon sa dá minúť do poslednej kvapky, čo pri "pumpičkových" baleniach nie...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je pravda - asi jedina vyhoda tychto baleni je, ze ich mozes minut do tla :)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. fuu, to keby som vedela... dala mi ho moje mati, casopisova kralovna :)

      Odstrániť
  7. Prečítala, kúpila, vyskúšala a že WOW! Je super, fakt ako druhá koža, vôbec ho necítiť, ešte aj ten pocit po nanesení je skvelý a vydrží dlhšie ako Clarin Skin Ilussion. Akurát mne u tohto makeupu chýba taký ten rozjasňujúci efekt, mám také makeupy radšej, ale inak je vážne super. V pondelok mi dorazia Meteority od Guerlain, tak uvidím, čo to urobí, možno nakoniec presedlám k Rimmelu :-)

    MIMULIK :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahojky,makeup od Rimmelu pouzivam uz dlouho a jsem s nemi nejvice spokojena a vyhovuji mi.Makeup si nanasim pouze pres zimu,v lete ho nepouzivam.Vyzkousela jsem uz nekolik makeupu,ale tento se mi zda,ze se i lepe da roztirat a libi se mi na nem,ze vydrzi delsi dobu a hlavne nezanechava stopy,kdyz ti treba stece slza atd.Rimmel muzu jen a jen doporucit :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)