sobota 31. marca 2012

Testujeme: Matis Réponse Jeunesse

Konečne sobota!
Nedávno sa mi dostalo do rúk viacero vzoriek, či skôr cestovných balení z rôznych línií značky Matis

Ako prvé som otestovala kúsky z anti age radu Réponse Jeunesse, konkrétne tieto:

- sérum AvantAge Initial 
- krém AvantAge pre normálnu a zmiešanú pleť
a
- ochranný balzam Climatis


Matis je ďalšou zo značiek, ktorá má v našej rodine dobré meno :) Mnoho ich produktov som mala možnosť vyskúšať vďaka mojej mame, ktorá ich používa pravidelne doma a pravidelne navštevuje aj kozmetický salón, ktorý pracuje s touto značkou. Nehovorím, že ma všetko od nich nadchlo, ale vo všeobecnosti považujem Matis za veľmi kvalitnú (a veľmi nepekne drahú :) kozmetiku.

Réponse Jeunesse je omladzujúci rad, určený pre ženy so začínajúcimi vráskami a ako prevencia starnutia pleti. No skrátka aj pre mňa :) Krém pre normálnu až zmiešanú pleť som skúsila skôr pre zaujímavosť a jediný krát, aby som sa utvrdila v tom, čo už dávno viem - že normálnu a zmiešanú pleť nemám. Takže nemalo zmysel testovať ho ďalej, je pre mňa málo výživný. O to viac som sa venovala ďalším dvom adeptom na testovanie - sérum AvantAge som používala prakticky každý deň vyše týždňa a s výsledkami som bola vcelku spokojná. Nie je to žiaden zázrak v pravom zmysle slova, ale pleť dokáže pekne vypnúť. Je nemastné, okamžite sa vstrebáva a krásne vonia. V každom prípade je po ňom potrebné použiť krém. 


Ochranný balzam Climatis som používala ako alternatívu nočného krému - predsa len, vonkajšie teploty už nie sú také tragické, takže na deň by bol asi zbytočne výživný. Je to produkt, ktorý ma z celej dnešnej trojice nadchol najviac. V zime by som určite ocenila full size balenie. Nie je to vyslovene mastný krém, ale pleť je po ňom doslova zamatovo jemná a ako v bavlnke. Veľmi príjemný pocit. Je decentne a príjemne parfumovaný. 
Tradičným predajcom značky Matis na Slovensku je sieť parfumérií Fann - takže je jasné, že ceny nepatria k nízkym. Konkrétne Climatis je v ponuke e shopu za cenu 58 Eur/50 ml balenie. V iných internetových obchodoch sa dá zohnať trošku lacnejšie, ale s výrazným cenovým rozdielom nepočítajte. Matis skrátka patrí k drahším značkám. 

V najbližšej Matis recenzii sa pozrieme na sortiment určený citlivej pleti.

P.S. pracujete už s novou verziou služby Blogger? Ako sa vám pozdáva?
Viete mi povedať, ako si po novom príspevok otagujem???

užívajte si víkend, 
Lučiak
fotky: ja

2 komentáre:

  1. tagy sú na pravom boku, keď píšeš článok... je to na figu, neviem sa v tom zorientovať :D ale chce to len cvik a zvyk :) k matisu nemám momentálne čo povedať- moja pleť je mladá a zmiešaná, momentálne sa obávam, že by u mňa mohlo na "staré kolená" prepuknúť akné :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeee dakujem, upne som to prehliadla. No jo, este nie som uplne zorientovana :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)