pondelok 19. októbra 2015

Nové Catrice Ultimate Stay


Matné rúže sú must have tejto sezóny, to mi asi dáte za pravdu. Od momentu, čo som na nete videla zmienku o týchto nových od Catrice, som ich zháňala v každom našom DMku ako divá, no nepodarilo sa. Nakoniec som na ne natrafila až v Tescu a za celu 5,29/kus som kúpila dva: 030 Would You Love Me a 020 All That She Wants. Bolo to strašne narýchlo a neóny opäť nesklamali, takže hlavne nude odtieň Would You Love Me ma na dennom svetle trochu prekvapil, je naozaj svetlý (aj na hlavných fotkách sú farby trochu skreslené svetlom, no na detailoch na perách zodpovedajú vcelku verne) a nie úplne vhodný k môjmu farebnému typu, ale k dymovým očiam to taká tragédia nie je. Celkovo je na trhu odtieňov 12.


Rúže sú veľmi dobre pigmentované a na perách pôsobia zamatovo matne. Hoci ide o dlhotrvácne rúže, nie sú príliš suché, ako napr. rúže od M.Factor, po perách pekne kĺžu. Samozrejme, aj z toho dôvodu nie sú úplne odolné voči oteru napr. na pohári. Čo sa týka celkovej výdrže, dve-tri hodinky určite dáte v pohode, potom sa farba predsa len stráca. Plusom je, že pery naozaj nevysušujú a paleta odtieňov je veľmi pekná. Trochu prehnaná mi príde cena, 5,30 za kus vzhľadom ku značke Catrice a nie úplne dokonalej výdrži mi príde zbytočne veľa, úplne by stačili aj 4 eurá. 

Catrice Ultimate Stay Would You Love Me a All That She Wants

Neviem, či ste ich videli vo vašom DM, v mojom meste zatiaľ prekvapivo nie sú ani v jednom, takže skúste napríklad to Tesco, ktoré spomínam v úvode.

Máte už niektorý z odtieňov? Čo si myslíte o značke Catrice celkovo? 

Lučiak

foto:ja 

13 komentárov:

  1. Ten prvý odtieň sa mi veľmi páčii :) u nás už sú...na kvp v Dm a v Galérii v DM a Tete. Ale kúpila som si len jeden (Passion Red), chcela som ešte Plum and Base, ale povedala som si že stačí mi jeden na skúšku a radšej si pôjdem kúpiť tekutý matný rúž od Pupa. Cena mohla byť ozaj nižšia, ale na perách je príjemný, dokonca mám pocit že ešte viac ako matné Jordana rúže.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidis to, to je divne lebo v Galerii v DM som bola v sobotu a nemali ich urcite, vyslovene som ich hladala.

      Odstrániť
  2. Já mám taky dvě a drží mi docela hezky. Pokud nejím, ale to nezvládají ani jiné a drazší kousky. :) U nás jsou naštěstí k sehnání docela dobře. :)
    A moc se mi líbí obaly. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mna viac ako predrazene ruze od tejto znacky chytila za srdce ta krasna karovana satka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe, tiez na nu nedam dopustit, je to moj novy jesenny milacik :) Inak je to velke ponco.

      Odstrániť
  4. Akurát dnes som si kúpila slivkový odtieň :-D Tak značka Catrice má svoje výšky aj pády, ale v sumáre má viac vydarených vecí...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznavam, vo vseobecnosti sa jej skor vyhybam, nemam najlepsie skusenosti. Ocne tiene nula bodov, laky skor horsi priemer, maskaru som neskusala ziadnu a ruze, ktore som doteraz mala, by so tiez oznacila za priemerne

      Odstrániť
    2. V porovnaní s high end kozmetikou určite, tiež si to nedovolím porovnávať, ale vzhľadom na pomer cena - kvalita môže byť... Inak čudovala by si sa, ale teraz som si kúpila rúž od Clarins a bez nátlaku priznávam, že teda tento od Catrice je o dosť lepší... Akurát Clarins má krajší obal...

      Odstrániť
    3. a ktory si mala? Jasne, ved high end kozmetiky, ktora sklamala, som aj ja uz mala dost.

      Odstrániť
    4. Rouge eclat, odtieň strawberry sorbet, skoro som sa rozplakala :-D

      Odstrániť
  5. ty odstíny jsou nádherné :) Ale výdrž spíš menší, takže asi nekoupím. Ale děkuji za pěknou recenzi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rado sa stalo :)
      inak, len na doplnenie, dnes som si vsimla ze ich maju aj na parfums za roztodivnu cenu 5,80/kus :D

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)