nedeľa 22. decembra 2013

Šok, ale príjemný


Po mojich rozporuplných dojmoch z všeobecne ospevovanej  Infinito som sa zvedavo vrhla na testovanie ďalšej maskary od Collistar - Shock. Keď som sa pred nejakou dobou v parfumérii rozhodovala, či kúpiť Infinito alebo túto novinku, predavačka sa prihovárala práve za ňu, mňa ale odradila príliš masívna kefka, tie totiž nepreferujem. Ťažko sa mi s nimi líči, chce to veľkú dávku opatrnosti. Potom, keď som už mala Infinito dostatočne vyskúšanú, táto mi stále vŕtala hlavou, tak som si nakoniec zaobstarala malé balenie. Otestovala... a mám jasného víťaza :)

kefka je naozaj "huňatá" :) A pri full size balení pôsobí ešte mohutnejšie

Víťazom je pre mňa práve Shock. Oproti Infinito má podľa mňa niekoľko výhod:

- konzistencia: možno si pamätáte, ako som sa pri Infinito sťažovala, že farba na riasach veľmi rýchlo zasychá a obalí ich tuhou, akoby "betónovou" vrstvou. Riasy potom na dotyk pôsobia ako umelé. Toto sa pri Shock nedeje, farba zasychá o čosi pomalšie, takže máte dosť času upraviť riasy do uhla a tvaru, aký sa Vám páči a po zaschnutí pôsobia aj na dotyk úplne prirodzene. 

- Shock riasy nezlepuje. Tento provlém som pri Infinito tiež mala a riadne mi to vadilo.

- kým Infinito pôsobila na moje riasy predovšetkým predlžujúco, táto ich okrem íného aj krásne zahustí! Čomu som mimoriadne rada, lebo už dlho som hľadala maskaru s výrazne zahusťujúcim efektom bez toho, aby Vám na riasach vyrobila nechutné hrudkovité nánosy. 

Čo sa týka tej trochu prerastenej kefky, chce to cvik a hlavne žiadne prudké pohyby :) V tomto ohľade veľmi záleží na tvare viečok, mne sa s veľkými kefkami často stávalo, že stačila malá nepozornosť a farba skončila otlačená na pokožke. U Julky som sa stretla so skúsenosťou, že sa jej farba z mihalníc otláča na pokožku počas dňa - to ja nemôžem potvrdiť vôbec. Opäť to závisí hlavne od tvaru viečka. Maskara počas dňa pekne drží a neopadáva, ani sa nemaže. A plusom číslo jedna je pre mňa ten spomínaný výrazne zhusťujúci ( a popri tom aj predlžujúci) efekt. Odličovanie je jednoduchšie, než pri Infinito, farba sa rozpúšťa rýchlejšie. Cenovo ich vo väčšine obchodov a e shopov  nájdete obe v rovnakej cenovej hladine. 

vľavo "nahé" oko, vpravo jedna vrstva Shock

Podčiarknuté a sčítané, nadchla ma tak, že som si od Ježiška pýtala full size balenie. Tak uvidíme, či sa nájde pod stromčekom...

Lučiak
foto:ja


3 komentáre:

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)