streda 20. augusta 2014

Flashback s Maybelline Volum´Experess Lift Up Mascara


V sortimente riaseniek Maybelline som sa už dávno prestala orientovať. Napočítala som ich cez 20 (!), z toho len Volum´ Express existuje v niekoľkých verziách. Táto je z tých starších a prihodila som ju k nákupu v jednom e shope, kde bola v akciovej cene 3,50. Povedala som si, že si urobím taký malý výlet do minulosti. Navyše má zahnutú kefku - v poslednej dobe preberujem práve tento typ. Je celkom možné, že som ju už niekedy mala, ešte v časoch pred blogovaním. Fakt si nespomínam, isté je len, že posledná Maybelline maskara, ktorú si pamätám a je to zdokumentované na blogu, je táto. A ešte táto.

Tak teda, čo dokáže dnešný recenzovaný kúsok: riasy celkom slušne zvýrazní. Jedna vrstva je na mňa primálo, dve sú optimálne a viac už nedoporučujem, lebo pri tretej sa ukáže jej najväčšie mínus - konzistencia farby je pomerne hustá, takže s viacerými vrstvami slušne zlepuje riasy a má tendencie vytvárať mušie nožičky (čo je napokon trochu vidieť aj na týchto fotkách). Výhodou oblúkovej kefky je nadvihnutie rias, no špička by mohla byť o niečo tenšia, lepšie by sa s ňou pracovalo v kútikoch.


K dobru jej slúži, že sa absolútne nemaže a neopadáva, počas dňa drží tam, kde má. Odličovanie je normálne, väčšina micelárok ju dá dolu úplne bez problémov. 



Pravdepodobne hustota farby spôsobuje, že má tendencie rýchlo vysychať - používam ju nejaké tri týždne a keď budem optimistka, dávam jej ešte tak dva, možno tri, potom to už začne byť otravné, pretože keď sa ráno ponáhľate, nemáte čas riešiť zlepené riasy.  Za tri eurá, ktoré ma stála, poslúžila celkom dobre. normálna MOC je tuším nejakých 7 Eur. Znova si ju nekúpim, išlo vyslovene o zvedavosť a chuť ju vyskúšať, no neoslnila ma natoľko, aby som si to s ňou zopakovala. 

Nemali ste ju náhodou? 

Lučiak

foto:ja

9 komentárov:

  1. Mala mala, v podstate súhlasím s tebou, tiež som rada, že som skúsila, ale opäť by som sa k nej nevrátila. Mne síce až tak rýchlo nevysychala,ale efekt na riasach podobný. Inak zisťujem, že ma v poslednej dobe riasenky Maybelline vôbec nevzrušujú, držím si doma občasne Great Lash, ku ktorej sa nostalgicky vraciam už asi 9 rokov :) Ale inak nič. Uchádza mi pointa toľkých riaseniek v ponuke.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to aj mne a rovnaky pripad je L´Oreal - tiez maju tych maskar tolko, ze sa pomaly sypu zo stojanu. Pointa je zrejme len jedna - prichadzat na trh neustale s nejakymi novinkami, ktore su casto novinkami len naoko (zmenime farbu obalu a vymyslime nejaky novy privlastok, napr. Drama), lebo zakaznici to maju radi a zvysi sa tym predaj.

      Odstrániť
    2. Podle me prostě musí jenom splnit marketing určité kvoty a tak mění design a tot je asi vše.. možná otočí kartáček o pul stupne :))))
      http://katlynsfashion.blogspot.cz

      Odstrániť
  2. Řasenku od Maybelline jsem měla snad jen jednu a to tu, kterou zrovna dodělávám. A ta je tedy opravdu skvělá (Great Lash). Jinak ale s dalšími řasenkami této značky zkušenosti nemám, ale vzhledem ke kvantu různých druhů se nebojím, že bych žádnou jinou v budoucnosti nevyzkoušela:) I když tato mě úplně za srdce nevzala, dokážu si představit i výraznější efekt.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano :) Inak ten efekt sa da urobit aj vyraznejsi, ale to uz su fakt musie nohy - viem, ze mnohym zenam to nevadi, vidavam take mihalnice casto, brrr.

      Odstrániť
  3. Zatím jsem nikdy žádnou řasenku od Maybelline neměla. Mám své favority a ty točím stále dokola :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Túto konkrétne som neskúšala ale mám doma od Maybelline ich Falsies tiež so zahnutou kefkou a tá je fakt super. Riasy nadvihne a skvelo predĺži. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Cim konkretne :) mas namalovanu ocnu linku? Taka prijemna farba je to...nieco take hladam. Dakujem Janka.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. v tom ti asi nepomozem, je to taka no name ceruzka kajalova, ktoru mam uz roky a uz len kusok :( Sama som z toho nestastna, lebo netusim, aka je to znacka a kde taku novu zozeniem.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)