štvrtok 23. apríla 2015

Pantene Intensive Repair Shampoo


V sortimente šampónov zn. Pantene nedávno pribudla novinka, rad Intensive Repair. Keďže Pantene patrí z drogériovej kozmetiky ku značkám, s ktorými som mala skôr pozitívne skúsenosti, prijala som výzvu na testovanie tohto šampónu a dnes Vám prinášam moje dojmy. 

Šampón je určený na obnovu poškodených, namáhaných a oslabených vlasov. Tie moje dostali v poslednej dobe zabrať kvôli procesu zosvetľovania, takže ideálna príležitosť, aby Pantene predviedlo, čo dokáže. Dĺžky vlasov začínali byť trochu viac presušené, s tendenciou lámať sa. Vo vnútri balenia sa ukrýva krémová konzistencia s veľmi peknou, jemnou vôňou (oceňujem, nemám rada príliš výrazne parfumované šampóny, ktoré pripomínajú skôr voňavky). Výborne pení, preto ho aj na moje husté polodlhé vlasy stačí naniesť obligátne odporúčané  množstvo.


Bezprostredne po umytí a finálnej úprave boli vlasy krásne lesklé, pružné a hlavne vzdušné, čo nebýva pravidlom pri všetkých krémových šampónoch. Výrobca sľubuje viditeľné zlepšenie kvality vlasov po 14 dňoch. Ja si vlasy umývam priemerne každý tretí deň a už po troch aplikáciách som si všimla, že vlas je naozaj pekne uhladený, pôsobí lesklo a zdravo. Týmto považujem sľub za splnený :) Šampón plánujem používať aj naďalej a mrknem sa aj na ďalšie doplnkové produkty z tohto radu. 

Kompletné zloženie šampónu vyzerá takto: 



Pre dlhé a farbené vlasy, ako mám ja, ho rada doporučujem. Slama z pripojených fotiek slúži v tomto prípade naozaj len ako dekorácia, vašim vlasom podobný vzhľad rozhodne nehrozí :) 

Lučiak

foto:ja

10 komentárov:

  1. Značka Pantene ma v poslednej dobe dosť láka :) hlavne tá ich sada ktorá sa volá myslím že Aqua Light :) pekná recenzia ako vždy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. konkretne rad Aqua Light mi vyhovuje tiez, vlasy vobec nezatazuje

      Odstrániť
  2. Nechcem byt zla, ale ta uhladenost a lesklost bude sposobena obalenim vlasov silikonami...
    V podstate je to total "dryak", ked tam narvali lauryl aj laureth sulfat.
    Lucc

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v pohode :)
      ale vies co, nie je silikonovy sampon ako silikonovy sampon. Ja mavam s nimi prave problem, vela z nich mi robi efekt tazkych, sice uhladenych, ale splihlych vlasov. Tu nic take nepozorujem, prave naopak, vlasy su vzdusne a pruzne.
      Uvidime, ako to bude pokracovat pocas dalsieho pouzivania.

      Odstrániť
  3. Mne sa paci ako vzdy tie produkty na fotkach naaranzujes. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. fakt? Mne nikdy.
      Je to individualne, mne sa obcas urobia tiez po nejakom sampone.

      Odstrániť
  5. Mavas problem s lupinami? Lebo jaked dam na vlasy nieco ine ako head n shoulders tak snezim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. velmi zriedka, vyslovene ako reakcia na nespravny sampon

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)