utorok 28. apríla 2015

Čo pod make up v teple: Bioderma Hydrabio Legére

produkt venovala Bioderma


S dennými krémami je to boj. Nájsť taký, ktorý mi A. nebude zbytočne mastiť T zónu, B. nebude vysušovať zbytok tváre C. bude spolupracovať s make upom, D. nebude ma dráždiť výraznou parfumáciou ani inak, to je výzva. A to prosím pekne dva-trikrát do roka, lebo nároky pleti sú iné v zime, iné s príchodom oteplenia a iné v najhorúcejšom lete. Dnešný tip je z kategórie "oteplenie až teplo" :) Ľahký hydratačný krém z radu Hydrabio vo verzii Legére. 

Jeho ľahká textúra je super pre normálnu až zmiešanú pokožku. V zime by mi určite nestačil a ešte aj teraz, keď sa pritrafí chladnejší deň, cítim, že je pre mňa ľahký až príliš. Ale počasie sa tento mesiac strieda ako na hojdačke a v teplé dni s teplotou 20+ je pre mňa ideálny. 




Balenie je s pumpičkou, čo tiež oceňujem. Do pleti sa pekne rýchlo vstrebe a vytvorí dobrý podklad na aplikáciu make upu. Obsahuje patentovaný biologocký komplex Aquagenium, ktorý stimuluje schopnosť pokožky vytvárať a udržať vlhkosť. Zloženie je s obsahom silikónov, nevšimla som si však, že by mi na tvári robil nejakú šarapatu. Čo ma teší, počas používania sa na suchších miestach tváre netvoria šupinky a mapy, k čomu moja pleť občas máva sklony, ak nedostane dostatočnú hydratáciu. 




Cena za 40 ml balenie sa v priemere pohybuje okolo 15 Eur, čo je myslím prijateľné. Neviem ešte, ako sa zachová v naozaj vysokých teplotách, nechám sa prekvapiť. Momentálne mi ale vyhovuje.

Lučiak

foto:ja

4 komentáre:

  1. Musím uznať, že sa práve pozerám na jeden krásny príspevok, ktorý má niečo do seba. Len tak ďalej. Keep going!!

    SSLEEK

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moze niekto takto zaspamovat vsetky blogy? Musim uznat ze na toto by som nemala lol. Ale Luciak, prispevok zaujimavy, jak stale. Ja sa snazim dopouzivat zimne kremy este a kedze som po chorobe (rozumej susienka) tak sa mi to asi podari :). Ale tieto kremy su prudko individualna vec:)

      Odstrániť
  2. Ja pouzivam serum z tejto rady a povazujem ho za najlepsi produkt Biodermy. Po tomto kreme som sa leskla, ale serum je vyborne.
    //Kaviareň u mačky//

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)