streda 21. augusta 2013

Testujeme: Astor Soft Sensation

Lipbutters a jumbo ceruzky na pery sú hitom sezóny, o tom niet pochýb. Rovnako ako pri BB krémoch hádam už niet značky, ktorá by ich pohotovo nezaradila do ponuky. A ja som si z tej ponuky vybrala práve Soft Sensation od Astor. Z viacerých dôvodov - dobré referencie, široká ponuka odtieňov a slušná cena, ktorá bola ešte slušnejšia vďaka zľavovým kupónom z DM. 


S voľbou odtieňov som chvíľu špekulovala, lebo bolo naozaj z čoho vyberať. Nakoniec som sa rozhodla pre jeden neutrálny a jeden výraznejší odtieň: 008 Hug Me a 012 Unguilty Pleasure. Keďže pár recenzií na ne sa už na blogoch objavilo, je celkom zábavné sledovať, ako dokonale v tomto prípade platí, že čo človek, to názor - niekomu sa zdajú málo pigmentované, iným zas dosť. Rovnako je to aj s hydratáciou. Aký je môj názor? Pozitívny.

Unguilty Pleasure
Hug Me


Vezmem to stručne a heslovite:
- balenie je podľa mňa praktické, produkt bez problémov dopoužívate až do konca bez toho, aby Vám v obale ostal zbytočne veľký zbytok (Clinique a Chubby Sticks). Boli sťažnosti na to, že potlač na obale je nestabilná a v kabelke sa rýchlo ošuchá - je to pravda, ale tieto veci mňa osobne nikdy príliš netrápili. 

- pigmentácia: podľa mňa úplne dostačujúca a obzvlášť v prípade výraznejších odtieňov super. Treba si uvedomiť, že sa nejedná o klasické rúže! Po nanesení mi pekná farba vydrží na perách v pohode dve hodiny, čo mi vzhľadom k typu produktu príde ok. 

- textúra je príjemná, výborne sa aplikuje, nerozpíja sa.

- hydratácia: opäť v pohode, i keď napríklad taký Butter Shine Lipstick od Clinique hydratuje lepšie a na dlhší čas, no viac si aj priplatíte. 

- cena: MOC sa v rôznych predajniach líši. Pravda je, že cena cez 7 Eur, za akú sa normálne predáva v DM mi príde trochu premrštená, myslím, že by úplne stačilo aj 5 :) 


Všeobecne pre mňa plusy prevažujú mínusy a hlavne, pocitovo sú Soft Sensation veľmi príjemnou záležitosťou, takže kúpu neľutujem. Ako sa pozdávajú Vám?

Lučiak
foto:ja

P.S. kto chce vidieť môj nový odľahčený zostrih, kuk sem :)

17 komentárov:

  1. Achjo, taky si je musím někdy koupit :D !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som do nich zamilovaná:) DOstala som 2eurovú zľavu do 101drogérie na Astor, tak si budem musieť ísť asi pre ďalší:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zvlastne, ale v 101tke kde chodim, Astor vobec nemaju :(

      Odstrániť
  3. Ja mám 1 Chubby stick, ale mám trošku problém s hydratáciou, lenže to zasa treba brať s rezervou, ja mám strašne suché pery, extrémne, ktoré treba natierať 100x za deň. Takže z tohto dôvodu som ani žiadnu ďalšiu Jumbo od inej značky neskúsila. Ale tieto ma celkom zaujali, mnohé iné značky majú len príliš výrazné, tmavšie odtiene, ktoré mi nepristanú. Ale toto je o dosť lepšie. Asi sa na to najbližšie v drogérii pozriem bližšie. Ďakujem za tip Luci!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo. Z tychto odtienov si vyberie asi kazdy.

      Odstrániť
  4. nejlepší co jsem kdy měla :D mám je moc ráda, skvěle mi hydratují rty a výběr barev je pro každého

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne troška vadilo, že su všetky trblietavé :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pockaj, naozaj? Vsetky urcite nie!

      Odstrániť
    2. nie sú všetky trblietavé.. práveže len pár ich je... ja mám všetky farbičky matné :-)

      Odstrániť
  6. Uplne mimo temu, ale mam dobry tip! V Dr.Max v Kauflande, Kosice maju zajtra poradenstvo na kozmetiku Vichy, Bioderma, LaRoche, a par dalsich a budu tieto zlavy:
    Nakup nad 10€ zlava 2€, nad 16€ zlava 3€ + na ich karticku este zlava 10%.
    Super, nie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj v tom co je v Galerke? To sa celkom oplati, nevies, bude to pocas celeho dna?

      Odstrániť
    2. Zle som sa vyjadrila, ano, je to v Galerke, asi len v tej jednej lekarni. Bude to cely den, ale nemaju tam velky sortiment, ale uz bez zliav maju lepsie ceny ako inde, aspon par veci od Eucerin, co som pozrela. Nie, ze mi vsetko vykupis :-)

      Odstrániť
    3. moja, ziaden strach, mam asi tak 10 percentnu sancu, ze sa tam zajtra dostanem :)

      Odstrániť
  7. Barvy vypadají moc hezky škoda že tak jsou třpytky :/

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. co mate s tymi trpitkami? :) Minimalne v 4 ziadne nie su :)

      Odstrániť
  8. Odstín Hug Me mám taky, u nás ve VMD ale měli jen pět odstínů. Měla jsem vyhlédnutý odstín Feeling Feline, ale smůla:-). Každopádně jsem spokojená.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. joj ale sa mi ľúbia!
    zostrih máš pekný, mne by sa tiež hodil, ale nemám čas absolútne na nič. a už vôbec nie na kaderníčku. ešte nikdy mi ofina nenarástla až po bradu :-/ som sa tam neukázala skoro rok.. fuuu

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)