štvrtok 23. júna 2011

NEW STUFF IN TOWN


Ak ste boli v poslednej dobe na nákupoch v DM, pravdepodobne ste zaregistrovali, že ponuku dekoratívnej kozmetiky rozšírili o značku CATRICE. Najprv len nenápadne - začalo to stojanmi s lakmi na nechty pri pokladniach, ale v priebehu júna by už takmer vo všetkých filiálkach mala byť k dispozícii kompletná ponuka.


Cenovo ide o veľmi prijateľnú kozmetiku a ponuka vsádza hlavne na aktuálne trendy, takže na stojanoch nájdete kopec vecičiek v krásnych, výrazných farbách. Ja som samozrejme neodolala, zopár kúskov som si nakúpila na testovanie a výsledok Vám prinesiem dnes večer, najneskôr zajtra. Takže čekujte blog, ak chcete vedieť :)

P.S. Vyzerá to tak, že kam človek kukne, všade prebieha giveaway. Ja som Vám ďalší sľúbila už pred nejakým časom a keďže darčekov nie je nikdy dosť, GIVEAWAY bude, ešte do konca tohto mesiaca. Tentokrát nepôjde o kozmetiku, ale... nechajte sa prekvapiť :)

a neumrite v tom pekle vonku, 
Lučiak

2 komentáre:

  1. určite budem checkovať, už som uvažovala v DMku, že si niečo kúpim, ale najskôr si radšej prečítam recenziu od expertky lučiak :P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mám od nich 3 laky..a som s nimi veľmi spokojná..teším sa, že môžem vyskúšať od nich aj iné produkty ((:

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)