sobota 3. marca 2012

Testujeme: Rimmel Wake Me Up


Peknú sobotu prajem! 
Prvý marcový kozmetický post bude na tému make up. Testovala som najnovší od značky Rimmel... Priznávam, že túto značku nevyhľadávam a ak siahnem po "drogériovom" make upe, preferujem skôr Maybelline alebo L´Oréal, pretože sa mi obe lepšie triafajú do odtieňa pleti. Na tento make up som ale bola veľmi zvedavá a tak som spravila výnimku. A neľutujem! 


Vybrala som si odtieň 103 (True Ivory). Doma som zistila, že farby skresľujúce neóny v predajni opäť nesklamali.. pokojne som si mohla zvoliť radšej odtieň 201 (Clasic Beige), ktorý v obchode vyzeral trochu tmavšie. Každopádne, 103-ka je na mňa trochu prísvetlá a viac do neutrálnej béžovej, než zlatobéžovej, ktorú potrebujem. Nevadí, keďže mám po zime naozaj veľmi svetlú pleť, nejaký ten týždeň ho ešte znesiem. LTT :)
Wake Me Up je make up, ktorého hlavnými plusmi majú byť podľa promo kampane "100% zakrytie pórov a prirodzene vyzerajúca pokožka, rozjasnenie pleti a zdravo vyzerajúci lesk, peptidy a vitamíny pre zlepšenie hydratácie a elasticity pleti, ochranný faktor SPF 15 a absencia parabénov." Čo viac si môžeme priať :) Tak sa poďme pozrieť na to, ako je to naozaj:


Make up sa veľmi dobre rozotiera. Rozžiarujúce čiastočky sú pomerne výrazné a je ich veľa, takže na pleti naozaj vyrobí rozjasnený efekt, čo sa mne páči (a v tomto ohľade ho smelo môžeme porovnať s Teint Miracle od Lancome), ale viem si predstaviť, že majiteľky problematickej pleti ním nadšené nebudú - také trblietajúce sa akné nie je bohviečo. Krycí efekt je veľmi dobrý. Nie dokonalý, ale naozaj slušný. A je pravda, že zmenšuje viditeľnosť pórov. Nemastí. Pleť vyzerá veľmi prirodzene, zdravo sa leskne, ale nie od prebytočného mazu. Výdrž je štandardná. Cena sa pohybuje niekde málinko cez 7 Eur. Pre toto všetko ho v rámci drogériového sortimentu hodnotím veľmi kladne a ohviezdičkovala by som ho 9 z 10 hviezd. Myslím, že si predsa len zájdem ešte aj po tú 201-ku :)

Máte ho doma alebo sa ho chystáte vyskúšať? 
Som zvedavá na Vaše skúsenosti!

pekný víkend praje, 
Lučiak
pics: me


13 komentárov:

  1. Ja jeho kúpu silno zvažujem odkedy prišiel na trh a tvoja pozitívna recenzia ma ešte viac láka :D
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem už dost nalomená, čtu o něm všude samé dobré recenze :D

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už poněkalikáté čtu kladnou recenzi, asi zauvažuju nad jeho koupí :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si ho chcela kúpiť, ale myslela som si, že len rozjasní a nebude dobre kryť, tak som si povedala, že vrstva niečoho na tvári bez nejakého efektu mi je na nič.... Ale tých trblietok by som sa bála... A dostalo ma: "také trblietajúce sa akné nie je bohviečo" HAHAHA :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja ho mozem tiez jedine odporucat :)

    http://rianasbeautybox.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. *Trblietajuce akne* best hlaska:)). Ja by som potrebovala presne nieco taketo. Po zime zvadnuta sivasta plet bez zivota,tak nech aspon naoko ziari. S pribudajucimi slnecnymi lucmi sa to snad spravi..:/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dnes som si ho kupila,to trblietanie nie je az take katastroficke, takze da sa, krytie sa mi celkom pozdáva a výdrž je 8 hodím max, ale vzhľadom na cenu som spokojná, takže kúpené na tvoje odporúčanie a spokojnosť :) Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  8. teda som zabudla napisat ze som uz testovala par dni vzorku, logicky to potom nevychadza, ked som si ho dnes kupila a viem ti uz napisat vydrz :D no je piatok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vypadá dobře, teď mám 25 hours a s tím jsem moc spokojená, takže vyzkouším asi i tento :) Díky za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Rozjasňujúci efekt je vážne dobrý...Myslím, že je to taká zlatá stredná cesta medzi makeupmi. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já jenom lituju, že mi zrušili gelový Match Perfection v kelímku, ten byl pro mě drogérkový top. Wake me up mám teď taky, jak Rimmel oprášil odstíny z make-upu Renew v růžovém obalu, hned je tam odstín i pro mě:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)